sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Berehat sekejap, khas untuk sembang kosong yang mana tidak berkaitan dengan aktiviti pergunungan

Moderator: matsaiko

Post Reply
User avatar
azlinazaini
Pendaki Gunung
Posts: 61
Joined: 20 Feb 2009, 10:35
Location: kl
Contact:

sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by azlinazaini »

sepanjang penglibatan saya di arena ini, saya berimpian untuk melihat pengumpulan semua pendaki dan pengiat rekreasi untuk berhimpun pada suatu majlis atau acara yg mengumpulkan kita semua...

dengan pelbagai warna baju kelab..
dengan pelbagai nama kelab..
dengan belbagai logo dan slogan.. bilakah ia

perhimpunan ahli baru dan lama... dari utara..timur...barat... dan selatan
dari pelajar2 universiti, kolej, persatuan, kelab dan pendaki bebas seperti saya :mrgreen: ..
ohhh bilakah...

tujuan majlis
mengenepikan tujuan pgram untuk buat duit...
tapi sape2 nak menjual...berniaga dipersilakan.. meriahnya... seperti pasar malam...
blip2.. lampu kalipantang...

disana...kita
bertukar2 pendapat.. bersoal jawab... bertanyakan pengalaman daripada otai2 yg gah namanya dipersada pergunungan.. jika tiada ilmu dari yang lama... yg baru terkapai2 cuma...

dan kita juga
bersama2 menjayakan malam kebudayaan... berjoget dan berdondang sayang... :evil:
gaya kawasan sebuah kubu perang... militan pergunungan.... dan rekreasi :tembak:

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by mizi »

buat la event...best gak ni..lama x berdondang sayang hehehe
climb long trail
p11at

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Sidang Warga Gunug
Buat kat kaki Gunung
Lama dah sejak Gunung Dato tu. Dah hilang 3, Hassan, Su dan Zaidi
Al Fatehah buat sahabat sahabat ku.

User avatar
ahmad saufi
Pendaki Gunung
Posts: 39
Joined: 20 May 2006, 12:40
Location: kuala selangor

Re: sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by ahmad saufi »

setuju 200% dgn idea missAzlinaZaini...
hampir setuju dgn idea mrMiziBelantik- coz aku hanya pandai menikmati dondang sayang aje...;)
al Fatihah jgk utk 3org sahabat SWG '2009 yg dah xde....
apa pulak kata senator GO?

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by nazryst »

ahmad saufi wrote: apa pulak kata senator GO?
Biar aku tolong jawab kan....."DIAM TANDA SETUJU, TAK TAHAN CABUT"..............

User avatar
azlinazaini
Pendaki Gunung
Posts: 61
Joined: 20 Feb 2009, 10:35
Location: kl
Contact:

Re: sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by azlinazaini »

:keke: tu dia kata2 dun hulu langat :lidah:

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by orga »

apa2 prog utk kebaikan mmg aqu setuju bangat..
ImageImageImage

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by JeNaL »

hmmm sape nak buat lak
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by nazryst »

JeNaL wrote:hmmm sape nak buat lak
bukan dia tuju pantun ni kat kau ker jenal... maknanya dia placing kat kau suruh organize la tu

User avatar
azlinazaini
Pendaki Gunung
Posts: 61
Joined: 20 Feb 2009, 10:35
Location: kl
Contact:

Re: sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by azlinazaini »

nazryst wrote:
JeNaL wrote:hmmm sape nak buat lak
bukan dia tuju pantun ni kat kau ker jenal... maknanya dia placing kat kau suruh organize la tu
hehehe... hari tuh kan dah bilang... masa dalam DOMMM... tempat mmg dah strategik...
idea2 yg diberikan juga menarik... biar simple...tp ada impact pd semua... :mrgreen:

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by JeNaL »

ha apa lagi lynnn buat ler
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
che'gu
Pendaki Tegar
Posts: 289
Joined: 27 Jan 2009, 01:58

Re: sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by che'gu »

permintaan dari saya....
kalu mau buat ini prog....mohon jasa baik tenaga penggerak utk buat masa cuti sekolah hujung tahun....
kenapa permintaan saya cam tu? sbb time tu je la sy boleh blk ke semenanjung. huhuhu...:)

User avatar
azlinazaini
Pendaki Gunung
Posts: 61
Joined: 20 Feb 2009, 10:35
Location: kl
Contact:

Re: sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by azlinazaini »

che'gu wrote:permintaan dari saya....
kalu mau buat ini prog....mohon jasa baik tenaga penggerak utk buat masa cuti sekolah hujung tahun....
kenapa permintaan saya cam tu? sbb time tu je la sy boleh blk ke semenanjung. huhuhu...:)
che gu...take noted...
seandainya nak buat buat program nih...mmg kena semester break pun... saya juga budak sekolah... kalau nak invite rakan2 universiti dan kolej... kena buat semasa cuti ataupun awal semester

abg jenal... saya baru budak belajar... perlukan anda semua....

gelam
Pendaki Gunung
Posts: 16
Joined: 16 Jun 2011, 20:59

Re: sidang gunung dan rekreasi semalaysia

Post by gelam »

plan buat kat mana ni?

Post Reply