Jacket TNF n Seluar Pendek Columbia untuk dijual

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Jacket TNF n Seluar Pendek Columbia untuk dijual

Post by abat_syed » 06 Jul 2007, 15:49

Assalamualaikum kepada abang-abang Mod n semua warga GO yang dihormati...

ader barang nak dijual...

kalo rase mahal boleh runding...

First Come First Serve n Shortest Processing Time sangat dilayan...

Barang- Jacket TNF
Saiz- L
Kategori- Bundle
Warna- Merah+hitam
Buatan- Tak dapat dikesan
Keadaan- Cun
Harga- RM55
Kos Pos- RM10


Image


Barang- Seluar Pendek Columbia
Saiz- L (40 Inchi lilitan pinggang)
Kategori- Bundle
Buatan- Sri Lanka
Keadaan- Cun la jugak
Harga- RM25
Kos Pos- RM5


Image


Barang- Jacket Columbia
Saiz- L
Warna- Hitam+Putih
Kondisi- Cun
Sebab Jual- Saiz besar, tak nak bazir, n dah ader lain
Harga- RM60
Kos Pos- RM10


Image[/img]
Last edited by abat_syed on 22 Jul 2007, 16:57, edited 3 times in total.
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi » 06 Jul 2007, 16:51

mcmna mau beli ni...pm ke

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed » 06 Jul 2007, 21:27

pm pun boleh...atau send email kat abat_syed@yahoo.co.uk

sekarang dah ader orang tanye dah...tunggu confirm jerk...still on...
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
cik_leey
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 22 Mar 2006, 10:32

Post by cik_leey » 07 Jul 2007, 12:09

mcmna mau beli ni...pm ke
sejak bila hang pandai pakai jacket... :D
:) BETTER LATE THAN NEVER.....

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed » 07 Jul 2007, 16:13

cik leey pandai pakai jacket kan...takmau ker??hehehe...saiz memang padan dengan badan cik leey...hehehe..:-p
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi » 09 Jul 2007, 10:30

mcmna mau beli ni...pm ke
sejak bila hang pandai pakai jacket... :D
sejak kulit i dah berubah jd putih hehehhehehhe.

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Post by killerbees » 10 Jul 2007, 10:09

mengancam jiwa.... :evil: :evil:

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed » 10 Jul 2007, 14:48

mengancam jiwa.... :evil: :evil:
hehehee.... :evil:
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
cik_leey
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 22 Mar 2006, 10:32

Post by cik_leey » 10 Jul 2007, 15:31

cik leey pandai pakai jacket kan...takmau ker??hehehe...saiz memang padan dengan badan cik leey...hehehe..:-p
abat_syed saya pandai pakai je..tapi tak pandai beli.. :keke:
:) BETTER LATE THAN NEVER.....

User avatar
cik_leey
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 22 Mar 2006, 10:32

Post by cik_leey » 10 Jul 2007, 15:34



sejak kulit i dah berubah jd putih hehehhehehhe.
auwwwwww...
:) BETTER LATE THAN NEVER.....

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi » 10 Jul 2007, 15:37

en abat dah jual ka belum ini jaket???klu belum jual lg saya mau angkat.

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi » 10 Jul 2007, 15:40



sejak kulit i dah berubah jd putih hehehhehehhe.
auwwwwww...
hehehehehe,mau kasi itu radio panas la bang,baru leh QSO sampai pg,pas tu leh buat selimut pulok.

User avatar
cik_leey
Pendaki Tegar
Posts: 286
Joined: 22 Mar 2006, 10:32

Post by cik_leey » 10 Jul 2007, 15:41

en abat dah jual ka belum ini jaket???klu belum jual lg saya mau angkat.
ok le tu mizi nanti boleh aku pimjam buat gebo... :D
:) BETTER LATE THAN NEVER.....

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi » 10 Jul 2007, 15:44

en abat dah jual ka belum ini jaket???klu belum jual lg saya mau angkat.
ok le tu mizi nanti boleh aku pimjam buat gebo... :D
pas tu tido lak lam hemock siam yg ada kelambu tu...pehh mana ada dah.hehehehe

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed » 10 Jul 2007, 17:43

en abat dah jual ka belum ini jaket???klu belum jual lg saya mau angkat.
belum lagi...nanti baru roger k...
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed » 10 Jul 2007, 17:46

cik leey pandai pakai jacket kan...takmau ker??hehehe...saiz memang padan dengan badan cik leey...hehehe..:-p
abat_syed saya pandai pakai je..tapi tak pandai beli.. :keke:
terkena teman...
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi » 11 Jul 2007, 08:18

en abat dah jual ka belum ini jaket???klu belum jual lg saya mau angkat.
belum lagi...nanti baru roger k...
hehehehe ingat dah boleh bayo duit dah....tak sabo dah ni teman nak makainye.bile mike nak roger ni????

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed » 12 Jul 2007, 15:07

en abat dah jual ka belum ini jaket???klu belum jual lg saya mau angkat.
belum lagi...nanti baru roger k...
hehehehe ingat dah boleh bayo duit dah....tak sabo dah ni teman nak makainye.bile mike nak roger ni????
tu la pasa nyer...teman tengoh nunggu...kalo jual kat mike idok la jauh bebeno...bota dgn kg gajah tu idok le jauh bebeno...hehehe...:-p

nanti teman roger la yerk...bukan aper, teman dah janji dgn pembeli...
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi » 12 Jul 2007, 16:00

en abat dah jual ka belum ini jaket???klu belum jual lg saya mau angkat.
belum lagi...nanti baru roger k...
hehehehe ingat dah boleh bayo duit dah....tak sabo dah ni teman nak makainye.bile mike nak roger ni????
tu la pasa nyer...teman tengoh nunggu...kalo jual kat mike idok la jauh bebeno...bota dgn kg gajah tu idok le jauh bebeno...hehehe...:-p

nanti teman roger la yerk...bukan aper, teman dah janji dgn pembeli...
pembeli tu nak beli ka takmo beli????kalu teman,sape bayo duit dulu dia la empunya hehehhehe.deme ngan teman tak la jauh bebenor.....,leh p ambik by hand ja,duit pon cash hehehehehe.

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed » 17 Jul 2007, 20:54

Alhamdulillah dah selamat dijual...thanks...:-)
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed » 26 Jul 2007, 16:01

jacket n suar pendek still on...roger k...
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi » 27 Jul 2007, 08:35

ni betui2 nak juai kat aku la ni...hehehhee.bila boleh bayar???
ni no tel aku 0194290586

melati
Pendaki Terlampau
Posts: 748
Joined: 11 Jan 2006, 15:31
Location: b'worth
Contact:

Post by melati » 27 Jul 2007, 10:12

waaaa....mizi dh maju skrg ...nk beli jaket tuh..
igt nk teruskn tradisi pakai plastik beg..ahahha

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi » 27 Jul 2007, 10:45

waaaa....mizi dh maju skrg ...nk beli jaket tuh..
igt nk teruskn tradisi pakai plastik beg..ahahha
sekarang dah tak boleh pakai plastik beg lg....equipment radio sayang woo masuk air hehehehe

mintobe
Pendaki Tegar
Posts: 280
Joined: 04 Jun 2006, 10:49
Location: Celah Batu
Contact:

Re: Jacket TNF n Seluar Pendek Columbia untuk dijual

Post by mintobe » 27 Jul 2007, 14:29

Assalamualaikum kepada abang-abang Mod n semua warga GO yang dihormati...

ader barang nak dijual...

kalo rase mahal boleh runding...

First Come First Serve n Shortest Processing Time sangat dilayan...

Barang- Jacket TNF
Saiz- L
Kategori- Bundle
Warna- Merah+hitam
Buatan- Tak dapat dikesan
Keadaan- Cun
Harga- RM55
Kos Pos- RM10


Image

salam...jacket TNF ni ada lg tak...sekadar bertanya....
location kuala lumpur

mintobe
Pendaki Tegar
Posts: 280
Joined: 04 Jun 2006, 10:49
Location: Celah Batu
Contact:

Re: Jacket TNF n Seluar Pendek Columbia untuk dijual

Post by mintobe » 27 Jul 2007, 14:29

Assalamualaikum kepada abang-abang Mod n semua warga GO yang dihormati...

ader barang nak dijual...

kalo rase mahal boleh runding...

First Come First Serve n Shortest Processing Time sangat dilayan...

Barang- Jacket TNF
Saiz- L
Kategori- Bundle
Warna- Merah+hitam
Buatan- Tak dapat dikesan
Keadaan- Cun
Harga- RM55
Kos Pos- RM10


Image

salam...jacket TNF ni ada lg tak...sekadar bertanya....
location kuala lumpur

killerbees
Otai Gunung
Posts: 818
Joined: 26 Jun 2006, 11:06

Post by killerbees » 27 Jul 2007, 18:35

mau jual ke tamo jual nih...sengap jer org email.... :evil: :evil:

takkn no tepon pon xde...yaperda... :x

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed » 27 Jul 2007, 22:39

sori geng...ader hal la...dah janji 1st come 1st serve, bro killerbees yang roger dulu so kena utamakan la...

sori bro mizi...dah dua kali dah...
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi » 30 Jul 2007, 08:44

hehehe takpa la...dah takda rezeki cuma tu la nak ckp len kali klu nak jual apa benda pon letak la no tel ka apa ka klu dah sibuk sangat,senang sikit nak deal.

p/s bro yunus...potong line ya

kenkawan yg lain...mau tanya itu butik TNF,COLUMBIA dan mana mana kedai la yg jual jaket baru2 tlg info sikit....takmo dah pakai bundle2 ni hikhikhikhik

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi » 30 Jul 2007, 08:44

hehehe takpa la...dah takda rezeki cuma tu la nak ckp len kali klu nak jual apa benda pon letak la no tel ka apa ka klu dah sibuk sangat,senang sikit nak deal.

p/s bro yunus...potong line ya

kenkawan yg lain...mau tanya itu butik TNF,COLUMBIA dan mana mana kedai la yg jual jaket baru2 tlg info sikit....takmo dah pakai bundle2 ni hikhikhikhik

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed » 30 Jul 2007, 13:55

bukan taknak bagi no phone,cume aritu hp kena curi kat kolam renang...hehehe...2 hari lepas baru beli lain...

yang baru mahal la...tapi puas hati la...bundle pun cun aper...ikut luck dapat yang best n baru lagi...hehehe...
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho » 30 Jul 2007, 15:11

yup, bundle tak semestinya orang dah selalu pakai punya baju. kkdg tag-price lama masih ada lagi. genuine dan 'rare' tu uniknya bundle :mrgreen:
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman » 30 Jul 2007, 15:36

betoi tuh....
bundle punya koleksi mmg rare...
kalau tak tak merasa lah pakai thsirt first down aku nie...
asyik2 north face je
dah nyampah ai.....
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Post by bargading » 30 Jul 2007, 16:32

pergh koleksi rare ni skem

mizi dah pakai jaket? cayalah brader
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho » 30 Jul 2007, 16:46

betoi tuh....
bundle punya koleksi mmg rare...
kalau tak tak merasa lah pakai thsirt first down aku nie...
asyik2 north face je
dah nyampah ai.....
wahhh..
bett, dah merasa pakai t-shirt kualiti cap FirstDown tuh, bile nak merasa jacketnya plak? sile refer ke http://gunungonline.com/forum/viewtopic.php?t=1284 (item no. 4 ye. hahaha)
:evil:



err..Skem, tumpang lalu sikit ye
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi » 31 Jul 2007, 08:19

pergh koleksi rare ni skem

mizi dah pakai jaket? cayalah brader
mana p en phop 5,6 kali tel tarak angkat!!!!mau bincang sama hg la sikit.

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Post by bargading » 31 Jul 2007, 12:04

kalau minggu lepas sori bang mizi....
ada hal sket....
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho » 31 Jul 2007, 15:04

kalo nak contact Phob kena SMS dulu. dia 'ada hal' sekarang. tol kan Phob? :mrgreen:
bile balik ke JB? minggu depan ke Phob?


Skem, stok Columbia ade lagi?
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed » 31 Jul 2007, 15:41

first down ader banyak abg bett, leh cari...hehehe
kadang2 jenama yang tak popular tapi kualiti lagi bagus contoh 'uniqlo'...

bro phob,nie tersempak jerk...cadang nak jual kat kengkawan yang dekat2 tapi die plak demand nak yang baru dari kedai...hehehe

bro poncho,columbia tuk pakai sendiri ader la,yang lain dah jual kat kengkawan...
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Post by mizi » 01 Aug 2007, 08:22

heheehe en phop suda naik pangkat ka???kepala ada botak ka en phop hikhikhik.

en abat...klu ada stok lebih2 kasi roger la.baru pon takpa lama pon takpa...p/s batery radio cepat kong la bila sejuk

Post Reply