Hammock dgn kelambu

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

Post Reply
krow
Senator Gunung
Posts: 179
Joined: 07 Dec 2005, 10:13

Hammock dgn kelambu

Post by krow »

Hammock dgn kelambu. Pattern celoreng, dgn tali (tali masuk sendiri daaa). Made in the Kingdom of Siam. stok terhad (dapat seludup sket je sebab kastam dah saspek). RM70 seketul.

kalu berminat sila la call saya 012-3259611 jahd
dalam KL bleh deliver, luar KL kene poslaju daaa..

gambar kat sini
http://anotherkrow.multiply.com/photos/ ... k_For_Sale_

terimakasih!!!
http://anotherkrow.multiply.com/
"its not the mountain we conquer but ourselves"
Sir Edmund Hillary

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

pstt...tolong timbang berapa beratnya....n sila tunjukkan gambar siap dipacking tq

krow
Senator Gunung
Posts: 179
Joined: 07 Dec 2005, 10:13

Post by krow »

roger..

nanti aku cari timbang.. dan akan postkan gambar siap packing..

ada 6 ketul je lagik.. :D
http://anotherkrow.multiply.com/
"its not the mountain we conquer but ourselves"
Sir Edmund Hillary

User avatar
sany ADALAH alger
Otai Gunung
Posts: 932
Joined: 18 Apr 2006, 09:38
Location: in the middle of jungle called KAY HELL
Contact:

Post by sany ADALAH alger »

hmmmm....terus terang aku tak pernah tido (lelap baek punya laa) dalam hammock.
klau tido hammock terase macam tak stabil lak.
best sangat ke tido dalam hammcok nie?? :roll:
CARPE DIEM!

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho »

sany ADALAH alger wrote:hmmmm....terus terang aku tak pernah tido (lelap baek punya laa) dalam hammock.
klau tido hammock terase macam tak stabil lak.
best sangat ke tido dalam hammcok nie?? :roll:
Sany, gambarkan suasana ini:
di kala kkwn lain sibuk membetulkan postur badan dek ketidakselesaan baring di kawasan tidak rata atau berakar, berbatu kerikil atau lecak/lumpur tanah gambut yang mencengkam dan melembabkan badan..hurungan agas dan nyamuk yang merimaskan kerana tidak tido dalam khemah (tidak sesuai berkhemah ketika itu) dan kesempitan ruang yang mengasak dan menghimpit..kita pulak di masa yang sama beradu tenang dan nyenyak melayan hayunan lembut hammock yang memeluk hangat tubuh kita, menghangatkan malam yang dingin dan suhu yang mencengkam dengan balutan sleeping bag dan kain hammock..penuh privacy dan damai..hehehe

sekadar berimaginasi.. :mrgreen:
hammock ni best layan kalau kat tepi pantai..lunak aje baring sambil dibelai bayu. fuhhh
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Aku bukan carik yang ni. Ada lagi satu lagi ada kelambu siap dengan Fly sekali. Aku dah tanya rega RM128.00 siap tali sekali.

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho »

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Aku bukan carik yang ni. Ada lagi satu lagi ada kelambu siap dengan Fly sekali. Aku dah tanya rega RM128.00 siap tali sekali.
katne tu Abg Kamal? ade gambo? err..kasi email ler kat dewajiwa@yahoo.com kalo sudi :mrgreen:
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
sany ADALAH alger
Otai Gunung
Posts: 932
Joined: 18 Apr 2006, 09:38
Location: in the middle of jungle called KAY HELL
Contact:

Post by sany ADALAH alger »

poncho wrote:

Sany, gambarkan suasana ini:
di kala kkwn lain sibuk membetulkan postur badan dek ketidakselesaan baring di kawasan tidak rata atau berakar, berbatu kerikil atau lecak/lumpur tanah gambut yang mencengkam dan melembabkan badan..hurungan agas dan nyamuk yang merimaskan kerana tidak tido dalam khemah (tidak sesuai berkhemah ketika itu) dan kesempitan ruang yang mengasak dan menghimpit..kita pulak di masa yang sama beradu tenang dan nyenyak melayan hayunan lembut hammock yang memeluk hangat tubuh kita, menghangatkan malam yang dingin dan suhu yang mencengkam dengan balutan sleeping bag dan kain hammock..penuh privacy dan damai..hehehe

sekadar berimaginasi.. :mrgreen:
hammock ni best layan kalau kat tepi pantai..lunak aje baring sambil dibelai bayu. fuhhh
keadaan tidak seindah jikalau lena kita keseorangan tanpa insan yang paling kita sayang disebelah kita :oops: :oops:
CARPE DIEM!

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Post by rembau »

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin wrote:Aku bukan carik yang ni. Ada lagi satu lagi ada kelambu siap dengan Fly sekali. Aku dah tanya rega RM128.00 siap tali sekali.
jenis eco challenge pakai kot....bukak terus jadik...
Dan Kami jadikan di bumi gunung-ganang yang menetapnya, supaya bumi itu tidak menggegar mereka; dan Kami jadikan di celah-celahnya jalan-jalan laluan, supaya mereka mendapat petunjuk.(Surah Al-Anbiyaa':31)

Post Reply