January sale (berbagai jenama) New!!

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

Post Reply
User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

January sale (berbagai jenama) New!!

Post by abat_syed »

Assalamualaikum...

sayer ader barang nak dijual...

Tajuk-
Jacket TNF (boleh dibungkus) SOLD

Sinopsis-
Jaket ini adalah bubble yang datangnya dari China. Saiznya adalah berhuruf M dan ader Hood. Harga untuk Jacket ini adalah RM55(sayer tak dapat untung pon,suke2 jerk) tidak termasuk harga pos sebanyak RM10. Keadaan jacket ini adalah sangat cantik dan nampak begitu baru. Ianya boleh dibungkus dan anggaran isipadunya adalah P*L*T=15*10*7=1050cmpadu.

Image


Tajuk-
T-shirt Mammut (cap gajah) SOLD

Sinopsis-
T-shirt ini adalah datangnya daripada Portugal. Saiznya adalah berhuruf S. Tapi bagi insan yang berada di Malaysia saiznya berhuruf M@L. keadaanya adalah OK. harga bagi T-shirt ini adalah RM15 tidak termasuk kos pos yang bernilai RM5. Bagi yang fanatik dengan jenama ini dan mungkin ingin me'match'kan dengan jenama begnya. pastikan anda tidak melepaskan peluang ini.

Image


Tajuk-
T-shirt Millet SOLD

Sinopsis-
T-shirt Millet ini datangnya dari Jepun dan saiznya berhuruf L. Apa yang dipaparkan pada baju ini adalah campsite2 yang terdapat di Gunung Makalu yang bertinggian 8481m. Harga bagi t-shirt ini berharga RM20 tidak termasuk harga pos yang berharga RM5 dan keadaanya cun. Bagi yang obsess dengan jenama ini pastikan anda pantas untuk membeli.

Image


Tajuk-
Jacket Columbia Bugaboo SOLD

Sinopsis-
Jacket ini datangnya dari ‘tak tahu’ dan saiznya adalah XL tapi L pun boleh juga (kalo pakai jacket sahaja). Kalo pakai 2 layer saiz badan berhuruf M pun ok ( janji 2 layer la). Jacket ini di datangkan dengan fleece di dalamnya (2 layer la). Harga untuk jacket ini adalah RM25 tidak termasuk harga pos yang berharga RM10. Keadaannya adalah agak OK tapi design lame la.

Image


Tajuk-
Jacket Patagonia

Sinopsis-
Jacket ini datangnya dari ‘tak tahu’ dan saiznya adalah L. jacket ini memang cun dari luar tapi dalamnya agak berbulu tapi boleh buang bulu tu. Rege adalah RM 25 dan harga pos adalah RM10.

Image

dah siap sedia untuk...
HP- Sifar-Satu-Dua-Empat-Tiga-Tujuh-Enam-Dua-Empat-Lapan
Akaun Maybank-Syed Muhd Khairul Fikri B Syed Nazri 157 036 601 380
Sila conformkan sebelum bankin...

Sorry....Harga Mati...

K...Terima Kasih
8)

G link ini untuk barang lain...

http://abatsyed.multiply.com/photos/alb ... es_read=64
Last edited by abat_syed on 24 Jan 2008, 14:54, edited 10 times in total.
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
Bunta
Pendaki Gunung
Posts: 71
Joined: 27 Aug 2007, 13:10
Location: Trence Town

Post by Bunta »

ok bro..nk nook t-shirt tu.bleh kn...kn...

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed »

Bunta wrote:ok bro..nk nook t-shirt tu.bleh kn...kn...
ok...booked
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed »

Item 1
Seluar waterproof (Available)
Jenama - Columbia
Saiz - L
Material - Nylon
Kondisi - Baru (1st hand)
Buatan - Malaysia
Harga - RM45
Image

nie dari previous posting En. Bargading...
still available...
so please contact die untuk suar tu...
TQ...
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
Bunta
Pendaki Gunung
Posts: 71
Joined: 27 Aug 2007, 13:10
Location: Trence Town

Post by Bunta »

t-shirt tu bile ble dpt???? short xde ke???

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed »

Bunta wrote:t-shirt tu bile ble dpt???? short xde ke???
ok...nanti sayer pos ek...
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
Bunta
Pendaki Gunung
Posts: 71
Joined: 27 Aug 2007, 13:10
Location: Trence Town

Post by Bunta »

nk tanye..Jacket Columbia Bugaboo kosong lg tak????
nk book bg pihak kwn ni..
:oops:

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed »

Bunta wrote:nk tanye..Jacket Columbia Bugaboo kosong lg tak????
nk book bg pihak kwn ni..
:oops:
yup...tak der orang book lagi...
boleh... :)
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
IAmSoDamSian
Pendaki Gunung
Posts: 116
Joined: 17 Sep 2007, 14:24
Location: Kluang Johor

Post by IAmSoDamSian »

Hmm.. 1st hand tue maknanya dah ade orang pakai ker? atau biler dah dapat kat kite jadi 2nd hand >.< :twisted:
Image

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed »

IAmSoDamSian wrote:Hmm.. 1st hand tue maknanya dah ade orang pakai ker? atau biler dah dapat kat kite jadi 2nd hand >.< :twisted:
tu kena tanye En. Bargading...
seluar tu die punyer...
sayer tolong posting je...
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
Bunta
Pendaki Gunung
Posts: 71
Joined: 27 Aug 2007, 13:10
Location: Trence Town

Post by Bunta »

abat_syed...
brg tlh selamat diterima..alamat umh blok C bkn blok 2. :lol: :lol:
pape pn tima kasih..

User avatar
abat_syed
Pendaki Gunung
Posts: 79
Joined: 19 Feb 2006, 23:55
Location: ipoh (manjoi)

Post by abat_syed »

Bunta wrote:abat_syed...
brg tlh selamat diterima..alamat umh blok C bkn blok 2. :lol: :lol:
pape pn tima kasih..
Alhamdulillah...
alamak,sorry...
janji selamat...
"illahi antamaksudi warido kamatlubi"
-DeuTerisM-

User avatar
bargading
Pendaki Terlampau
Posts: 542
Joined: 10 Jul 2006, 14:22
Location: KL
Contact:

Post by bargading »

kalau dah 1st hand tu baru la bro...
x da org pakai lagi
L i f e i s a j o u r n e y | I never see what has been done; I only see what remains to be done.
Image

Post Reply