Page 1 of 1

January sale (berbagai jenama) New!!

Posted: 17 Jan 2008, 13:58
by abat_syed
Assalamualaikum...

sayer ader barang nak dijual...

Tajuk-
Jacket TNF (boleh dibungkus) SOLD

Sinopsis-
Jaket ini adalah bubble yang datangnya dari China. Saiznya adalah berhuruf M dan ader Hood. Harga untuk Jacket ini adalah RM55(sayer tak dapat untung pon,suke2 jerk) tidak termasuk harga pos sebanyak RM10. Keadaan jacket ini adalah sangat cantik dan nampak begitu baru. Ianya boleh dibungkus dan anggaran isipadunya adalah P*L*T=15*10*7=1050cmpadu.

Image


Tajuk-
T-shirt Mammut (cap gajah) SOLD

Sinopsis-
T-shirt ini adalah datangnya daripada Portugal. Saiznya adalah berhuruf S. Tapi bagi insan yang berada di Malaysia saiznya berhuruf M@L. keadaanya adalah OK. harga bagi T-shirt ini adalah RM15 tidak termasuk kos pos yang bernilai RM5. Bagi yang fanatik dengan jenama ini dan mungkin ingin me'match'kan dengan jenama begnya. pastikan anda tidak melepaskan peluang ini.

Image


Tajuk-
T-shirt Millet SOLD

Sinopsis-
T-shirt Millet ini datangnya dari Jepun dan saiznya berhuruf L. Apa yang dipaparkan pada baju ini adalah campsite2 yang terdapat di Gunung Makalu yang bertinggian 8481m. Harga bagi t-shirt ini berharga RM20 tidak termasuk harga pos yang berharga RM5 dan keadaanya cun. Bagi yang obsess dengan jenama ini pastikan anda pantas untuk membeli.

Image


Tajuk-
Jacket Columbia Bugaboo SOLD

Sinopsis-
Jacket ini datangnya dari ‘tak tahu’ dan saiznya adalah XL tapi L pun boleh juga (kalo pakai jacket sahaja). Kalo pakai 2 layer saiz badan berhuruf M pun ok ( janji 2 layer la). Jacket ini di datangkan dengan fleece di dalamnya (2 layer la). Harga untuk jacket ini adalah RM25 tidak termasuk harga pos yang berharga RM10. Keadaannya adalah agak OK tapi design lame la.

Image


Tajuk-
Jacket Patagonia

Sinopsis-
Jacket ini datangnya dari ‘tak tahu’ dan saiznya adalah L. jacket ini memang cun dari luar tapi dalamnya agak berbulu tapi boleh buang bulu tu. Rege adalah RM 25 dan harga pos adalah RM10.

Image

dah siap sedia untuk...
HP- Sifar-Satu-Dua-Empat-Tiga-Tujuh-Enam-Dua-Empat-Lapan
Akaun Maybank-Syed Muhd Khairul Fikri B Syed Nazri 157 036 601 380
Sila conformkan sebelum bankin...

Sorry....Harga Mati...

K...Terima Kasih
8)

G link ini untuk barang lain...

http://abatsyed.multiply.com/photos/alb ... es_read=64

Posted: 17 Jan 2008, 14:03
by Bunta
ok bro..nk nook t-shirt tu.bleh kn...kn...

Posted: 17 Jan 2008, 14:48
by abat_syed
Bunta wrote:ok bro..nk nook t-shirt tu.bleh kn...kn...
ok...booked

Posted: 18 Jan 2008, 15:22
by abat_syed
Item 1
Seluar waterproof (Available)
Jenama - Columbia
Saiz - L
Material - Nylon
Kondisi - Baru (1st hand)
Buatan - Malaysia
Harga - RM45
Image

nie dari previous posting En. Bargading...
still available...
so please contact die untuk suar tu...
TQ...

Posted: 18 Jan 2008, 15:37
by Bunta
t-shirt tu bile ble dpt???? short xde ke???

Posted: 19 Jan 2008, 15:59
by abat_syed
Bunta wrote:t-shirt tu bile ble dpt???? short xde ke???
ok...nanti sayer pos ek...

Posted: 19 Jan 2008, 16:03
by Bunta
nk tanye..Jacket Columbia Bugaboo kosong lg tak????
nk book bg pihak kwn ni..
:oops:

Posted: 19 Jan 2008, 16:42
by abat_syed
Bunta wrote:nk tanye..Jacket Columbia Bugaboo kosong lg tak????
nk book bg pihak kwn ni..
:oops:
yup...tak der orang book lagi...
boleh... :)

Posted: 22 Jan 2008, 11:12
by IAmSoDamSian
Hmm.. 1st hand tue maknanya dah ade orang pakai ker? atau biler dah dapat kat kite jadi 2nd hand >.< :twisted:

Posted: 22 Jan 2008, 11:32
by abat_syed
IAmSoDamSian wrote:Hmm.. 1st hand tue maknanya dah ade orang pakai ker? atau biler dah dapat kat kite jadi 2nd hand >.< :twisted:
tu kena tanye En. Bargading...
seluar tu die punyer...
sayer tolong posting je...

Posted: 24 Jan 2008, 10:01
by Bunta
abat_syed...
brg tlh selamat diterima..alamat umh blok C bkn blok 2. :lol: :lol:
pape pn tima kasih..

Posted: 24 Jan 2008, 14:52
by abat_syed
Bunta wrote:abat_syed...
brg tlh selamat diterima..alamat umh blok C bkn blok 2. :lol: :lol:
pape pn tima kasih..
Alhamdulillah...
alamak,sorry...
janji selamat...

Posted: 25 Jan 2008, 15:00
by bargading
kalau dah 1st hand tu baru la bro...
x da org pakai lagi