Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

kedai

Post by soulfly »

en,gogoyeaha...
dapur tu dah selamat sampai,

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

ok cung
nanti lu promote lah kat budak2 kampung tu
hehehe

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Post by Hangar 18 »

mr gogoyeaha.
itu dapur dah terima 2 ketui.

tq.

ada dpt sms aku ka?

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

hangar;
sama2
semoga buyer puasht
ada terima itu sms. cek pm

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

cikzie ;

ada dapat sms aku tak? alaa yg aku kate aku tkde no tipon deqna tuhhh :evil:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

ngai;
apa kejadahnya soalan ni?
lama gila ko tido dari hari tu...baru hari ni ko tanya.

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

chezie ;

aku baru prasan msg ko laa..tapi daa reply, kedit taim tuh daa abeh rasanye..tatau laa sempat sent ke idak..ko kalo tipon deqna tuh kimsalam laa ekk ekeke
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

ngai;
lama xjumpa ko....aku rasa ko makin biul skang ek? hehehe
bila mo lawat aku ni?

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai »

chezie ;

walopon aku biul, tak encem, tapi manis tetap ada..wakaka


lawat ko? tunggu taun depan laa..abeh pojek aku nk bawak anak bini vacation sana karambunai resort..hehehe
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

'projek' ko ngan bini sentiasa tak habis...hehehe
orait bro...xsabar nak tengok muka ko yg manis tu...hehehe

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Post by Hangar 18 »

mr gogoyeaha,
2 ketui dapur paid.
ada terima ka itu duit?

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

hangar;
received
tq

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Post by Hangar 18 »

gogoyeaha wrote:hangar;
received
tq
aku beli ya itu dapur (akad jual beli)

1 dapur aku dah deliver dah mlm tadi. tu pasal aku bayar tu.
pastu.. 1 lagi pun budak dah booking. bayar gaji nanti.
bila dia tengok perbualan kita ni. dia pun tak mau ketinggalan ketapi.
nak order gak.

oleh itu aku masih elom memiliki dapur ko tu.
dgn itu, andai ada budak nak share order dgn aku.
aku nak wat order baru ler.
tak mau le order seketui untuk aku sorang jer dlm 1 parcel.

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

kedai

Post by soulfly »

Hangar 18 wrote:
gogoyeaha wrote:hangar;
received
tq
aku beli ya itu dapur (akad jual beli)

1 dapur aku dah deliver dah mlm tadi. tu pasal aku bayar tu.
pastu.. 1 lagi pun budak dah booking. bayar gaji nanti.
bila dia tengok perbualan kita ni. dia pun tak mau ketinggalan ketapi.
nak order gak.

oleh itu aku masih elom memiliki dapur ko tu.
dgn itu, andai ada budak nak share order dgn aku.
aku nak wat order baru ler.
tak mau le order seketui untuk aku sorang jer dlm 1 parcel.
tulah pasal malam tadi ngebang sampai dua pagi,pastu cerita pasal dapur,kebetulan pulak dapur tu aku bawak sekali,tak pasal2 dapur tu kutu dah beli kat aku, skang aku dah tak de dapur,hehhehe

satu lagi untuk akulah...

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

korang berdua resale dapur aku tu kat pasar karat ke?heheehe

ok...bila dah cukup korum...bagitau aku pos sekali.

User avatar
AzmanZainal
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 02 Apr 2008, 08:55
Contact:

Post by AzmanZainal »

chezie sy mau satu lagi tp anta lain address.. bole kasi tau total rege utk satu order tak.. nnt dah bayo sy bgtau address dier.. tq

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

azmanzainal;
rm70 termasuk pos laju

mcm biasa...dah bankin....sms aku nama alamat

User avatar
KomunisUtara
Pendaki Gunung
Posts: 174
Joined: 26 May 2008, 11:02
Location: Kat mana ehh?
Contact:

Post by KomunisUtara »

mr Gogo...Td da masukkan duit RM70 kat maybank...So tngu brg smpi je la nih,.. Alamat sama nama dah sms.
~Hati Gunung,Jiwa Hutan,Nafsu Meredah~
-_-Dare To Dreams,Dare To Challenge-_-

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Post by gogoyeaha »

orait
kalu xada aral...24hb brg sampai

User avatar
KomunisUtara
Pendaki Gunung
Posts: 174
Joined: 26 May 2008, 11:02
Location: Kat mana ehh?
Contact:

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

Post by KomunisUtara »

che'zie,brg br je smpi td.Thanks..Aku beli ye.Dah test condition semua perfect.Bleh ler main masak2 ngabihkan gas. :lol:
~Hati Gunung,Jiwa Hutan,Nafsu Meredah~
-_-Dare To Dreams,Dare To Challenge-_-

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

Post by poncho »

syabas Che Zie. pantas dan cargas.

insya-Allah Januari nanti ada order lagi nie.
ramai dah terbuka mata kat sini.
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
askwhat
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 14 Sep 2008, 01:08

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

Post by askwhat »

salam bro...
saya nak oder stove 1 la...
mcm mana cerita?

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

Post by soulfly »

askwhat wrote:salam bro...
saya nak oder stove 1 la...
mcm mana cerita?
oit...
apa barang beli satu,beli dua lah :kah:
lama sangat...

User avatar
askwhat
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 14 Sep 2008, 01:08

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

Post by askwhat »

soulfly wrote:
askwhat wrote:salam bro...
saya nak oder stove 1 la...
mcm mana cerita?
oit...
apa barang beli satu,beli dua lah :kah:
satu cukup la...
dah ader stove lagik 1... hehehehe... :keke:

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

Post by gogoyeaha »

fuh...smeinggu xdpt masuk GO...akhirnya hari dapat masuk. alhamdulillah

poncho;
tulah...biasanya mmg lepas cuti panjang=budak2 baru balik dari xpdc..akan ada order. alhamdulillah.
cuma stok dah tinggal kurang dari 10.

soulfly;
tq...jek upkan stove aku. hehehe

askwhat;
stove ko dah siap packing
tunggu ko je

User avatar
askwhat
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 14 Sep 2008, 01:08

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

Post by askwhat »

gogoyeaha wrote:fuh...smeinggu xdpt masuk GO...akhirnya hari dapat masuk. alhamdulillah

poncho;
tulah...biasanya mmg lepas cuti panjang=budak2 baru balik dari xpdc..akan ada order. alhamdulillah.
cuma stok dah tinggal kurang dari 10.

soulfly;
tq...jek upkan stove aku. hehehe

askwhat;
stove ko dah siap packing
tunggu ko je
aku dah bank in semalam....
tinggal tunggu stove tu sampai ja...
hehe...

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

Post by soulfly »

cik zei....2 bijik untuk aku ye...alamat seperti biasa.. :o
lama sangat...

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

Post by gogoyeaha »

askwhat;
on d way

soulfly;
esok poslaju

User avatar
dirik
Pendaki Gunung
Posts: 42
Joined: 20 Oct 2008, 10:15
Location: KaKiKu
Contact:

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

Post by dirik »

:arrow: gogoyeaha
Nak tanya stove ni masih ada stok lagi tak?
Aku nak Satu?
Harga Masih Sama tak?

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Re: Stove - stok masih ada? yup...masih ada

Post by gogoyeaha »

dirik;
stove di tangan hanya tinggal dua ketul je lagi.
kalu nak...just buat payment. kemudian sms nama. harga+pos laju spt di post pertama.

ramai yg tanya & ckp kata nak.
tp selagi tiada payment...stove tu masih tiada pemilik.
jadi 1st paid 1st serve.

dalam usaha mendapatkan stok baru
tp bukan dlm tempoh terdekatla...itupun kalau tiada aral.

soulfly & akademiks;
dah dapat stove?

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Re: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT

Post by gogoyeaha »

1918 03/01/09 stove terakhir terjual pada saudara poncho.

dengan itu, jualan stove ni ditutup buat sementara waktu sehingga dimaklumkan.

terima kasih banyak2 kepada semua pembeli. segala kekurangan amat dikesali.

stk

mod;
boleh lock topic ni kalau perlu. tq

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT

Post by Hangar 18 »

tahniah... barang dah abiz..
dah untung tu ada berani angkat tfx?

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Re: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT

Post by gogoyeaha »

untung mmg ada
tp setiap kali dpt simpan utk tfx...ada je benda lagi penting nak kena beli.
last2 habis duit tfx...hehehe
kebetulan hr tu tfx xada stok.

jadi...buat masa ni..tfx hanya dalam mimpi. aircontact je lah realitinya...huhu.

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT

Post by Hangar 18 »

kahkahkah..

aku baru je dok berkira2 nak tolak tfx aku kat ko.
kuikuikui

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Re: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT

Post by gogoyeaha »

siut tul....buat aku xkeruan je ni.

User avatar
Qiqi
Webmaster Team
Posts: 36
Joined: 21 Jan 2006, 09:52
Location: Zoo Negara
Contact:

Re: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT

Post by Qiqi »

Topic locked. Ask the forum moderator to unlock topic if the item available for sale again. tq
"Knowledge is power which make anything that is imposible possible"

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: Stove - stok masih ada? Nop...SOLD OUT

Post by poncho »

gogoyeaha wrote:1918 03/01/09 stove terakhir terjual pada saudara poncho.

dengan itu, jualan stove ni ditutup buat sementara waktu sehingga dimaklumkan.

terima kasih banyak2 kepada semua pembeli. segala kekurangan amat dikesali.

stk

mod;
boleh lock topic ni kalau perlu. tq
hahaha. nasib baik je aku roger awal.
kalau tak memang gigit jarilah.
tenkiu Che Zie ye.

kalau ada stok baru jangan lupa inform.
ramai kengkawan nak nie.
tahniah sebab sold-out.
syabas lah
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

Locked