[SOLD] GPS Garmin Oregon 450 BARU!

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

Locked
User avatar
AzmanZainal
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 02 Apr 2008, 08:55
Contact:

[SOLD] GPS Garmin Oregon 450 BARU!

Post by AzmanZainal »

Salam dan selamat sejahtera!

Saya ingin menjual Garmin OREGON 450 baru (kotaknya dibuka untuk check barang, belum on lagi) pada harga yg sangat best.

RM1599.00 Sahaja!

Benda ni beli 2unit, satu saya pakai tinggal lagi satu je sebab tu murah, save kat shipping..

Image

Apa ada dalam Kotak?

* Oregon 450
* Carabiner clip
* USB cable
* Quick start manual
* PERCUMA 2GB SDCARD

Sedikit info:

1. Oregon 450 adalah improvement dari Oregon 300 iaitu:-
-Kompas 3-Axis
-Screen lebih terang
-Accuracy lebih baik (http://gpstracklog.com/2010/04/garmin-o ... eview.html)
-BirdsEye Compatible (Boleh subscribe peta real macam google earth - https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=70144)
-Tracks & Waypoints lebih banyak boleh simpan
-Track dan waypoint archive management lagi bagus dgn automatik simpan secara harian
-Menggunakan High Speed USB
-Waterproof IPX7

2. Boleh request map malaysia, thailand, indonesia, singapore, dan bluechart pasifik (memerlukan saya membuka device tersebut)

3. Berbaloi! (berdasarkan pernah guna 2 model sebelum nih.. 60CSX & Oregon 300)

Barang ada kat: Shah Alam
Cara bayaran: Maybank / CIMB
Penghantaran: Self-pickup (nak minum2 sembang pon boleh)
Contact: kosongsatu23lapan7kosong53enam

Sekian terima kasih sudi membaca..

User avatar
AzmanZainal
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 02 Apr 2008, 08:55
Contact:

Re: [SOLD] GPS Garmin Oregon 450 BARU!

Post by AzmanZainal »

SOLD, Terima kasih.

Locked