Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

Ya kengkawan,

Pisau Mora edisi murah dah kembali lagi. Kali ni takder karat karat punya...apsal murah? pasal dia ada cosmetic defect sket kat handle dia, macam gambar kat bawah ni:

Harge biasa untuk 511 ialah rm 67.20 , manakala untuk 546 ialah rm 87.00

Image


ada dua jenis, Mora viking 511 ( carbon steel ) dan Mora 546 (Stainless steel)

1 ) Mora Viking 511 carbon steel:
Blade length : 9.7 cm
Handle Length:11.3 cm
Width of blade: 1.7 cm ( at widest point )
Finger guard prevents fingers from slipping onto blade.
Comes with plastic sheath
Made in Sweden

Ada dua warna sahaja: merah atau biru.
Dijual sepasang = rm20 x 2 = rm 40.00 ( termasuk pos daftar ) kalau nak poslaju tambah rm 6.00

Image

Image

Full spec: http://www.outdoordynamics.com.my/main. ... uct_id=255

2) Mora Viking 546 Stainless steel:
Blade length : 9.7 cm
Handle Length:11.3 cm
Width of blade: 1.7 cm ( at widest point )
Finger guard prevents fingers from slipping onto blade.
Comes with plastic sheath
Made in Sweden

Ada 5 warna: biru / merah / putih - transparent / coklat / kuning
Dijual sepasang - rm 25.00 X 2 = rm 50.00 ( termasuk pos daftar ) kalau nak poslaju tambah rm 6.00

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Full Spec: http://www.outdoordynamics.com.my/main. ... uct_id=254


------------------------------------------------------------------
Pembayaran boleh dibuat ke account maybank saya - ahmad nadir askandar 1571 3959 2994 . lepas bank in sila sms ( nadir - 012.430.234.7 ) nama , dan alamat serta order anda , termasuk warna .

** dijual secara sepasang , tak boleh campur satu carbon steel , satu stainless steel. maaf kengkawan.... ( ala.... rembat je sepasang carbon , sepasang stainless heeeee)

** maaf kengkawan, harga mati,Mintak tolong jangan mintak diskaun yer.... harga barang dah siap diskaun ( 70% tuuuu ) ... kalau nak beli puluh puluh bilah kita boleh bincang tadak hal.... :mrgreen:

cepat sebelum habis....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
sun
Pendaki Gunung
Posts: 110
Joined: 09 Dec 2008, 16:51
Location: [selayang][cyberjaya]
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by sun »

ok nadir....aku confirm nak ambek Mora Viking 546 Stainless steel sepasang...satu merah satu biru...kasi y paling cun sket antara yag tak cun tu :lol: k...

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

ok bos, nanti dah bank in sms ya.
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by orga »

nadir, aqu nye 546 sepasang lain2 kaler..setting la yg cun skek..
bayar guna paypal bole?
ImageImageImage

User avatar
crampizium
Pendaki Gunung
Posts: 143
Joined: 21 Nov 2006, 15:19
Location: Depan Laptop
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by crampizium »

tuan... saya juga mau sepasang~

stainless stell... warna kuning dan putih....

kompem...

rid2uan
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 18 Nov 2009, 21:37

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by rid2uan »

saya juga confirm sepasang merah & biru 546 stainless steel. Nadir, Boleh advice next step. tks :mrgreen:

User avatar
lats840
Pendaki Gunung
Posts: 66
Joined: 07 Dec 2008, 09:07
Location: PD
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by lats840 »

fuhhh.... tergoda iman lak den tgk....
tgk pm jap iyo en nadir...
huhuhu...

peace
lats840

User avatar
adventure inc
Pendaki Tegar
Posts: 222
Joined: 27 May 2009, 23:51
Location: penang hill, my

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by adventure inc »

dir,
aqu nak book jugak sepasang: Mora Viking 546 Stainless steel kaler putih & biru.
nnt aku contact hang untuk pickup, COD.
tq - hazzri h.
:: DOUBT :: FEAR :: EXCUSES ::
the mountain is not the only thing you conquer - never stop xploring

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

salam kengkawan...

okeh, kalau nak beli, bank in rm40 atau rm 50 ikut jenis pisau yang nak ke account maybank saya ( ada kat first post ) lepas dah bank in, sila sms kat saya nama, alamat penuh order ( 546 atau 511 , berapa bijik + nak warna apa ) .

kalau nak poslaju, tambah rm 6.00 yer, sebab saya dah tak tanya dah.... dapat aja sms, check payment + packing + hantar... maaf kena cepat, kalau tak serabut , lintang pukang habis order ....

kalau nak beli lebih dari 2 bilah pun boleh, eg 2 x 546 + 1 X 511 , tapi minima 2 bilah. campur 1 x 546 + 1 x 511 takleh....

jangan risau, insyaAllah ada stok ( 511 + 546 = 1800 bilah ...hehehe) .... kalau stock dah susut, nanti saya up kat sini....

Orga: halamak..... nak ejas yang cun cun boleh, tapi pay pal tak terima la bro....

makasih kengkawan....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

adventure inc wrote:dir,
aqu nak book jugak sepasang: Mora Viking 546 Stainless steel kaler putih & biru.
nnt aku contact hang untuk pickup, COD.
tq - hazzri h.
okeh babeh... nanti calling calling ya. paling bes dalam kui 4.30 - 5.30 gitu, lepas aku buat round pos mengepos....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by Hangar 18 »

nadir, model yg mana sesuai untuk org umah aku beli potong bawang kat dapur?

p/s: asyik aku je dok usha parang.. sesekali kena le rasuah dia. huhuhuhu.

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

salam fendi.

model nih all round use, so kalau nak guna kat dapur boleh gak, cuma mungkin kurang sesuai sebab finger guard dia mungkin kacau sket. tapi finger guard tuh boleh potong saja.... mata pun agak tebal utk penggunaaan khusus di dapur, tapi boleh la guna...

kalau utk potong makanan, baik amik yang stainless steel. kalau carbon steel cepat karat....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by orga »

nadir..kalo camtu aqu kena kluar melaka la jap dir..umbai tader bank lar..
kang dah bank in aqu sms..yg cun2 k..haha
ImageImageImage

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

hahahah no problem orga...
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
bizzyleng
Pendaki Gunung
Posts: 170
Joined: 04 Oct 2007, 23:45
Location: QuLaiForNia
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by bizzyleng »

SaLam...
Bang KaSi standBy Stainless steeL sePasaNg...
Mau KuNing n PutiH Punya...
Nnt dah bang in saya Kasi RoGer...

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

bizzyleng wrote:SaLam...
Bang KaSi standBy Stainless steeL sePasaNg...
Mau KuNing n PutiH Punya...
Nnt dah bang in saya Kasi RoGer...
baik bos, dah packing pun, esok saya antar ye
tq!
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

xlannn
Pendaki Gunung
Posts: 5
Joined: 28 Sep 2009, 21:26

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by xlannn »

berminat gak ni... saya nak sepasang. Warna Biru n merah. Esok bank-in

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by orga »

aqu bg testimoni skek la pasal pisau mora nih..
so far aqu dah pakai carbon steel mmg ok la..tak yah nk selalu asah..
dr segi ketahanan pada aqu carbon steel lg tahan..
tp stainless steel sbb kandungan chromium nya byk jd ia tak karat..
kalo masuk utan rajin nk menyembelih lg elok stainless steel..
syarat sembelihan pon pisau mesti bersih dan tajam..
ImageImageImage

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

orga wrote:aqu bg testimoni skek la pasal pisau mora nih..
so far aqu dah pakai carbon steel mmg ok la..tak yah nk selalu asah..
dr segi ketahanan pada aqu carbon steel lg tahan..
tp stainless steel sbb kandungan chromium nya byk jd ia tak karat..
kalo masuk utan rajin nk menyembelih lg elok stainless steel..
syarat sembelihan pon pisau mesti bersih dan tajam..
+1

Orga , nanti hantar la sket hasil sembelihan ko tuh.... heeeee...
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
sun
Pendaki Gunung
Posts: 110
Joined: 09 Dec 2008, 16:51
Location: [selayang][cyberjaya]
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by sun »

pisau da smpi...rase mcm geram sket pon ade gak sbb dulu2 aku ambik mahai hahahaa...la tgok bkn main bling2 y baru smpi ni...so minor defect...mcm tak perasan ade defect je...berbaloi bli...tq :lol:

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

hahah yah... betul... kebanyakkan defect dia minor betul, kena tengok tengok baru nampak. setengah tu aku carik defect pun tak jumpe....

ko beli tak mahal bro , cuba banding dengan harga pisau lain. tapi this round memang murah beb.....

stock masih banyak, tapi quantiti terhad...
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by betterman »

ramai order. masyukkkkkkkkk :mrgreen:
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

ramai pun , modal belum cover lagi ..... ha bila mau beli satu lagi? :mrgreen:
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
crampizium
Pendaki Gunung
Posts: 143
Joined: 21 Nov 2006, 15:19
Location: Depan Laptop
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by crampizium »

barang2 kami dah diterima... TQVM :) :)

User avatar
jhousco
Pendaki Gunung
Posts: 32
Joined: 14 Oct 2008, 17:15
Location: Island In The Sun
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by jhousco »

kene sambar spasang nie..haversack defect takde bro nadir? (grau jer) :lol:
http://whispering-eye.blogspot.com/
________________________________
Image

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

jhousco wrote:kene sambar spasang nie..haversack defect takde bro nadir? (grau jer) :lol:
hahahha ... ada tapi takleh jual.... backpack diaorang x kasik jual yang rosak.

Pisau ni pun cuma untuk market baru saja, market lama tak boleh jual, OD dah kena warning awal awal dah.....heheheeeee

crampizium: amacam? ok?
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by betterman »

nadir wrote:
jhousco wrote:kene sambar spasang nie..haversack defect takde bro nadir? (grau jer) :lol:
hahahha ... ada tapi takleh jual.... backpack diaorang x kasik jual yang rosak.

Pisau ni pun cuma untuk market baru saja, market lama tak boleh jual, OD dah kena warning awal awal dah.....heheheeeee

crampizium: amacam? ok?
apa maksud nie nadir? kurang ngerti gue
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

betT: Pisau seconds nih Mora tak bagi masuk market yang dah lama jual pisau Mora , spt US , UK , dll. sebab disana dah established nama Mora. So yang jenis seconds nih ada kemungkinan dijual as new , so takut cemarkan nama dan imej mora.

Pisau macam ni cuma boleh dijual pada market baru atau diaorang cakap "emerging markets" , sebagai satu cara untuk introduce kepada orang ramai pisau Mora nih.

Diaorang dah siap bagitau, sekali dah beli, x boleh jual ke market lain selain Malaysia - erti kata aku takleh nak eksport balik ke US ke apa ka......

Kalau diorang nak lupuskan bende nih, atau rework balik, kos dia lebih tinggi dari jual ke emerging markets.

Jenuh aku deal nih utk korang rakyat 1Malaysia , nyaris nyaris nak hantar ke Rusia dah.... huhu


ha apa lagi...... mai la beli !
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by betterman »

terbaek la nadir. aku doakan sampai hang berjaya bukak store sendiri satu hari nanti.
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

betterman wrote:terbaek la nadir. aku doakan sampai hang berjaya bukak store sendiri satu hari nanti.

hehehe beTt , store barang dah ada , ko doakan la sales aku double setiap bulan..InsyaAllah hehehe

tapi doa saja tak jadi kan, kena ada usaha jugak... so apa kata ko beli lagi 10 bilah? hehehehhe

da melencong plak.... heheheh...

mari mariii.... pisau ada lagiii....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
Kasnalagat
Pendaki Tegar
Posts: 288
Joined: 26 Mar 2008, 08:30
Location: pelantar merenung bulan
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by Kasnalagat »

♠ ive done my part..da 3 bilah aku ada neh.. ;-)
"TranQuiLLity.."

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

Kasnalagat wrote:♠ ive done my part..da 3 bilah aku ada neh.. ;-)
3 bilah tak cukup topeq.... 1 hilang, 1 kena pinjam tak mai balik, 1 letak mana entah....haaaa baik ko beli lagi 10 ..... apa takut, bukan kopak poket puunnn.... hehehhhee
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
Kasnalagat
Pendaki Tegar
Posts: 288
Joined: 26 Mar 2008, 08:30
Location: pelantar merenung bulan
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by Kasnalagat »

♠ ang ingat aku 'ninja assassin' ka..hehe. Ang bawak masuk machete la plak nadiq weh.. :twisted:
"TranQuiLLity.."

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

Kasnalagat wrote:♠ ang ingat aku 'ninja assassin' ka..hehe. Ang bawak masuk machete la plak nadiq weh.. :twisted:
heheh bukan ninja assasin topeq, tapi bagi aku, "pembeli yang bijak" hehhehehe

aku ada sample machete, tapi kurang bes, sebab tak ada sarung. dia ada dua jenis, satu panjang, satu pendek.... belum sempat test lagi. Mora + made in sweden jugakla . harga pun agak mahal, dalam rm250.00 gitu..... ada berani?
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
Kasnalagat
Pendaki Tegar
Posts: 288
Joined: 26 Mar 2008, 08:30
Location: pelantar merenung bulan
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by Kasnalagat »

♠ ang up je semuanya...ada la org nk beli karang..hehe. Tukang sarug ramai je malaysia neh.
"TranQuiLLity.."

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

hahah kalau aku beli stock, ko mesti angkat satu.... mau? hehehehe..

mari mari, pisau banyak lagi...

korang tanak carbon steel ka? macam tak terusik aja.... saper saper nak beli borong ( 20 bijik keatas ) sila contact aku, harga boleh nego....

Saper berniaga kat pasar malam boleh jual lungguk.... sebilah rm 30.00 pun mesti hangat niiii....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by soulfly »

aku punya pun, entah mana entah aku letak huh
lama sangat...

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by nadir »

soulfly wrote:aku punya pun, entah mana entah aku letak huh
haaaa tulaaa... ko beli satu jer..... cuba ko beli 3, mesti ada lagi ...

tanak beli baru ka bos? :mrgreen:
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by biNGai »

masuk kali nih suda 6 ketul aku beli..tkde diskaun ke bos? kasi stiker pree ke wat tampal kt powil aku..ekeke
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

aleck
Pendaki Gunung
Posts: 61
Joined: 01 Mar 2010, 23:30

Re: Pisau Mora Murah - rm 20.00 / rm 25.00 sebilah

Post by aleck »

nadir wrote:
Kasnalagat wrote:♠ ang ingat aku 'ninja assassin' ka..hehe. Ang bawak masuk machete la plak nadiq weh.. :twisted:
heheh bukan ninja assasin topeq, tapi bagi aku, "pembeli yang bijak" hehhehehe

aku ada sample machete, tapi kurang bes, sebab tak ada sarung. dia ada dua jenis, satu panjang, satu pendek.... belum sempat test lagi. Mora + made in sweden jugakla . harga pun agak mahal, dalam rm250.00 gitu..... ada berani?
Hang Nadiaq..

Bawak masuk Becker Brute ngan Kershaw D2 laa...

Locked