Princeton Tec EOS Headlamp (SOLD)

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

Locked
User avatar
AzmanZainal
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 02 Apr 2008, 08:55
Contact:

Princeton Tec EOS Headlamp (SOLD)

Post by AzmanZainal »

Image ImageImageImage

Princeton Tec EOS adalah super terang, 1 bulb, LED Headlamp. Terbaik untuk camp dan hiking dengan menggunakan hanya 3 bateri AAA boleh hidup selama berjam-jam. Aturan 3 tahap keterangan dan 1 signal kelip kecemasan. Dengan regulated LED headlamp ini tidak akan makin lama makin malap, ia akan terus terang sehingga saat kehabisan. Regulated LED juga memberikan penjimatan penggunaan tenaga yang baik. Boleh ubah darjah hala ke atas dan kebawah sudah pasti memudahkan anda memasak, mendaki, menurun bukit dan apa saja aktiviti outdoor anda.

Oh lupa! Ianya kalis air 1 meter..

Deskripsi:-
Warna: Biru
Bateri: Percuma 3 AAA Alkaline
Kuasa: 50 Lumens
Manufacturer: http://princetontec.com/
Video: http://www.youtube.com/watch?v=a3hKz_qHggk

Baru bawa masuk dari U.S. dah tinggal 1 stok je.
BELI SEKARANG
Harga RM 200 Sahaja

(Harga pos atau sendiri pickup adalah sama)

Contact PM me.

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: Princeton Tec EOS Headlamp

Post by Hangar 18 »

bump! ntah2 sebelum aku bump ni dah terjual dah kot sbb barang baik pada harga yg berbaloi

User avatar
Kasnalagat
Pendaki Tegar
Posts: 288
Joined: 26 Mar 2008, 08:30
Location: pelantar merenung bulan
Contact:

Re: Princeton Tec EOS Headlamp

Post by Kasnalagat »

♠ fendi...order sleeping beg Berghaus selai kalo ada..
"TranQuiLLity.."

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: Princeton Tec EOS Headlamp

Post by Hangar 18 »

adeih topeQ, aku sendiri pun pakai sleeping bag cap ayam je sbb berghaus punya mahai sgt.

User avatar
AzmanZainal
Pendaki Gunung
Posts: 105
Joined: 02 Apr 2008, 08:55
Contact:

Re: Princeton Tec EOS Headlamp

Post by AzmanZainal »

***ITEM SOLD***
TQ Everyone!

Locked