karrimor sale 50%-60%

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

Post Reply
edie78
Pendaki Gunung
Posts: 100
Joined: 06 Aug 2010, 15:22
Location: take 5

karrimor sale 50%-60%

Post by edie78 »

asaalamualaikum...fans KARRIMOR

Sale! sale! sale! barang Karrimor di Sport Direct 50%-60%
boleh jadi giler ooo tengok....wind breaker, khemah, sleeping bag, rucksack, kasut,acc dan macam2 la...yang selame ni kite dok beli kat online atau bundle je..sakang dah ade kat kedai...:) ape lagi serbu...sale sampai 31 july 2011
pastikan bawa duit tebal2, kad berberkeping2....:)
ni alamt nyer...

No8, jalan ss13/5, 47500 subang jaya selangor
tel : 55668700
open: 10am - 8 p.M
jalan dulu...nanti saya sampai!

N.Afif
Pendaki Gunung
Posts: 47
Joined: 07 Mar 2010, 14:43
Location: Tanah Melayu

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by N.Afif »

edie78 : ada nmpak sportdirect ada jual kasut KARRIMOR safety boot x ?

User avatar
akimura
Pendaki Gunung
Posts: 45
Joined: 03 Jul 2011, 08:37

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by akimura »

kasi up gambar skit utk preview brg2 karrimor!!
terbaik dr ladang. hehe
Conquered: Broga, Tabur, Kinabalu, Besar Hantu, Bunga Buah, Irau, Belumut, Panti, Ulu Semangkok

My shop:
http://www.mudah.my/waterproof-outdoor
http://www.facebook.com/waterproof.outdoor

edie78
Pendaki Gunung
Posts: 100
Joined: 06 Aug 2010, 15:22
Location: take 5

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by edie78 »

N.Afif wrote:edie78 : ada nmpak sportdirect ada jual kasut KARRIMOR safety boot x ?
boot ade banyak....yang safety tak perasan...
jalan dulu...nanti saya sampai!

User avatar
akimura
Pendaki Gunung
Posts: 45
Joined: 03 Jul 2011, 08:37

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by akimura »

edie, ada boot yg pakai waterproof event fabric tak?
saiz ape ade?
watershoe/sandal ade tak?
Conquered: Broga, Tabur, Kinabalu, Besar Hantu, Bunga Buah, Irau, Belumut, Panti, Ulu Semangkok

My shop:
http://www.mudah.my/waterproof-outdoor
http://www.facebook.com/waterproof.outdoor

edie78
Pendaki Gunung
Posts: 100
Joined: 06 Aug 2010, 15:22
Location: take 5

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by edie78 »

boot dan selipar ade tapi saya tak belek sangat...saiz almaklum sangat terhad :)
jalan dulu...nanti saya sampai!

User avatar
semut_api
Pendaki Gunung
Posts: 101
Joined: 20 Sep 2007, 12:55
Location: di puncak tipu.
Contact:

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by semut_api »

Pekate try tepek gmbr dgn reger skali... Rasenye ramai geng nk beli jugak ni.. Pos skali boleh x?
Image

edie78
Pendaki Gunung
Posts: 100
Joined: 06 Aug 2010, 15:22
Location: take 5

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by edie78 »

semut_api wrote:Pekate try tepek gmbr dgn reger skali... Rasenye ramai geng nk beli jugak ni.. Pos skali boleh x?
tak lalu nak tepek gambor nye, pegi je kat situ, boleh pegang2, belek2, cium2....semut api alamat dan no tel nya ade saya bagi tu.
jalan dulu...nanti saya sampai!

User avatar
sany ADALAH alger
Otai Gunung
Posts: 932
Joined: 18 Apr 2006, 09:38
Location: in the middle of jungle called KAY HELL
Contact:

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by sany ADALAH alger »

dulu aku siap hantar proposal kat mike ashley nak bukak kat msia.
tapidorang tak ready.
CARPE DIEM!

User avatar
semut_api
Pendaki Gunung
Posts: 101
Joined: 20 Sep 2007, 12:55
Location: di puncak tipu.
Contact:

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by semut_api »

Image

User avatar
aliph
Pendaki Gunung
Posts: 167
Joined: 16 Feb 2011, 15:28

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by aliph »

hahahahahahahahaha
barang baek
kasut ada yang waterproffff punyer tpi limited stock...
saper cepatr dier dapatr rrrrr
9W2 VCR
MARES
'BeTtEr To LiGhT A MuTiArA HiTaM ThAn To CuRsE A DaRkNeSs'

User avatar
Luarpintu
Pendaki Gunung
Posts: 67
Joined: 16 Mar 2009, 20:18

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by Luarpintu »

Cayalah...best2..kalau dilanjutkan tarikh tutup dia lagi best..

_________________
Conquered: Broga, Gunung Pukin (3,196') , Gunung Sumalayang (2,018') , Gunung Tajam (1,797') , Gunung Senyum (1,594')

User avatar
akimura
Pendaki Gunung
Posts: 45
Joined: 03 Jul 2011, 08:37

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by akimura »

Kalo camtu, ahad ni sblm pose aku gi usha jap dr pg sampai mlm. hahaha
Conquered: Broga, Tabur, Kinabalu, Besar Hantu, Bunga Buah, Irau, Belumut, Panti, Ulu Semangkok

My shop:
http://www.mudah.my/waterproof-outdoor
http://www.facebook.com/waterproof.outdoor

edie78
Pendaki Gunung
Posts: 100
Joined: 06 Aug 2010, 15:22
Location: take 5

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by edie78 »

Extend sales until 4th september 2011...:)
jalan dulu...nanti saya sampai!

User avatar
akimura
Pendaki Gunung
Posts: 45
Joined: 03 Jul 2011, 08:37

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by akimura »

baru je blk dr sana. mmg besar.
karrimor cheetah 50-70 gak yg sangkut kat aku.
Conquered: Broga, Tabur, Kinabalu, Besar Hantu, Bunga Buah, Irau, Belumut, Panti, Ulu Semangkok

My shop:
http://www.mudah.my/waterproof-outdoor
http://www.facebook.com/waterproof.outdoor

User avatar
Irau
Pendaki Gunung
Posts: 34
Joined: 18 Feb 2011, 14:37
Location: Sungai Buloh

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by Irau »

esk nak g usha2 la kjap kot2 blh snkut 1-2 brg.
gunsmoke waterproof tu pon ok gak ni.

lastman
Pendaki Terlampau
Posts: 615
Joined: 14 Jan 2008, 23:51

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by lastman »

salam...geng karrimor..

rasenye sport direct buat sale tiap hari...
sal dari bulan 4 aku datang pun sale 50% jugak..
hasil sembang ngan staff sane bile time nak raye
baru la up ke 60% tu pun saiz limited..

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: karrimor sale 50%-60%

Post by soulfly »

lastman wrote:salam...geng karrimor..

rasenye sport direct buat sale tiap hari...
sal dari bulan 4 aku datang pun sale 50% jugak..
hasil sembang ngan staff sane bile time nak raye
baru la up ke 60% tu pun saiz limited..
aku baru nak taip ayat ni.. :tembak:
syed esok jom pegi nak tak aku tak tau tempat tula esok aku keja kat tropicana jer...nak ushar ada tak size untuk aku..?
lama sangat...

Post Reply