Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Jual/beli peralatan rekreasi

Moderator: poncho

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2825
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby betterman » 22 May 2014, 04:19

https://www.facebook.com/events/665772933477641/

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Kami ingin menjemput sekalian Kerabat Gunung Online bagi memeriahkan lagi majlis Malam Gala Gunung Online kali kedua yang dianjurkan bagi meraikan ulang tahun ke 16 Gunung Online.

(Sepatutnya ulang tahun ke 15 tapi sebab tahun lepas tak dapat buat, jadi buat tahun nie :p )


Tarikh : 7 Jun 2014
Hari : Sabtu
Masa : 6pm - 12 malam
Bayaran : RM80
Tema Pakaian : Ladybird (Merah-Hitam)
Kehadiran : 150 - 200
Lokasi : Hotel Bangi-Putrajaya (formerly known as Equatorial Bangi)

Pembayaran boleh dimasukkan ke akaun berikut:
Maybank 116015065318 (Zamzuliana M Nasir)

*selepas pembayaran sila maklumkan melalui sms ke 017 681 4015 atau email: pgurlz_eazmz@yahoo.com sertakan butiran transaksi seperti nama, jumlah, tarikh untuk tujuan semakan.

Sebagai menyambung tradisi dari Malam Gala yang pertama pada tahun 2008, anda juga dikehendaki membawa sebarang hadiah yang bernilai kurang dari RM5 untuk sessi Secret Admirer.

Sessi Secret Admirer ini adalah untuk memastikan setiap sahabat yang hadir akan membawa pulang sekurang-kurang 1 cenderamata, in case kalau dia tak menang cabutan bertuah.

Penerima hadiah Secret Admirer akan ditentukan secara undian ketika pendaftaran.


Aturcara Majlis :
Pendaftaran
Persembahan Pembukaan
Ucapan
Makan Malam
Persembahan
Cabutan Bertuah
Penyampaian Anugerah
Sessi Bergambar
Bersurai

Pihak kami sangat mengalu-alukan sebarang sumbangan dari para sahabat yang baik hati untuk hadiah cabutan bertuah.

*Tertakluk kepada perubahan

Sekian, terima kasih.
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

Salawati_Alias
Pendaki Gunung
Posts: 2
Joined: 22 May 2014, 08:41

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby Salawati_Alias » 22 May 2014, 09:31

Betul ke jawapan sy,Gunung Tertinggi di Semenanjung Malaysia adalah Gunung Tahan? Lol

User avatar
abe~G
Pendaki Tegar
Posts: 246
Joined: 20 Oct 2006, 15:19
Location: Manjung
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby abe~G » 22 May 2014, 13:00

Salam Warga GO , menyahut seruan sahabat ajak sembang di forum, teman udah lame benor dah tak nyembang dekat forum, moga malam Gala GO suksess, teman tak dapat hadir, (sebenarnya nak sangat hadir). apa pun teman tetap ikuti perkembangan GO dari jauh, apa apa yang terbaik teman sokong jer.
Ucapan syabas untuk Gogo dan krew GO atas usaha mengadakan majlis Gala GO yng ke 16.
mekasih.

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: nogori sembilan
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby am » 22 May 2014, 16:41

Insyallah jika tiada aral melintang saya akan berdiri tegak di pintu masuk dewan makan Malam Gala ini.
find me more at multiply | blogspot | flickr

User avatar
CRAZYhAMStER
Pendaki Terlampau
Posts: 592
Joined: 05 Dec 2006, 12:12
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby CRAZYhAMStER » 24 May 2014, 00:55

awesome 8)

[ADVENTURE IN LIFE] SURVIVAL through degrading nature

www.crazyhamster.multiply.com

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby seper4alif » 27 May 2014, 09:56

dan dan dan:::: ko jgn nak spikong sini.... ko wajib hadir.......

abe G::: aleeer..... lama tak dok sembang dengan abe.......... huh....

SAL::::: salah........
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby seper4alif » 27 May 2014, 09:57

dan dan dan:::: ko jgn nak spikong sini.... ko wajib hadir.......

abe G::: aleeer..... lama tak dok sembang dengan abe.......... huh....

SAL::::: salah........
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

Defcon
Webmaster Team
Posts: 307
Joined: 26 Dec 2006, 22:54
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby Defcon » 29 May 2014, 13:54

SAL::::: salah........
Maka apakah jawapannya ek?
.::[x]:

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby orga » 30 May 2014, 10:05

woo..lama tak masuk forum..

jom datang
ImageImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby seper4alif » 30 May 2014, 12:04

jom orga... saya org baru nak kenal org lama nih.... payah betul nak dapat info mendaki kat korang....... umpa kat sana ye bang
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby seper4alif » 06 Jun 2014, 09:20

terbaik... full booking.....

jumpa di sanaaaaaaa naaaaa naaaaa
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
CRAZYhAMStER
Pendaki Terlampau
Posts: 592
Joined: 05 Dec 2006, 12:12
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby CRAZYhAMStER » 19 Jun 2014, 21:14

atan... atan... atan....
awesome :)

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby seper4alif » 26 Jun 2014, 10:56

adan... adan... adan...
foursome :)
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby soulfly » 04 Dec 2014, 01:06

dh habis erk majlis ni
lama sangat...

User avatar
frankhafis
Pendaki Gunung
Posts: 17
Joined: 05 Jan 2011, 18:44
Location: b b bangi.
Contact:

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby frankhafis » 07 Oct 2015, 23:30

Dah

harry56
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 28 May 2017, 18:34

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby harry56 » 28 May 2017, 19:23

Tambah satu lagi kedai kat sabah. Kat 1Borneo sebelah UMS tu. Wing mana satu tak ingat, tp tingkat paling atas la. Mcm2 barang jual kat situ.Tent,bag,haversack,stove,dll....


บาคาร่า

koiseptember
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 12 Jun 2017, 13:05

Re: Malam Gala Gunung Online - 7 Jun 2014

Postby koiseptember » 12 Jun 2017, 13:43

that awesome. thanks guy for sharing.

goldenslot


Return to “Kedai”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron