travel towel

Diskusi khas berkaitan peralatan review dan isu berkaitan.

Moderator: nadir

Post Reply
kakicagu
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 28 Jan 2011, 14:42

travel towel

Post by kakicagu »

nak tumpang tanya sikit. brand apa yg ok utk travel towel ni erh?
ada tk mmber2 yg jual travel towel ni? dpt size L ok jgk hehe

User avatar
fulltimesinner
Pendaki Gunung
Posts: 102
Joined: 23 May 2010, 06:22

Re: travel towel

Post by fulltimesinner »

brand sea to summit ada ... tapi harga tak hingat dunia la.. tu pun kalau pentingkan ciri2 utama travel towel contohnya ringan, packable, anti-bacterial dll. From time to time ada orang advertise kat thread kedai. Try la usha :D
just a small time adventurer :D

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: travel towel

Post by Hangar 18 »

aiyark.. aku baru je jual travel towel karrimor size L aku sejam tadi.
yg size L karrimor ada le kat tgn skrg.

apa2 pun jika nak.. call/sms aku. fendi 012-2220450

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: travel towel

Post by pr oli »

Hangar 18 wrote:aiyark.. aku baru je jual travel towel karrimor size L aku sejam tadi.
yg size L karrimor ada le kat tgn skrg.

apa2 pun jika nak.. call/sms aku. fendi 012-2220450
fendi...
karrimor nye travel towel baper rege eh?....
- peace no war-
9W2OAT

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: travel towel

Post by Hangar 18 »

patut le. aku tersilap taip. yg ada kat tgn size S.
aku jual rege mcm org lain jual le towel karrimor tu Oli.

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: travel towel

Post by pr oli »

Hangar 18 wrote:patut le. aku tersilap taip. yg ada kat tgn size S.
aku jual rege mcm org lain jual le towel karrimor tu Oli.
hehe...
kasi pm rege la....
bile nak tt kat umah ko...
kasi roger by sms ok...
aku xnak terlepas kali ni...
:tembak:
- peace no war-
9W2OAT

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: travel towel

Post by Hangar 18 »

pr oli wrote:
Hangar 18 wrote:patut le. aku tersilap taip. yg ada kat tgn size S.
aku jual rege mcm org lain jual le towel karrimor tu Oli.
hehe...
kasi pm rege la....
bile nak tt kat umah ko...
kasi roger by sms ok...
aku xnak terlepas kali ni...
:tembak:
baik Oli.. bulan depan ya kita citer.

Post Reply