nak tanya para otai karrimor

Diskusi khas berkaitan peralatan review dan isu berkaitan.

Moderator: nadir

Post Reply
dreadlock69
Pendaki Gunung
Posts: 1
Joined: 21 Feb 2012, 14:50

nak tanya para otai karrimor

Post by dreadlock69 » 21 Feb 2012, 19:53

assamualaikum..
sekadar mendapat maklum balas dari abg² karrimorian,
brg ni sy baru je beli KARRIMOR AIRSPACE 35+5 dari seseorang, brg baru dalam plastik,
adakah brg ini ori ke tidak sbb saya masih baru dgn brg karrimor.
dalam bag karrimor mmg xda tag karrimor ke? :shock:
yg ada just tag [AP 466] [100% NYLON] [MADE IN VIETNAM]
sekadar mendapat kepastian.. :idea:

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by shahrul » 22 Feb 2012, 12:19

saya tak otai tapi topik ni boleh membantu
viewtopic.php?f=33&t=3499

nak kepastian lagi cer up gambar close-up part part beg tu kasi otai sekalian rebiu
_________________
_________________

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by seper4alif » 23 Feb 2012, 11:32

made in viatnam? heem tol leer ce tengok gambau dia ek/.... or kamu pm je hangar15... dia banyak bebarang nih terutama yang new new... leh dapat info lengkap dari dia

insya'allah
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 23 Feb 2012, 14:19

Maap cakap nanti ati sakit.
Sy ada 13 biji beg karrimor yang semuannya UK made.
Ada sebiji Karrimor SF Chaina made
Dari yang sy tahu Karrimor tidak pernah ada kilang or under licence di Vietnam.
Mereka buat saja dan suka suka letak jenama.

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by Freelance » 23 Feb 2012, 14:50

Maap cakap nanti ati sakit.
Sy ada 13 biji beg karrimor yang semuannya UK made.
Ada sebiji Karrimor SF Chaina made
Dari yang sy tahu Karrimor tidak pernah ada kilang or under licence di Vietnam.
Mereka buat saja dan suka suka letak jenama.

banyaknya beg.. tapi 13 beg gantung je ke kt rumah.. bila nak bergerak tu? :keke: abg kamal nak 1 beg.. hehehe!!!

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by seper4alif » 25 Feb 2012, 21:38

hak ah.... tuh soh up gambau tuh... betul ke made in Viatnam... klu tak silap aku pon mmg takda dari sana kalu karimau nih
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by biNGai » 27 Feb 2012, 17:09

aaa up laa gamba 13 bijik beg tuhh..stakat menaip jer, Utusan Mesia pon boleee..hihihi
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by matsaiko » 27 Feb 2012, 23:15

ko jeles ke ngai? aku yg ade 27 bijik kat umah ni pon tak heran leeee...sabre wat isi bawang je
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by mizi » 14 Mar 2012, 00:41

ko jeles ke ngai? aku yg ade 27 bijik kat umah ni pon tak heran leeee...sabre wat isi bawang je
sebut la karimor panther ka..bob cat ka...ada pulok sabre main isi2 bawang :pig: :pig: :pig:
climb long trail
p11at

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by matsaiko » 14 Mar 2012, 23:40

ko terasa ka abam mizi? nyanyi la lagi gersang huhu
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by mizi » 15 Mar 2012, 22:57

ko terasa ka abam mizi? nyanyi la lagi gersang huhu
aku terasa la dlm 27 biji karimor jaguar,panther,bobcat,indi n mcm2 lg yg ko ada napa la sabre tu ko isi bawang??? :lidah: ..mmg cis laa..ka hg kincin becabang jja matt :lidah: :lidah: :lidah:
climb long trail
p11at

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by orga » 24 Mar 2012, 00:38

assamualaikum..
sekadar mendapat maklum balas dari abg² karrimorian,
brg ni sy baru je beli KARRIMOR AIRSPACE 35+5 dari seseorang, brg baru dalam plastik,
adakah brg ini ori ke tidak sbb saya masih baru dgn brg karrimor.
dalam bag karrimor mmg xda tag karrimor ke? :shock:
yg ada just tag [AP 466] [100% NYLON] [MADE IN VIETNAM]
sekadar mendapat kepastian.. :idea:
cer up gambar bole?..kalo dpt close up skek material dia..
ImageImageImage

User avatar
vanhemeir
Pendaki Hebat
Posts: 399
Joined: 12 Dec 2006, 13:47
Location: Abu Dhabi, UAE
Contact:

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by vanhemeir » 05 Jun 2012, 01:09

ko jeles ke ngai? aku yg ade 27 bijik kat umah ni pon tak heran leeee...sabre wat isi bawang je
:kah:

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by orga » 28 Aug 2012, 09:53

dah siap blom gambar?
ImageImageImage

mmontane
Pendaki Gunung
Posts: 2
Joined: 05 Jul 2013, 15:50

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by mmontane » 09 Jul 2013, 22:27

Nak tanya, kat mana nak cari sparepart hook dan plastik strip yg lekatkan side poket jaguar gr80. Ada sapa sapa tau? model tahun 1993.

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by seper4alif » 10 Jul 2013, 09:46

tadok.....
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by biNGai » 18 Jul 2013, 00:05

bule tanye kt orga..dia skang daa bukak kilang buat beg kemping blakang umah dia..
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by soulfly » 28 Jul 2013, 16:26

tuan tanah ni mana? tanya2 pastu hilang
lama sangat...

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 29 Jul 2013, 11:57

Dah Dekat tanah bang ooi :tembak:

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by Denan » 29 Jul 2013, 14:41

agaknya dia dah tahu kot bag tu ori ke tak... :mrgreen:

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by seper4alif » 29 Jul 2013, 16:03

karrimore tuh ape?
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: nak tanya para otai karrimor

Post by seper4alif » 29 Jul 2013, 16:07

.
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

Post Reply