RAE 2009-2 RESULTS

Bilik khas untuk perbincangan dalaman berkaitan penggunaan radio dan isu berkaitan termasuk log radio di gunung.
Post Reply
solo
Pendaki Tegar
Posts: 211
Joined: 06 Dec 2005, 17:43
Location: Bukit Lanjan
Contact:

RAE 2009-2 RESULTS

Post by solo »

All the best people.


http://rae.skmm.gov.my/
Hari
M: +6019 347 1239 ; E: 9W2ILD@gmail.com
WILD JUNCTION ( www.wildjunction.com)
9W2ILD (Niner Whiskey Too India Lima Delta)

Tropical Mountain Guide
Wilderness First Responder ( WMI of NOLS )
Nature Guide ( Licence # 9596 )

~ what we do in life, echoes in eternity

User avatar
JeNaL
Pentadbiran
Posts: 1758
Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Location: sri kembangan
Contact:

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by JeNaL »

apa macam yg gi ambik rae... dah boleh terbang tinggi ke
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com

User avatar
9w2sti
Pendaki Gunung
Posts: 39
Joined: 14 Oct 2008, 15:02
Contact:

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by 9w2sti »

solo wrote:All the best people.


http://rae.skmm.gov.my/
Taniah pada yang lulus, cuba lagi pada yang tidak berjaya...
Lama aku tak masuk sini... muakakkaaaa
Azmin
web: cordura.multiply.com
callsign: 9W2STI

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by yonrawk »

Nasib baik aku takde no ic budak ni.... ekekekeke
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by span »

Tahniah kepada kengkawan yang lulus n takziah tuk kengkawan yang gagal, nanti leh cube lagi.

kat cni ada link tuk borang register :

http://www.skmm.gov.my/what_we_do/spect ... _v2009.pdf
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

User avatar
sun
Pendaki Gunung
Posts: 110
Joined: 09 Dec 2008, 16:51
Location: [selayang][cyberjaya]
Contact:

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by sun »

tak sabau utk exam bln 4 nih....ihik ihik...anyway,tahniah kpd y dah bleh terbang tinggi...kpd y tak brape bleh lulus tu jom skali ambek bln 4 ni...ahai

User avatar
killers
Pendaki Tegar
Posts: 207
Joined: 26 Jul 2007, 00:03
Location: maybe in madagascar
Contact:

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by killers »

9w2sti wrote:
Taniah pada yang lulus, cuba lagi pada yang tidak berjaya...
Lama aku tak masuk sini... muakakkaaaa
lame xmasuk pasal melekat ngan "saka" baru..lalala
jeng kreng

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by rembau »

taniah kepada semua yg berjaya dan tidak berjaya...

Terima Kasih Pada Guru-Guru Yang Mengajar....
Dan Kami jadikan di bumi gunung-ganang yang menetapnya, supaya bumi itu tidak menggegar mereka; dan Kami jadikan di celah-celahnya jalan-jalan laluan, supaya mereka mendapat petunjuk.(Surah Al-Anbiyaa':31)

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by beckham@chayok2 »

Alhamdulillah, aku LULUS RAE siri 2, 2009 yg lepas. Dah dpt surat dr SKMM, pastu nk g buat AA nk dptkan callsign, mintak tandatangan 9m, surat sumpah, and then here i come.... 9w2..... standing by... :mrgreen:
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by beckham@chayok2 »

psssst : pada yg jadi senior tuh, cuba lagi tahun depan yek... ekekekekke... :lidah:
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by mizi »

beckham@chayok2 wrote:psssst : pada yg jadi senior tuh, cuba lagi tahun depan yek... ekekekekke... :lidah:
ekekekekek tahniah semua...9w2.....clear 73
climb long trail
p11at

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by span »

tahniah en beck, bile awk nak anta borang , kalo awk nak mintak pengesahan 9M bgtau la ekk leh buat sesama
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

User avatar
killers
Pendaki Tegar
Posts: 207
Joined: 26 Jul 2007, 00:03
Location: maybe in madagascar
Contact:

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by killers »

beckham@chayok2 wrote:psssst : pada yg jadi senior tuh, cuba lagi tahun depan yek... ekekekekke... :lidah:

mane abg senior nih..xde jawab pn..tgh study lg ka.. :twisted:
jeng kreng

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by beckham@chayok2 »

span wrote:tahniah en beck, bile awk nak anta borang , kalo awk nak mintak pengesahan 9M bgtau la ekk leh buat sesama
span, aku dah submit 3 mgu lepas... x collect je lagik... hehe..
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by span »

beckham@chayok2 wrote:
span wrote:tahniah en beck, bile awk nak anta borang , kalo awk nak mintak pengesahan 9M bgtau la ekk leh buat sesama
span, aku dah submit 3 mgu lepas... x collect je lagik... hehe..


adusss aku x buat ag , duit ngah kering, ujung bulan ni baru buat hehehe
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

beckham@chayok2
Pendaki Terlampau
Posts: 646
Joined: 03 Apr 2006, 03:21
Location: 30 minit sblm sampai puncak...

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by beckham@chayok2 »

nine wisky two, bravo charlie kilo standing by... :mrgreen:
*Sebenarnya bukan gunung yang hendak ditawan, sebaliknya diri kita sendiri.....*.
-9w2bck-

solo
Pendaki Tegar
Posts: 211
Joined: 06 Dec 2005, 17:43
Location: Bukit Lanjan
Contact:

Re: RAE 2009-2 RESULTS

Post by solo »

beckham@chayok2 wrote:nine wisky two, bravo charlie kilo standing by... :mrgreen:
tahniah bro....bila mau on air?
Hari
M: +6019 347 1239 ; E: 9W2ILD@gmail.com
WILD JUNCTION ( www.wildjunction.com)
9W2ILD (Niner Whiskey Too India Lima Delta)

Tropical Mountain Guide
Wilderness First Responder ( WMI of NOLS )
Nature Guide ( Licence # 9596 )

~ what we do in life, echoes in eternity

Post Reply