RAE 2010-2

Bilik khas untuk perbincangan dalaman berkaitan penggunaan radio dan isu berkaitan termasuk log radio di gunung.
Post Reply
solo
Pendaki Tegar
Posts: 211
Joined: 06 Dec 2005, 17:43
Location: Bukit Lanjan
Contact:

RAE 2010-2

Post by solo »

Hari
M: +6019 347 1239 ; E: 9W2ILD@gmail.com
WILD JUNCTION ( www.wildjunction.com)
9W2ILD (Niner Whiskey Too India Lima Delta)

Tropical Mountain Guide
Wilderness First Responder ( WMI of NOLS )
Nature Guide ( Licence # 9596 )

~ what we do in life, echoes in eternity

User avatar
sun
Pendaki Gunung
Posts: 110
Joined: 09 Dec 2008, 16:51
Location: [selayang][cyberjaya]
Contact:

Re: RAE 2010-2

Post by sun »

la ni skmm buat rae 4 kali setahun...bkn mcm dulu2 dah...tu le gap rae1-2010 ngan rae2-2010 dekat je tuh...itu mcm ngam ler...kalu tak pass bulan 4..leh ambek lagi bulan 6 mcm tuu....

jenanese
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 13 Apr 2007, 12:14
Contact:

Re: RAE 2010-2

Post by jenanese »

ada ke geng2 GO yang ada 9M? kalau ada, nak eyeball sambil mintak sign..hehe

User avatar
sun
Pendaki Gunung
Posts: 110
Joined: 09 Dec 2008, 16:51
Location: [selayang][cyberjaya]
Contact:

Re: RAE 2010-2

Post by sun »

stakat ni kite rase mcm takde lg la bro, takpe..lepas exam biase nye lokalan ade buat majlis sign ramai2...mares clubhouse ade buat jgak..try la tgok2 kan kat website mares...biase nye ambek situ je...kite ambek kat situ je dulu..

jenanese
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 13 Apr 2007, 12:14
Contact:

Re: RAE 2010-2

Post by jenanese »

ye ke sun?tqvm...

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: RAE 2010-2

Post by Ujang »

jenanese... sudah dpt sign 9M ke?

jenanese
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 13 Apr 2007, 12:14
Contact:

Re: RAE 2010-2

Post by jenanese »

bro ujang..belum lagi le...ada kontek 9M ke?atau bro ujang sendiri 9M?

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: RAE 2010-2

Post by pr oli »

jenanese wrote:bro ujang..belum lagi le...ada kontek 9M ke?atau bro ujang sendiri 9M?
jananese..
lu cybe cntact 9M ni....
tp die belah utara....
rs leh dpt sign die...
aku pun pkai sign die...
abg syukur 9M2SY-0125677851...
nanti die mintak ko pos kan sampul surat....

Harap membantu...
- peace no war-
9W2OAT

jenanese
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 13 Apr 2007, 12:14
Contact:

Re: RAE 2010-2

Post by jenanese »

oooo...abg syukur nih yang ada kedai online tu kan?

ok pr oli...thanks a lot..

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: RAE 2010-2

Post by pr oli »

jenanese wrote:oooo...abg syukur nih yang ada kedai online tu kan?

ok pr oli...thanks a lot..


btul la tu...
die ok....
cube jela.....

ok bro....same2 membantu...
73,
overrr...
- peace no war-
9W2OAT

jenanese
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 13 Apr 2007, 12:14
Contact:

Re: RAE 2010-2

Post by jenanese »

pr oli wrote:
jenanese wrote:oooo...abg syukur nih yang ada kedai online tu kan?

ok pr oli...thanks a lot..


btul la tu...
die ok....
cube jela.....

ok bro....same2 membantu...
73,
overrr...
pr oli...saya dah kontek abg syukur..tapi sekarang die dok dalam wad la...sakit apa sy tak tanya lebih..

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: RAE 2010-2

Post by pr oli »

jenanese wrote:
pr oli wrote:
jenanese wrote:oooo...abg syukur nih yang ada kedai online tu kan?

ok pr oli...thanks a lot..


btul la tu...
die ok....
cube jela.....

ok bro....same2 membantu...
73,
overrr...
pr oli...saya dah kontek abg syukur..tapi sekarang die dok dalam wad la...sakit apa sy tak tanya lebih..

la ye ke?..
so camner ngan sain 9m tu?....
ade x?...
- peace no war-
9W2OAT

jenanese
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 13 Apr 2007, 12:14
Contact:

Re: RAE 2010-2

Post by jenanese »

takde lagi...sedang mencari2 lagi nih...

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: RAE 2010-2

Post by pr oli »

jenanese wrote:takde lagi...sedang mencari2 lagi nih...
text kat no aku bro...
0123680095...
kot ade yg leh tlong nanti...
bro... duk area maner?..
- peace no war-
9W2OAT

Post Reply