Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Sebagai kenangan yang terindah.......

Moderator: matsaiko

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by faisall »

Image
Image
tanya sama itu hud hud

User avatar
hangnadim
Pendaki Gunung
Posts: 52
Joined: 09 Nov 2008, 21:20
Location: Puncak Gunung

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by hangnadim »

salam..

aii..takkan ini aje gambarnya en faisall? rasanya berpuluh2 kali berposing masa kat sana tu...? :?
" kenangan mengusik jiwa "
http://www.hangnadim707.multiply.com

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by faisall »

sat ia hang nadim...server lembap skit..
Image
Image
Image Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
guide
Image
Image
tanya sama itu hud hud

petis tekan
Pendaki Gunung
Posts: 151
Joined: 28 Jun 2006, 20:53
Location: Birulautandalam

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by petis tekan »

memang maness... :) pepun taniah.. manes bak madu toalang... :mrgreen:

petis tekan
lesung pipit di pipi..

kabusgunung
Skuad GPS GO
Posts: 737
Joined: 19 Jan 2006, 20:31

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by kabusgunung »

manisnyerrrrrrrrrr.....
Image

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by faisall »

manis ia...memang manis pehhh aku tgk pun x leh handle :kah:
tanya sama itu hud hud

User avatar
vanhemeir
Pendaki Hebat
Posts: 399
Joined: 12 Dec 2006, 13:47
Location: Abu Dhabi, UAE
Contact:

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by vanhemeir »

faizal,

takleh handle bahaya tau.. macamana pun kena handle...

User avatar
hangnadim
Pendaki Gunung
Posts: 52
Joined: 09 Nov 2008, 21:20
Location: Puncak Gunung

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by hangnadim »

pergghhh..mmg manis pun..sbb tu 'semut2' bnyak hurung time tu...
" kenangan mengusik jiwa "
http://www.hangnadim707.multiply.com

bebo
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 16 Feb 2009, 08:24

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by bebo »

abg faisall...lu arr...memang cari nahas tau.. :twisted:
xde pic lain ke nak letak...aduiii...jatuh saham eden... :oops:

byk lg pic lain menarik..letak arr byk2 ckit...ni amende...x seni langsung..
gunung tebu pun dah jd gunung tebuan.... :keke:

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by frostice »

tahniah.. tahniah..
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
noko
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 16 Feb 2009, 11:49
Location: Mount Fuji

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by noko »

Woraitt..gambar sume cun.. :D
Adik maniss tuu..x dpt tebu..tisu pun jadik ker?? :lol: :kah:
"i came, i saw, i conquered " - Julius Caesar

bebo
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 16 Feb 2009, 08:24

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by bebo »

bkn senang nk dpt snap pic yg seni mcm tu tau...hahahaha.... :D

jgn la...malu arr wei...bikin eden malu 1 alam jek...waaa.... :roll:

cantas! cantas! :tembak:

bebo
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 16 Feb 2009, 08:24

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by bebo »

yg kt ats tu pehal tiba2 ucap tahniah?
sakit ke?
ke tersalah channel..hahahaha :kah:

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by faisall »

bebo rileks ok...
Bukan senang tu ok..
ada email tak.... :kah:
tanya sama itu hud hud

bebo
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 16 Feb 2009, 08:24

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by bebo »

rileks cekodok...tiba2 je rsa mcm artis yg x glamer jek..hehe...

sengal arr abg faizal... :twisted:

mana pic2 cun2 yg len?mu ni kodokut aih...

email?bapak email pun cheq ada tau...hoho :o

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by faisall »

bebo rileks la..
ok ..email hangapa ia...aku nak send pic hang la..
aku tgk pic hang pehh x leh tido malam tau pehhh pehhh\

siapa bilang gadis melayu x manis pehh
tanya sama itu hud hud

bebo
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 16 Feb 2009, 08:24

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by bebo »

dah sewel ke? :lidah:

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by soulfly »

kabusgunung wrote:manisnyerrrrrrrrrr.....
Image
auummmmmmmmmmmmm
lama sangat...

User avatar
noko
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 16 Feb 2009, 11:49
Location: Mount Fuji

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by noko »

Faisall..kata nak e-mail gmbr..
x dpt pun..aper nii..jnji tinggal jnji. :oops:
"i came, i saw, i conquered " - Julius Caesar

User avatar
khalid
Pendaki Tegar
Posts: 268
Joined: 01 Jun 2008, 10:50
Location: khtp, kulim
Contact:

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by khalid »

waaa faisall tahniah.
dah banyak trip hang handle utk orang selatan yeee.
tengok ko asyik dok tepi nurul jee bila bergambo. aummmmm.
bro yang keja manager maybank masih ikut lagi,ingatkan dah serik.tahniah seposen utk
dia.
dayak masih setia bersamamu yaaa.
lepaih nie hang nak gi mana plak. jangan tak bawak bebo, dia dah syok tuu.
bebo awak nak telan tisu pun orang nampak manis
kalau awak jumpa tebu lagi manis laa kot rasanyer.

sorry aa kengkawan gurau aje. silap tolong maafkan den nii.

bebo
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 16 Feb 2009, 08:24

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by bebo »

syok??? :o

hohh...mcm nak mati panjat gunung...rasa nak sekeh abg faisall and kak noco je waktu tu tau!hahhaha... :kah:

huhhh....1st time bahhh..mau x semputnya...rsa nak gigit daun2 dlm hutan tu jek..he :keke:

tp..ok arrr....trun2 jek..rsa makin slim je bdn nih....waaa...berat eden turunnnnn...waaaa...... :(

frankly said....Gunung tebu sgt cantikkkkk......... :D

User avatar
noko
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 16 Feb 2009, 11:49
Location: Mount Fuji

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by noko »

Hi Khalid pekabo?..amacam x join xpdc team JB lg ker since Stong-Ayam thun lepaih..
Alaa..Kedah tu dkat jerr..bwklah org umah join skali..
"i came, i saw, i conquered " - Julius Caesar

User avatar
noko
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 16 Feb 2009, 11:49
Location: Mount Fuji

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by noko »

Rilekslah bebo..hang gak yg nak ikut sgtt..
baru gi Tebu blum Tahan..
lepaih ni tiap2 mggu kita jog 10 round tasik Titiwangsa tu k..

Go go chayukkk :keke:
"i came, i saw, i conquered " - Julius Caesar

bebo
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 16 Feb 2009, 08:24

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by bebo »

oitttt....yg memujuknya sape.... :lidah:

lorrr...jogging?xde hal...100 round pun eden x kisah...hehehhe :kah:

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by faisall »

khalid wrote:waaa faisall tahniah.
dah banyak trip hang handle utk orang selatan yeee.
tengok ko asyik dok tepi nurul jee bila bergambo. aummmmm.
bro yang keja manager maybank masih ikut lagi,ingatkan dah serik.tahniah seposen utk
dia.
dayak masih setia bersamamu yaaa.
lepaih nie hang nak gi mana plak. jangan tak bawak bebo, dia dah syok tuu.
bebo awak nak telan tisu pun orang nampak manis
kalau awak jumpa tebu lagi manis laa kot rasanyer.

sorry aa kengkawan gurau aje. silap tolong maafkan den nii.
thank u abg khalid...
manager maybank ikut beb....kadang dia rasa malas nak naik
tapi kawan ayat baik jer...
nurul tu saja jer dok sebelah kawan buat penyeri jer kekeekek
khalid dayak kirim salam kat hang dia windu kat hang tau...
bebo tu aku punya kek eke ke ekek
bebo bebo bebo...pic lom send lagi hang sabq ia
tanya sama itu hud hud

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by faisall »

ok next trip bulan 5....gunung tahan...ok get ready semua....
merapoh - kuala tahan...
geng bernas dijemput sekali...
group maybank pun di jemput sekali juga..

n semua laa...
bebo aku rindu kat hang la....
heii heiiiii
noko aku dah jemu kekekekekek
tanya sama itu hud hud

User avatar
noko
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 16 Feb 2009, 11:49
Location: Mount Fuji

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by noko »

Weii Faisall..hang ni mmg x syg mulut.. mmg petai lupakan kulit betol lah. :tembak:
Bebo kat belakang aku ni dah muntah hijau :lidah:
Tahan yer?..alamak takut x tahan naik jerr..
Nnti chek khabo kat geng bernas lah..mana tau ada yg brminat nak tnam padi kat Tahan sana.. :roll:
"i came, i saw, i conquered " - Julius Caesar

melati
Pendaki Terlampau
Posts: 748
Joined: 11 Jan 2006, 15:31
Location: b'worth
Contact:

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by melati »

thniah semua...

cntek gmbo...
line up pn cntek2

blh berkenalan?
hiks!

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by faisall »

melati wrote:thniah semua...

cntek gmbo...
line up pn cntek2

blh berkenalan?
hiks!
melati hang nak berkenalan yang mana satu....
ngan aku ker ngan guide ker atau ngan kawan2 aku..
ko pilih mana jer yang berkenanan :keke:
tapi bebo x leh la kekekekekeke
tanya sama itu hud hud

User avatar
hangnadim
Pendaki Gunung
Posts: 52
Joined: 09 Nov 2008, 21:20
Location: Puncak Gunung

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by hangnadim »

faisall wrote:ok next trip bulan 5....gunung tahan...ok get ready semua....
merapoh - kuala tahan...
geng bernas dijemput sekali...
group maybank pun di jemput sekali juga..

n semua laa...
bebo aku rindu kat hang la....
heii heiiiii
noko aku dah jemu kekekekekek

kita orang grup maybank, tak ada hal punya en faisall... :minum:
" kenangan mengusik jiwa "
http://www.hangnadim707.multiply.com

User avatar
hangnadim
Pendaki Gunung
Posts: 52
Joined: 09 Nov 2008, 21:20
Location: Puncak Gunung

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by hangnadim »

bebo wrote:abg faisall...lu arr...memang cari nahas tau.. :twisted:
xde pic lain ke nak letak...aduiii...jatuh saham eden... :oops:

byk lg pic lain menarik..letak arr byk2 ckit...ni amende...x seni langsung..
gunung tebu pun dah jd gunung tebuan.... :keke:



bebo...siapa yang snap gambar macam tu ek? tak senonoh betullah orang tu...hehehe
" kenangan mengusik jiwa "
http://www.hangnadim707.multiply.com

bebo
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 16 Feb 2009, 08:24

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by bebo »

hangnadim wrote:
bebo wrote:abg faisall...lu arr...memang cari nahas tau.. :twisted:
xde pic lain ke nak letak...aduiii...jatuh saham eden... :oops:

byk lg pic lain menarik..letak arr byk2 ckit...ni amende...x seni langsung..
gunung tebu pun dah jd gunung tebuan.... :keke:



bebo...siapa yang snap gambar macam tu ek? tak senonoh betullah orang tu...hehehe
sape lagi.............mu laaa....waaaa.....................

bebo
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 16 Feb 2009, 08:24

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by bebo »

faisall wrote:
melati wrote:thniah semua...

cntek gmbo...
line up pn cntek2

blh berkenalan?
hiks!
melati hang nak berkenalan yang mana satu....
ngan aku ker ngan guide ker atau ngan kawan2 aku..
ko pilih mana jer yang berkenanan :keke:
tapi bebo x leh la kekekekekeke
apsal plak bebo x bole?
suka ati arrr...... :tembak:

bebo
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 16 Feb 2009, 08:24

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by bebo »

faisall wrote:ok next trip bulan 5....gunung tahan...ok get ready semua....
merapoh - kuala tahan...
geng bernas dijemput sekali...
group maybank pun di jemput sekali juga..

n semua laa...
bebo aku rindu kat hang la....
heii heiiiii
noko aku dah jemu kekekekekek
agak2nya mu ni dah terlobih mkn tebu nih......

User avatar
hangnadim
Pendaki Gunung
Posts: 52
Joined: 09 Nov 2008, 21:20
Location: Puncak Gunung

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by hangnadim »

adoi...!!! ada masalah besarlah en faisall...partner kwn kat ofis tu boleh pulak nak sambung cuti kahwin...
plan awal, perempuan 19hb april, yg lelakinya 25hb april, tiba2 ini hari ckp nak pospon pulak yg lelakinya ke 2hb may..
adoi kacau betullah... :x
" kenangan mengusik jiwa "
http://www.hangnadim707.multiply.com

dikla
Pendaki Gunung
Posts: 20
Joined: 06 Feb 2006, 15:33
Location: aussie

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by dikla »

tahniah ..
me n me again

User avatar
noko
Pendaki Gunung
Posts: 11
Joined: 16 Feb 2009, 11:49
Location: Mount Fuji

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by noko »

dikla wrote:tahniah ..
Tks dikla.. next time kita keh gi xpdc sesama. :)
"i came, i saw, i conquered " - Julius Caesar

User avatar
anas haizi
Pendaki Gunung
Posts: 14
Joined: 22 Jan 2008, 15:23
Location: permatang

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by anas haizi »

tahniah geng... trip akan dtg, boleh la ai pollow... :D

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by faisall »

anas haizi wrote:tahniah geng... trip akan dtg, boleh la ai pollow... :D
anas..apa salahnya nak follow ok..
hang nadim rileks ok...
benda kecil kita boleh ekjas ia...
haaa haa haa
malam ni datang burger ok....
tanya sama itu hud hud

User avatar
maclan
Pendaki Tegar
Posts: 256
Joined: 15 Jan 2007, 17:39
Location: Kaki Gunung
Contact:

Re: Kenangan Manis Di Gunung Tebu 7.2.09 - 8.2.09

Post by maclan »

gambar dgn group kiteorg xde ke.... :keke:
http://www.kerex.multiply.com
outdoor in everywhere...

Image

Post Reply