Gunung Chamah dan Ulu Sepat 2010

Sebagai kenangan yang terindah.......

Moderator: matsaiko

Post Reply
alfian
Pendaki Gunung
Posts: 34
Joined: 01 Jul 2010, 03:05
Location: Gombak
Contact:

Gunung Chamah dan Ulu Sepat 2010

Post by alfian »

5-9 June 2010.. pergi dengan team Kuntau. Enjoy it!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Uploaded with ImageShack.us

User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Re: Gunung Chamah dan Ulu Sepat 2010

Post by faisall »

Skit Nya Gambar..Tak Puas La
tanya sama itu hud hud

User avatar
deep purple
Pendaki Tegar
Posts: 226
Joined: 17 Mar 2006, 16:08
Location: lembah kelang
Contact:

Re: Gunung Chamah dan Ulu Sepat 2010

Post by deep purple »

faisall wrote:Skit Nya Gambar..Tak Puas La
Skit Nya Gambar..Tak Puas La
yang sikitnya gambar posing...kira oklah tu sbb banyak sgt gambar posing ni buat menyemakkan aje ni bukan menyemarakkan forum kt g.o.!

congrats kepada semua...

http://phototrek.wordpress.com/

"CHILDREN OF THE DAMNED" ~IRON MAIDEN~

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Gunung Chamah dan Ulu Sepat 2010

Post by matsaiko »

betul tu bang rosmal saya sokong 100%

skang ni sy perati trend bebudak naik hutan/masuk gunung shoot ala2 model !!! sampai ada yang berdarah mata bila tengok !!!

nama je masuk hutan pikul haversack bwk dslr tapi priority shoot gambar2 yg mengundang kontroversi

landscapes yg cantik disekeliling wat tak tau jekk ....adoiiii sedihhh aku tgk
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

alfian
Pendaki Gunung
Posts: 34
Joined: 01 Jul 2010, 03:05
Location: Gombak
Contact:

Re: Gunung Chamah dan Ulu Sepat 2010

Post by alfian »

hahaha gambar memang banyak lah sangat..
posing pon banyak gambar landscape pon banyak..

nantilah bila saya rajin saya upload lagi..

thanx encik deep purple, memang pengalaman tak boleh dilupakan.. ^.^

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Gunung Chamah dan Ulu Sepat 2010

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin »

Tahniah Geng.....
Sikit pong tak pe.... ada gambar buat kami semua. Terima kasih.

Ujang
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 15 Dec 2005, 00:22
Location: Damansara
Contact:

Re: Gunung Chamah dan Ulu Sepat 2010

Post by Ujang »

tahniah semua...
takder gambar2 yang mengiurkan pun...
tak sabar nak tgk...
muehhee...

User avatar
deep purple
Pendaki Tegar
Posts: 226
Joined: 17 Mar 2006, 16:08
Location: lembah kelang
Contact:

Re: Gunung Chamah dan Ulu Sepat 2010

Post by deep purple »

matsaiko wrote:skang ni sy perati trend bebudak naik hutan/masuk gunung shoot ala2 model !!! sampai ada yang berdarah mata bila tengok !!!
kalau betol2 nk nengok posing model kena bukak Mangga ker, URTV ker, Mingguan Malaysia ker! Kat G.O. ni memang x sesuai... :lol:

"LADY STARLIGHT" ~SCORPION~

http://phototrek.wordpress.com/

alfian
Pendaki Gunung
Posts: 34
Joined: 01 Jul 2010, 03:05
Location: Gombak
Contact:

Re: Gunung Chamah dan Ulu Sepat 2010

Post by alfian »

matsaiko wrote:
skang ni sy perati trend bebudak naik hutan/masuk gunung shoot ala2 model !!! sampai ada yang berdarah mata bila tengok !!!
berdarah mata ekk?
bukan ke berdarah hidung ker..hehehe :mrgreen:

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: Gunung Chamah dan Ulu Sepat 2010

Post by pr oli »

fuh..trek balak yg mengancum....
tahniah...
cam best je pg bulan jun ni....
x ujan...
:keke:
- peace no war-
9W2OAT

alfian
Pendaki Gunung
Posts: 34
Joined: 01 Jul 2010, 03:05
Location: Gombak
Contact:

Re: Gunung Chamah dan Ulu Sepat 2010

Post by alfian »

pr oli wrote:fuh..trek balak yg mengancum....
tahniah...
cam best je pg bulan jun ni....
x ujan...
:keke:
memang "mengancum" lah!
trek balak panas giler dari putih jadi negro terus.. :keke:

Post Reply