Page 1 of 1

Pinnacles & Gunung Mulu 13-21 May 2011

Posted: 30 May 2011, 14:38
by pachio
Image
Batu Bungan

Image
Kem 5: bersiap utk ke pinnacles

Image
Mini Pinnacles @ Km 0.9

Image
2.4 km yg azab

Image
Sikit lagi nak sampai

Image
Dah sampai

Image

Image
Paku Waterfall

Image
Take 5

Image
Kem 1 @ Km 5.6

Image
Kem 3 @ Km 11.5

Image
Kem 4 @ Km 17.5

Image
View dari helipad Kem 4

Image
View di puncak

Image

Image

Image

Image
Guide

Misi selesai

Re: Pinnacles & Gunung Mulu 13-21 May 2011

Posted: 30 May 2011, 14:53
by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Lain suma sama cuma Kem 1 tu dah tambah satu side lagi yang sebelah kanan. 2 Taun lepas side yang belah kanan tu belum pasang lagi, kalau hujan malam tu sejuk sangat dan pacat berkeliaran sampai tangga.

Re: Pinnacles & Gunung Mulu 13-21 May 2011

Posted: 30 May 2011, 17:08
by pachio
tak merasa tido kat kem1..mmg pacat banyak sgt sampai kem 3

Re: Pinnacles & Gunung Mulu 13-21 May 2011

Posted: 30 May 2011, 17:10
by matsaiko
nice siries bro :-)

Re: Pinnacles & Gunung Mulu 13-21 May 2011

Posted: 30 May 2011, 21:05
by pachio
tq

Re: Pinnacles & Gunung Mulu 13-21 May 2011

Posted: 31 May 2011, 13:46
by pulut_itam
Tahniah....Memang best ler Bro! ....

Re: Pinnacles & Gunung Mulu 13-21 May 2011

Posted: 12 Jun 2011, 16:15
by alfian
view best giler dekat pinnacles..
boleh ker nak tau kos nyer..hehe

Re: Pinnacles & Gunung Mulu 13-21 May 2011

Posted: 13 Jun 2011, 09:06
by pachio
kos utk pakej show cave, pinnacles & summit Mulu lebih kurang RM900..tambang kapal terbang dlm RM500.kalau ada masa pegi la..sgt kurang org melayu kita yg pegi sana..rugi la..mat salleh je yg ramai..

Re: Pinnacles & Gunung Mulu 13-21 May 2011

Posted: 13 Jun 2011, 23:55
by alfian
thanx for the info inchek pachio.. boleh simpan duit lepas ni..
tengok dalam peta macam pedalaman gila kot.. kena naik flight kapatebang kecik tuh..huhuhu

Re: Pinnacles & Gunung Mulu 13-21 May 2011

Posted: 14 Jun 2011, 14:28
by pachio
ye mmg pedalaman..kena naik 2 flight..kl-miri,miri-mulu (maswings)..kalau nak treking dari limbang pun bole..
kalau nak pegi call terus dgn gunung mulu national park utk pakej terbaik