Gunung Online

Warisan Khazanah Pergunungan
It is currently 22 Oct 2014, 20:12

All times are UTC + 8 hours




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
                         Share
Author Message
 Post subject: minta bantuan !!
PostPosted: 21 Oct 2008, 17:58 
Offline
Senator Gunung
User avatar

Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Posts: 2786
Location: GOMBAK Territory
sy nak minta tolong pada sesiapa yang ada no tel hostel di tanah rata/pekan brinchang atau sesiapa saja yg boleh sy kontek

keduanya boleh suggest tak spot2 tuk photography gambar2 landscape seperti gunung ganang..sy ade bebrapa spot dlm kepala tapi mgkn anda ade lagi info yg lebih menarik tuk dikongsi

terima kasih

_________________
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22 Oct 2008, 14:53 
Offline
Pendaki Gunung

Joined: 06 Mar 2008, 17:13
Posts: 30
Location: westport, port klang
do contact my ex rommate/ ex housemate masa kat itm arau dulu, nama dia zain, lani keja kat maybank tanah rata. hang juai nama aku, chemat.

zain azrai 012-4599985


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 22 Oct 2008, 19:40 
Offline
Ahli Kehormat GO
User avatar

Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Posts: 1586
Location: Penang Darul Mamak
reen,

aku selalu kalau pi tanah rata dok kat twin pines . area dia tepi bangunan terbengkalai dekat dengan maybank tuh. memang convinient giler tempat tu, nak jalan ke pekan tanah rata pun dekat, bank pun dekat, parking pun takder masalah.

ni no tepon 05-4912169 atau veloo ( manager ) 013-5028724

harga dia pun tak mahal, kalau nak tidur dorm pun ada, belas belas aja. kalai bilik sorang pun ada, habis murah belas belas jugak ( toilet share )


pssst bila nak pergi ni bang? :evil:

_________________
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23 Oct 2008, 12:26 
Offline
Senator Gunung
User avatar

Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Posts: 2786
Location: GOMBAK Territory
pehh thanks nadir nanti aku kol

aku gi 22-23 nov ada brann?? :lol:

_________________
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 23 Oct 2008, 12:26 
Offline
Senator Gunung
User avatar

Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Posts: 2786
Location: GOMBAK Territory
chematbugar wrote:
do contact my ex rommate/ ex housemate masa kat itm arau dulu, nama dia zain, lani keja kat maybank tanah rata. hang juai nama aku, chemat.

zain azrai 012-4599985


thanks bro

_________________
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 25 Oct 2008, 21:11 
Offline
Ahli Kehormat GO
User avatar

Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Posts: 1586
Location: Penang Darul Mamak
haiyaaaaaaaa.. tengah tengah minggu. next time babeh.... mana gambarnya?

_________________
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: minta bantuan !!
PostPosted: 31 Oct 2008, 05:20 
Offline
Pendaki Terlampau
User avatar

Joined: 19 Apr 2006, 20:17
Posts: 518
Location: KL
matsaiko wrote:
sy nak minta tolong pada sesiapa yang ada no tel hostel di tanah rata/pekan brinchang atau sesiapa saja yg boleh sy kontek

keduanya boleh suggest tak spot2 tuk photography gambar2 landscape seperti gunung ganang..sy ade bebrapa spot dlm kepala tapi mgkn anda ade lagi info yg lebih menarik tuk dikongsi

terima kasih

Father's Guesthouse..... boleh berjalan kaki tak sampai 10 minit dari pekan Tanah Rata. Kawasanya senyap , bersih dan dormnya alan barack tentera lama. Kebanyakkan penghuni adalah backpackers international.
Call Gerard - Manager di h/pnya...019 448 5454.
Sebut nama saya je ok?

_________________
The worst day in the jungles is ALWAYS better than the best day in office!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 31 Oct 2008, 11:18 
Offline
Senator Gunung
User avatar

Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Posts: 2786
Location: GOMBAK Territory
thnaks bang
dah kol no tuh..tp date yg sy nak dah full huhuh

_________________
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 31 Oct 2008, 11:36 
Offline
Ahli Kehormat GO
User avatar

Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Posts: 1586
Location: Penang Darul Mamak
halamak reen.... sorry tersilap tengok tarikh....hmmm ujung bulan yer.... manarik nih.......

_________________
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: minta bantuan !!
PostPosted: 28 May 2009, 08:53 
Offline
Pendaki Gunung

Joined: 18 Feb 2009, 09:55
Posts: 5
Location: sepang,kuantan,kota warisan,putrajaya
salam...minta bantuan...sape2 yg tau dlm ration tempur askar ape brg2 yg ade dlm tu n utk brape ari pny makan???hrp dpt reply ...tq very masch


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: minta bantuan !!
PostPosted: 28 May 2009, 15:39 
Offline
Kerabat Gunung

Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Posts: 1317
Location: Gunung Bawah Laut
fitnolips wrote:
salam...minta bantuan...sape2 yg tau dlm ration tempur askar ape brg2 yg ade dlm tu n utk brape ari pny makan???hrp dpt reply ...tq very masch

Rasanya salah tempat nihhhhh
Ration tempur ni ada banyak jenis pac
ada untuk 4 ada untuk 11. Biasanya komando pakai 4 orang punya 1 hari.
Yang lain tu kira pakai 11 sehari.
Kalau Kapal punya boleh pakai 6 bulan pakai untuk PC.
Engkau amik untuk Tongkang punya :kah:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: minta bantuan !!
PostPosted: 29 May 2009, 11:41 
Offline
Pentadbiran
User avatar

Joined: 27 Mar 2007, 16:07
Posts: 1758
Location: sri kembangan
bro mana dapat barang ni...mcm abg kamal cakap tu bagi la detail sikit soalan tu... tak pasal pasal kena gelap ngan abg kamal..... :kah:

_________________
--· ··- -· ··- -· --· --- -· ·-·· ·· -· ·
W a r i s a n K h a z a n a h P e r g u n u n g a n
·--- · -· ·- ·-··
Pentadbir GunungOnline
9W2WZL
http://jenal.multiply.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: minta bantuan !!
PostPosted: 15 Oct 2009, 18:17 
Offline
Pendaki Gunung

Joined: 15 Oct 2009, 14:54
Posts: 3
sape2 kat sini pernah buat proposal untuk kelab kembara....boleh x emelkan contoh kt saya...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC + 8 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group