Projek Ujung Minggu

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
Zack
Pendaki Gunung
Posts: 22
Joined: 09 Feb 2006, 09:13
Location: Always In Your Heart

Projek Ujung Minggu

Post by Zack » 09 Feb 2006, 10:51

ﻪﺘﺎﻜﺮﺒﻮ ﷲﺍﺔﻤﺤﺭﻮ ﻡﻜﻴﻠﻋ ﻢﻼﺴﻠﺍ & Hai,
I'm a new member, joined today.
Minat dgn out door ... Tp dh lamer gantung beg.
Sbb kengkawan ramai yg dh berkeluarga.
Zack miss gunung SOOOOO MUCHHH!!.

Kalo sesaper yg ada projek menarik ujung minggu,
pls la inform Zack awai2...
Bkn aper, nk get prepare aper yg patut.
Maklum lah 'enjen' dh lamer tak start.

p/s: Hope to get new frnz :)

User avatar
TaRaN2La
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 13 Jan 2006, 11:00

Post by TaRaN2La » 09 Feb 2006, 12:04

Zack...

you dr team mana...maksud gua pernah join group sondol mana..?
Move it!..move it!..move it!!

Zack
Pendaki Gunung
Posts: 22
Joined: 09 Feb 2006, 09:13
Location: Always In Your Heart

Post by Zack » 09 Feb 2006, 12:12

Sebetol nyer mmg tak pernah register under maner2 team pun.
Ikut2 kawan ajer,
seingat aku pernah la join ; MAT,OGKL,Kem.Sukan KL, Sdn Bhd....
tapi tu citer lamer....

User avatar
TaRaN2La
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 13 Jan 2006, 11:00

Post by TaRaN2La » 09 Feb 2006, 12:16

Zack..

MAT..akronim for what..? Management Adventure Team...or..

kalau dah join OGKL tuh......hebat gak laaa..ahaksss
Move it!..move it!..move it!!

Tarzan
Pendaki Gunung
Posts: 28
Joined: 05 Jan 2006, 08:33
Location: Belantara

Post by Tarzan » 09 Feb 2006, 12:18

MAT...Malrboro Adventeru Team.....ini orang lama nie .....bang tahun 1994 atau 1995?
Jaga Hutan Kita

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Post by rembau » 09 Feb 2006, 12:20

Aku baru nak balas le tarzan......aku ingat lagi gambo jepp warna merah putih ......dulu ade dapat jacket lagi....issshhh kenangan...........

selamat datang bang

Zack
Pendaki Gunung
Posts: 22
Joined: 09 Feb 2006, 09:13
Location: Always In Your Heart

Post by Zack » 09 Feb 2006, 12:20

Eh..eh... tak der lah cam tu... Zack ikut kengkawan ajer lah.
MAT tu stand for Mesra Alam Trakers (lbh krg cm tu la ejaan nyer)
dulu masa kerja kat area KL terjumpa lah group ni, diorng dulu tiap2 rabu ada meet kat gerai makan Medan Mara tu....


Zack bukan 'Abang'
:shock:

Zack ni org 'Pompan' 8)
Last edited by Zack on 09 Feb 2006, 12:27, edited 1 time in total.

User avatar
TaRaN2La
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 13 Jan 2006, 11:00

Post by TaRaN2La » 09 Feb 2006, 12:25

iNGATKAN maT ...mANAGEMENT aDVENTURE TEAM..... AHAKSS....

Dalam nih ramai geng2 sondol..polooww jerrrr
Move it!..move it!..move it!!

Zack
Pendaki Gunung
Posts: 22
Joined: 09 Feb 2006, 09:13
Location: Always In Your Heart

Post by Zack » 09 Feb 2006, 12:28

Makan Time!!!
:lol:

User avatar
TaRaN2La
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 13 Jan 2006, 11:00

Post by TaRaN2La » 09 Feb 2006, 12:34

hokk alohhhhhhh....!!!
Move it!..move it!..move it!!

Zack
Pendaki Gunung
Posts: 22
Joined: 09 Feb 2006, 09:13
Location: Always In Your Heart

Post by Zack » 09 Feb 2006, 13:52

Hello :lol: :mrgreen:

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho » 09 Feb 2006, 14:21

eceh..skali pompuan daaaaaaaaaaaaaaaImage

welkam to GO, zack. smoga idup semakin GO FOWARD dgn GO! :wink:
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

Zack
Pendaki Gunung
Posts: 22
Joined: 09 Feb 2006, 09:13
Location: Always In Your Heart

Post by Zack » 09 Feb 2006, 14:25

Really looking forward kalo saper2 ada projek ujung bulan ni..(sat&sun)
tp yg dekat2 jer...sbb payah nk amik cuti :cry:

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho » 09 Feb 2006, 14:35

kat GO nie byk trip, team SOS ada buat.. BELANTARA pn ada buat, team brader Orga & LIBUR pn ade.. cuba check :wink:

kalo nak ikut group KHK pn bleh, klik kat sini http://markas.bintang3.net/viewtopic.php?t=468
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

Zack
Pendaki Gunung
Posts: 22
Joined: 09 Feb 2006, 09:13
Location: Always In Your Heart

Post by Zack » 09 Feb 2006, 14:40

nk kena register jadik member ker Poncho..?

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho » 09 Feb 2006, 16:11

nk kena register jadik member ker Poncho..?
kalo just nak tgk2 & melawat, x yah pass masuk tp kalo nak lebih best sbb dpt lbh ramai kwn SATU KEPALA, baik register je terus. nnt dpt hamper & kalung bunga dari BigBoss - Sang KuKuBeSi :wink:
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
Anna_nAch
Pendaki Sondol
Posts: 404
Joined: 02 Feb 2006, 17:20
Location: Somewhere Over the Rainbow

Post by Anna_nAch » 09 Feb 2006, 17:51

pesal aku tak dapat pun poncho??
ini tidak adill!!!
*Home is where the heart is*

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman » 09 Feb 2006, 22:00

pernah join MAT gi gunung mana nie?
mesti kenal abang yus, che din, budin, kinah, isma, lin, mawar dan lain-lain lagi....
aku pon rajin gak lepak-lepak dgn diorang tapi now dah jarang dah....
selalu outing dgn budin jer....
isnin nie kalau free turun lah cm ada sessi teh tarik....
buleh jumpa budin...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

Zack
Pendaki Gunung
Posts: 22
Joined: 09 Feb 2006, 09:13
Location: Always In Your Heart

Post by Zack » 10 Feb 2006, 09:30

eh...eh...rasa winduu pulak biler dengar nama diorang disebut..
kenal tu, kenal lah...tp takut diorang dh lupa kat Zack jer...
Tp Isma mmg Close...dia tu cool :lol:
senin ni pukul brapa ?
CM kat McD ka?

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Post by poncho » 10 Feb 2006, 10:36

pesal aku tak dapat pun poncho??
ini tidak adill!!!
g claim kat boss dgn kadar super-segera! ayat musti mau manisssssss.. :P
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

fadzli
Pendaki Gunung
Posts: 96
Joined: 09 Feb 2006, 23:57
Location: selangor
Contact:

Post by fadzli » 10 Feb 2006, 21:31

heheh salam sejahtera... nak tanya? sapa sini expert pasal gunung buah genting....... eh Hai Bett what up dude!! hehe nie aku le cologate...
terima kasih
LiveLEARNhikePLAY

User avatar
TaRaN2La
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 13 Jan 2006, 11:00

Post by TaRaN2La » 16 Feb 2006, 13:01

Isma, Yus, Labur....... perghh..dorang ni memang sempoi gilerrr.... pernah trekking ngan diorang.....

Bett.....apa xtvt terbaru...? emm smlm lepak kat CM kerrr.?
Move it!..move it!..move it!!

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman » 16 Feb 2006, 14:24

Isma, Yus, Labur....... perghh..dorang ni memang sempoi gilerrr.... pernah trekking ngan diorang.....

Bett.....apa xtvt terbaru...? emm smlm lepak kat CM kerrr.?
xtvt terbaru
selasa nie aku gi naik gunung suku kat simpang pulai....
balik hari jer.....

25 - 26 gi nuang dgn khk

28 - 5 mac gi sabah layan kinabalu dgn rafting sg padas....

ko pernah join diorang gi mana lelabah???
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Post by am » 16 Feb 2006, 15:39

gilerrr abang bett naik suku balik hari sorang2 ka?
hrm.. am tringin nk gi saner tapi cam tak berkesampaian jahh
kalu de jodoh kitak jumpak kat nuang minggu nehh!! am balik hari kot coz banyak kerija... maybe gi ngan solo, kalu dier gi le.. kalau tak tatau ar dok umah layan citer katun jah kot

User avatar
TaRaN2La
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 13 Jan 2006, 11:00

Post by TaRaN2La » 18 Feb 2006, 13:23

Am.....

balik hari ke KHK kerr..joinnnn!!!!
Move it!..move it!..move it!!

bloomcharxz
Pendaki Gunung
Posts: 8
Joined: 09 Feb 2006, 00:45
Location: Hutan Lipur Kathmandu
Contact:

Post by bloomcharxz » 18 Feb 2006, 23:02

tentative nunag ape citer aaa??

User avatar
TaRaN2La
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 13 Jan 2006, 11:00

Post by TaRaN2La » 28 Feb 2006, 12:08

Hai Guys...

Saper tahu bagaimana nak ke Sg Chillling KKB......?
Move it!..move it!..move it!!

User avatar
azzira
Pendaki Gunung
Posts: 22
Joined: 21 Feb 2006, 10:43

Post by azzira » 28 Feb 2006, 13:17

sg chilling....nak gi naik keta ker naik bas...?kalau naik keta, sampai kat kuala kubu, pergi ke arah fraser hill, lepas lalu dam sg ulu selangor, teruskan perjalanan sampai satu jambatan besi, lepas jambatan tu ader parking keta kat sebelah kiri, trek ke sg chilling kat seberang jalan, lebih kurang 45 min - 1 jam bleh sampai air terjun

User avatar
TaRaN2La
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 13 Jan 2006, 11:00

Post by TaRaN2La » 03 Mar 2006, 13:12

Azzira....

jom kesg chilling.....gua pernah pergi tapi dah lama lupa.......
Move it!..move it!..move it!!

User avatar
azzira
Pendaki Gunung
Posts: 22
Joined: 21 Feb 2006, 10:43

Post by azzira » 09 Mar 2006, 12:28

geng saya dan black list sg chilling pasal ada sekali tu keta member kena kopak... :x ...bila nak gi ? naik bas ? boleh...

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Post by rembau » 09 Mar 2006, 15:10

kau gi bila...awal tahun 06 nie ade kawan aku bagi tau jugak...satu malam tu ade tiga kes pecah kete kat sana....

betterman
Pemegang Amanah GO
Posts: 2828
Joined: 04 Dec 2005, 08:39
Location: Bawah beirut
Contact:

Post by betterman » 09 Mar 2006, 20:31

bahaya gi sg chilling nie...
Getting to the summit is optional, getting down is mandatory...

User avatar
TaRaN2La
Pendaki Gunung
Posts: 85
Joined: 13 Jan 2006, 11:00

Post by TaRaN2La » 10 Mar 2006, 11:15

Hello geng....

Sg Chilling bahaya ekk...emm dan satu lagi..saper tahu info......emm dekat air Air Terjun Chamang....kita boleh trekking masuk ke satu lagi Air Terjun entah apa nama....dan trekking lebih kurang 3 jam.....itupun dapat tahu dari Mano....

kat mana tuh..? Kau tahu Bett....?
Move it!..move it!..move it!!

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance » 10 Mar 2006, 12:10

emm nak tahu kereta saya lah yg kena pecah.. masa tu g tahun 2004. nasibaik lah ada covered windscreen insurans.. kalo nak selamat bwak kereta, ni kengkawan saya pernah suggest lah kereta parking kt empangan kk.. kan ada pintu masuk ke empangan kk. so parking kt situ.. lepas tu pesanlah kt pakcik jaga tu.. cuma 1 kereta je lah yg parking kt parking sebelum masuk ke sg chiling.. saya dah fobia lah nak parking kt sana.. memang best sg chiling tu... teruja beb mandi terjun tiruk ni.. memang best mandi manda kt sana.. kalo nak g gak sewalah van yg leh g antor & balik... lagi selamat...

Post Reply