Melaka - A'Famosa International Triathlon 2006

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
User avatar
Rob
Pendaki Sondol
Posts: 467
Joined: 07 Dec 2005, 03:05
Location: blakang skali

Melaka - A'Famosa International Triathlon 2006

Post by Rob » 28 Feb 2006, 05:18

Image

ENTRY FEE
- Individual - RM60.00
- Relay Team - RM120.00
- Junior - RM30.00
- Sprint - RM30.00

For Sprint Cagetories(Junior Boys and Girls)
(Men Open and Women Open)
Date: 11th March 2006, Saturday
Time: 4.30pm
Distance: 400m Swim - 15km Bike - 2km Run

For Olympic Distance(Men, Women, Men Relay and Mixed Relay)
Date: 12th March 2006
Time: 8.00am
Distance: 1.5km Swim - 40km Bike - 10km Run

Registration
A registration counter will be set up at the A'Famosa Resort Clubhouse from 10.30am to 7.00pm 11th March 2006
SPRINT participants are required to register themselves at this counter on Saturday, 11th March 2006 from 10.30am to 2.00pm to collect their racing kits.

Briefing
A briefing session will be held at the A'Famosa Resort on Saturday, 11th March 2006. For SPRINT will be at starting point at 4.30pm. For OLYMPIC DISTANCE will be during the Carbo-Loading Dinner.

Carbo-Loading Dinner
All participants are invited to the Carbo-Loading Dinner at the A'Famosa Resort on Saturday, 11th March 2006 at 7.30pm. Participants are required to bring along the Carbo_loading Dinner coupon for entry into the Dinner Hall. Additional Carbo-Loading Dinner coupon at RM28 for adult and RM20 for children between 4 to 12 years old can also be purchased.

Bicycle Check-in
Participants must check-in their bicycle at the transition area at least half an hour before their race begins. The bicycles are to be arranged according to the race numbers issued to them.

Accomodation
Participants and supporters are encouraged to stay at the Official Hotel, A'Famosa Resort. Special room rate is offered for the triathlon participants and supporters. Early reservation of room is advised to avoid disappointment.


For more information please contact
Mr Rob Eysham (H/P) 012-222 5725
Ms Samantha Chan(H/P) 012-2253243


Note: Fees can be paid-up during registration.
Ya ALLAH.. limpahkanlah kesabaran kepada kami,
dan matikan kami dalam keadaan islam.. (Al-A'raaf: 126)

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Post by uglysister » 28 Feb 2006, 06:57

uwaa tak sempat nak trening la
iskkk

rob.. ahad ni masuk KL int marathon tak?

jimi
Pendaki Gunung
Posts: 154
Joined: 18 Feb 2006, 12:39
Contact:

Post by jimi » 28 Feb 2006, 09:55

fish

pergh..semakin mantap kamu skang rr..sumer nak join...tapi ko bole brenang 400 m eh?? bole ajor aku berenang? :lol:
lagi 2 bulan..kejap jerk...

User avatar
labyrinth
Pendaki Gunung
Posts: 56
Joined: 05 Dec 2005, 18:26
Location: KL
Contact:

Post by labyrinth » 28 Feb 2006, 17:47

fish

aritu KL towerthon camne...
steady ke...
aku perasan ko aritu tgh lari...
pastu aku tak nampak dah...

ko join ke KLIM...

User avatar
Rob
Pendaki Sondol
Posts: 467
Joined: 07 Dec 2005, 03:05
Location: blakang skali

Post by Rob » 28 Feb 2006, 23:54

pish..
kita tak dpt join KLIM.. kita tak larat laa... fancit :)
lagipun bz dgn program ke benum..
how bout you?? join KLIM..
A'famosa race ni tak yah training laa pish..
ko kan dah ready.. n still fit lagi.
tak silap aku aritu bukan ko ke kat KL towerthon?? :lol:

labyrinth..
maser KL towerthon tu ko balik kul bape??
aku dtg kejap je check route dgn bebudak KBS.
pastu aku gi mengulau.. wakakaka. :twisted:
neway syed.. ko gi jerai ke atau A'famosa??
Ya ALLAH.. limpahkanlah kesabaran kepada kami,
dan matikan kami dalam keadaan islam.. (Al-A'raaf: 126)

Memi
Pendaki Tegar
Posts: 221
Joined: 04 Dec 2005, 20:18
Location: earth
Contact:

Post by Memi » 01 Mar 2006, 03:43

rob hang commitee ker???
cruel to be kind

User avatar
Rob
Pendaki Sondol
Posts: 467
Joined: 07 Dec 2005, 03:05
Location: blakang skali

Post by Rob » 01 Mar 2006, 19:58

memi..
aku nyibuk jee.. :)
sapa laa aku nak join commitee..
skolah pun tak tinggi...
Ya ALLAH.. limpahkanlah kesabaran kepada kami,
dan matikan kami dalam keadaan islam.. (Al-A'raaf: 126)

biskut
Pendaki Gunung
Posts: 164
Joined: 26 Dec 2005, 15:42

Post by biskut » 01 Mar 2006, 20:42

hi sumama..

wah rob hang ada join ttrithlon kah...caya lah...
tahun nih aku tak trening langsung ,bnayak kotmetment la bro..lu pegi ke sana..

lu tau A famosa nih berantu sikit dengan gua..2005 aku training cycling kemalangan kat ulu langat pasai prepare Afamosa.last-2 masud wad tangan ua lobang jatuh tak pakai glove jatuh...tahun ni pun terancaht pasal janka 3 minggu lepas KLIM...MALANG MALANG melepas lagi tahun ni kat afamosa..

so rob ko masuk kita layan PD nak,,kita gi sama kekawan aku laaa sekali..kepala gila punya sana..kalu ko teror swim ajor lah aku yer...pancit swim lah..
jangka pd pun aku tak trainng pasal baru balik dari kk..apalagi pulun dan sondol..bukit pd cycling tak tinggi sangat..kalau dah tibai bukit bt 14 ulu langat tuh...tapi tak trainning jenuh gak...

ok bro rob..kit set triathlon pd k..gi sama lah nanti..cuba lah nak beat personal time..

ok rob c u then..bila kita nak training bike sesama...kat putrajaya khamis jom la ramai member sana..ko pot kat mana???

hai
Pendaki Gunung
Posts: 70
Joined: 02 Jan 2006, 18:56

Post by hai » 01 Mar 2006, 22:59

:roll: nasib aku tak reti-reti berenang.... kalo tidak, nak gak aku masuk... kuikuikui

User avatar
labyrinth
Pendaki Gunung
Posts: 56
Joined: 05 Dec 2005, 18:26
Location: KL
Contact:

Post by labyrinth » 02 Mar 2006, 13:10

labyrinth..
maser KL towerthon tu ko balik kul bape??
aku dtg kejap je check route dgn bebudak KBS.
pastu aku gi mengulau.. wakakaka. :twisted:
neway syed.. ko gi jerai ke atau A'famosa??[/quote]

kol 11 aku dah balik...
nak tunggu lelama pun bukan ada hadiah utk aku...
2-2 pun aku tak pegi...
klu bleh swim pakai life jacket aku join la...haha... :D

helo hai...
jom kita together-gether swim pakai life jacket.... :D

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Post by uglysister » 06 Mar 2006, 15:41

labyrinth..
aik nampak aku tgh pancit ke masa lari.. kekeke
towerton aritu abih la .. panjat 80 tingkat macam nak gile..
pangok seyyy

KLIM tak masuk la semlm aku kene keje..

jimi - berenang kalau tak leh.. masuk relay la.. carik partner yg bleh berenang..ko lari atau kayuh je aa.. atau dedua.. kekek

rob - eleh pancit konon.. :P

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko » 06 Mar 2006, 18:41

sebbaik aku takde beskal :P

Post Reply