Bebudak GO Area Sabah/Sarawak

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
User avatar
dirik
Pendaki Gunung
Posts: 42
Joined: 20 Oct 2008, 10:15
Location: KaKiKu
Contact:

Re: Bebudak GO Area Sabah/Sarawak

Post by dirik »

gogoyeaha wrote:tanya dia dari keningau masuk belah mana? starting point kamoung apa?
Pasal Starting point tu tak tahu le....
Dia bagitau dari Keningau jak....

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Re: Bebudak GO Area Sabah/Sarawak

Post by gogoyeaha »

dirik wrote:
gogoyeaha wrote:tanya dia dari keningau masuk belah mana? starting point kamoung apa?
Pasal Starting point tu tak tahu le....
Dia bagitau dari Keningau jak....
member ko tu mesti tahu. hehehe

User avatar
abe~G
Pendaki Tegar
Posts: 246
Joined: 20 Oct 2006, 15:19
Location: Manjung
Contact:

Re: Bebudak GO Area Sabah/Sarawak

Post by abe~G »

keningau - tambunan ? ih ih ih mesti best ni
count me in.

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Re: Bebudak GO Area Sabah/Sarawak

Post by gogoyeaha »

tengah usha2 info masih belum lengkap

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Bebudak GO Area Sabah/Sarawak

Post by seper4alif »

gogoyeaha wrote:sondol jgn xsondol
aku kat sini pun tiada geng.
plan nak buat salt trail (penampang>tambunan)

ko xlayan mancing ka? lawas tu dgr citer best mancing.
GUuuLP!! hidung aku berdarah tetiba... kenapa hah?
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

gogoyeaha
Otai Gunung
Posts: 897
Joined: 07 Dec 2005, 20:29

Re: Bebudak GO Area Sabah/Sarawak

Post by gogoyeaha »

kenapa bro berdarah hidung

Post Reply