Forum Board Untuk Walimatul Urus

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Forum Board Untuk Walimatul Urus

Post by solaris » 04 Mar 2009, 15:03

assalamualaikum

sekadar pandangan dan cadangan..

kepada mode. GO

ape kata kalau diwujudkan Forum Walimatul Urus memandangkan ramai warga GO menjemput rakan2 gunung hadir ke majlis, memandangkan jemputan walimatul urus 'terpaksa' menumpang forum board take five (sembang kosong)

maaf sekiranya topik nie dah di publish sblum ini

-sekian- :D

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Re: Forum Board Untuk Walimatul Urus

Post by nabil » 04 Mar 2009, 21:13

salam..
juga sekadar pandangan dan cadangan...
rasanya bila buat cmtu, gunung online xkn nampak menumpu ke arah dunia pergunungan..
mcm dh lebih kepada forum kawan2 lama satu sekolah kot...
lagipun, kawin ni bukan hari2 ada kann.... :wink:

lagi skali, hanya pendapat personal... peace bro..
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Forum Board Untuk Walimatul Urus

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 05 Mar 2009, 08:26

Walimatul urus tu naik gunung juga :minum:
Gunung yang tak payah panjat..... langkah je :tembak:

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Forum Board Untuk Walimatul Urus

Post by matsaiko » 05 Mar 2009, 10:32

tak baik langkah2 bang kamal...kena dibelai belai dia.... :lidah:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Re: Forum Board Untuk Walimatul Urus

Post by solaris » 05 Mar 2009, 23:48

bro nabil..

tq atas pandagan bro...bkan ape memandangkan ramai yang post dekat forum board tu kekadang ade yang tak 'nampak' cam ari tu bro orga las2 minit bru tau waawawaa sedih x dapat pg..waktu tu dah planning ke lain...

ayahda kamal...

ha2 lawak.. la..

abg mat...

kih2

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: Forum Board Untuk Walimatul Urus

Post by orga » 06 Mar 2009, 01:22

solaris..masih blom terlambat kalo nk gi..
ahad ni turn bro besanding kt jelebu lak..
ImageImageImage

pr oli
Pendaki Tegar
Posts: 287
Joined: 12 Dec 2008, 04:34
Location: Lembah kelang
Contact:

Re: Forum Board Untuk Walimatul Urus

Post by pr oli » 06 Mar 2009, 01:30

Walimatul urus tu naik gunung juga :minum:
Gunung yang tak payah panjat..... langkah je :tembak:
kire x baper nak trill la gunung ni kan......
tp semput jgk kalu x ckup stemina.....
:keke: :lol:
- peace no war-
9W2OAT

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: Forum Board Untuk Walimatul Urus

Post by orga » 06 Mar 2009, 19:31

Walimatul urus tu naik gunung juga :minum:
Gunung yang tak payah panjat..... langkah je :tembak:
kire x baper nak trill la gunung ni kan......
tp semput jgk kalu x ckup stemina.....
:keke: :lol:
tak bape trill??..try la dulu
ni sondol tader topo map n gps yg support taw..
yg penting starting point kena betol..
kalo idak mmg meraung la carik waterpoint.. :lol:
ImageImageImage

User avatar
solaris
Pendaki Tegar
Posts: 258
Joined: 10 Mar 2008, 17:47
Location: Kuala Lumpur
Contact:

Re: Forum Board Untuk Walimatul Urus

Post by solaris » 06 Mar 2009, 20:47

tu.. dia... feedback sorang2 bgus la... :lol: :kah: :kah:

bang orga...

hajat memng nk pegi tp... seperti yg diberitahu sblum ni..

dah plan ke lain... nnti klau cancel las2 mnit ape plak org ckap.

ape2 pn semoga bahagia.. :D

User avatar
nabil
Pendaki Terlampau
Posts: 523
Joined: 19 Jun 2006, 14:48
Location: Dlm Bilik
Contact:

Re: Forum Board Untuk Walimatul Urus

Post by nabil » 07 Mar 2009, 14:17

tak bape trill??..try la dulu
ni sondol tader topo map n gps yg support taw..
yg penting starting point kena betol..
kalo idak mmg meraung la carik waterpoint.. :lol:
:kah:
darah manis menggelegak dah la ni...
"Sikit lagi.. Sikit je Lagi..."

Post Reply