Nak cari kasut getah..

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
::CheMpAka::
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 04 Mar 2009, 12:06

Nak cari kasut getah..

Post by ::CheMpAka:: » 08 Jun 2009, 18:44

salam suma forumer..

kawan nak tumpang tanya la..mana leh dapat kasut getah utk toreh getah tu ek sekarang ni..
kawan nak cari yang pesen lama tu..yang tapak dia melintang lurus tu..ari tu kebetulan ada jumpa kat area telemong sana..tapi tu pesen baru punya tapak tak bape best..ada member ckp kalu yg pesen lama tu lagi grip bila main sungai, tu yg nak cari tu..
kat area central ni dah takde ke kasut jenis tu ek? mintak tolong ek sifu2 & otai2 suma..

tenkiu beary much.. :wink:

azhaar
Pendaki Gunung
Posts: 100
Joined: 16 Jul 2007, 16:19

Re: Nak cari kasut getah..

Post by azhaar » 26 Jun 2009, 11:05

kesian lama dah dia tanya takde nak jwp

Salam chempaka
Kasut yg tapak biasa bukan tapak stud lwn bola 7-A-Side kat padang surau kg?

Kat KL ni mmg susah nak cari. Cuba cari kat kedai kasut taman sri serdang, sebelah kentaki, atau kat kedai nyonya depan pasar sg. besi, sebelah kedai dua hengget.

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Nak cari kasut getah..

Post by biNGai » 30 Jun 2009, 10:27

apa sais mau? brapa set mau? bila mau?


psstt bak la hp no, senang nk kontek2.. :P
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Nak cari kasut getah..

Post by nazryst » 30 Jun 2009, 11:22

apa sais mau? brapa set mau? bila mau?


psstt bak la hp no, senang nk kontek2.. :P
Hampehhh... :evil:

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Nak cari kasut getah..

Post by mizi » 30 Jun 2009, 14:31

apa sais mau? brapa set mau? bila mau?


psstt bak la hp no, senang nk kontek2.. :P
bg jelah no pon tuh kt abg ngai...dia nk tlg belikan tuhh.sais tapak kaki bape???YL 5-9 mau aaa :lol:
climb long trail
p11at

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Nak cari kasut getah..

Post by matsaiko » 30 Jun 2009, 15:49

sayang nye tapak kaki merah2 pi pakai kasut getah :lol:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Nak cari kasut getah..

Post by biNGai » 30 Jun 2009, 19:07

matsyai ;

kompom spesis tumit bak telur buaya dikupas nih..mengerutu je time kopek ekekeke



errr seriuss..nak sais brapa? :mrgreen:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

sofia
Pendaki Gunung
Posts: 8
Joined: 30 Sep 2009, 01:34
Location: Ipoh,Perak DR
Contact:

Re: Nak cari kasut getah..

Post by sofia » 08 Oct 2009, 00:55

cempaka..

kat Tanjung Malim ada jual..

Serius, xtipu.. rm7 je

lastman
Pendaki Terlampau
Posts: 615
Joined: 14 Jan 2008, 23:51

Re: Nak cari kasut getah..

Post by lastman » 08 Oct 2009, 01:23

kat pekan slim river pun ade gak..masuk pekan simpang depan balai polis terus ade kedai kasut
belah kanan

User avatar
sukahatiadam
Pendaki Gunung
Posts: 128
Joined: 08 Oct 2009, 12:59
Location: Sungai Sedim
Contact:

Re: Nak cari kasut getah..

Post by sukahatiadam » 29 Jan 2010, 02:45

kalau naik gunung bintang, sedim kulim kedah.. kat kg sedim tu ada jual banyakkkkk kasut getah

User avatar
khalid
Pendaki Tegar
Posts: 268
Joined: 01 Jun 2008, 10:50
Location: khtp, kulim
Contact:

Re: Nak cari kasut getah..

Post by khalid » 29 Jan 2010, 03:12

cik chempaka dah dapat kot kasut tu.
hari tu dia nak naik gunung lalu kebun getah terus dia minta kat nyonya yang toreh
pokok getah. lagi satu nyonya tu offer nak bikin sendiri ngan susu getah.

hisham6963
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 13 Jun 2011, 13:12

Re: Nak cari kasut getah..

Post by hisham6963 » 13 Sep 2012, 11:57

aku dolu beli kasut getah kat Pavillion..ekeke

Post Reply