cari bag karrimor

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
User avatar
palik
Pendaki Gunung
Posts: 15
Joined: 03 May 2010, 12:09
Location: ampang
Contact:

cari bag karrimor

Post by palik » 12 May 2010, 16:31

mintak bantuan kawan2...kat mane nak cari bag karrimor area kl nie?...dan nak tau braper average harga satu bag? terima kasih

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: cari bag karrimor

Post by nazryst » 12 May 2010, 19:24

oiiii encek beckhammmm..... tolong jawab orang jual pantun ni.... kaum kerabat kau dah tanya pengeras ....

Bawak bersabar ya Tuan Palik.... nanti dia orang jawab laa mana nak dapat bag Karrimor Ori di KL

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: cari bag karrimor

Post by poncho » 12 May 2010, 21:03

nak yang baru atau 2nd?

kalau baru, gi Tear Proof kat Unit S 038, 2nd Floor, Mid Valley.
tanya stok, call 03-2282140.
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
palik
Pendaki Gunung
Posts: 15
Joined: 03 May 2010, 12:09
Location: ampang
Contact:

Re: cari bag karrimor

Post by palik » 13 May 2010, 10:32

thanks bro poncho
kalau 2nd? brape harga?

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: cari bag karrimor

Post by Hangar 18 » 11 Jun 2010, 20:35

nak 2nd pm aku. nanti kita citer.

UK mari

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: cari bag karrimor

Post by biNGai » 11 Jun 2010, 23:52

pendi : nak begaus c7 pro 2nd ade?
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: cari bag karrimor

Post by Hangar 18 » 12 Jun 2010, 07:32

pendi : nak begaus c7 pro 2nd ade?
ada Ngai... call je aku.

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: cari bag karrimor

Post by biNGai » 12 Jun 2010, 21:06

aku dari ari tuh suh ko miskol aku..aku tadek no ko laaa..iskkkk

016.2334291
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: cari bag karrimor

Post by Hangar 18 » 13 Jun 2010, 14:22

ngai.. aku dah miss call ko tu. kalo tak dpt gak tu.. alamaknya.. tak lama le tu..

Post Reply