buddy 4 swimmg..

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
cyclop196
Pendaki Gunung
Posts: 63
Joined: 29 Feb 2008, 21:12
Location: johor

buddy 4 swimmg..

Post by cyclop196 » 31 Aug 2010, 18:44

hi geng GO.. de x sesape yg lpk shah alam n njoy swimmg slain hiking.. cr buddy g swim la..

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: buddy 4 swimmg..

Post by biNGai » 01 Sep 2010, 21:46

try ajak matsaiko..dia sblom nih juara mandi pkai mestin tepi sungai..
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

al_razy89
Pendaki Gunung
Posts: 50
Joined: 23 Apr 2010, 04:42
Contact:

Re: buddy 4 swimmg..

Post by al_razy89 » 01 Sep 2010, 22:17

aku duk shah alam..enjoy swimming tp xpenah lg lepak tempat g2..bese kuak kupu2 kat sungai atau laut je...
"aku menulis bukan kerna nama"
http://metainfo.multiply.com

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: buddy 4 swimmg..

Post by span » 02 Sep 2010, 14:58

aku pown ddk kat shah alam gak, kalo nak stakat berenang itik 2 boleh la, tp kalo nak jd kan buddy tok swimming boleh gak, leh blajo swimming skali ngan en cyclop196
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

cyclop196
Pendaki Gunung
Posts: 63
Joined: 29 Feb 2008, 21:12
Location: johor

Re: buddy 4 swimmg..

Post by cyclop196 » 05 Sep 2010, 22:23

haha ader juara mandi pkai mestin ek.... layan gak tuh bwk mestin mandi tepi kolam...

hoho span,, lom smpi thp leh ngajo lg.... njoy2 jer smbl xcise....

best2... butterfly kt laut ek... kang org ingt ank ikan paus..... kecebur...kecebur air laut tuh....

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Re: buddy 4 swimmg..

Post by am » 22 May 2011, 11:00

boleh gak... da lama x swimming.. kalu ada buddy best gak nie.. kne ajak adik idan nie ngehngehnge......
find me more at multiply | blogspot | flickr

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: buddy 4 swimmg..

Post by span » 23 May 2011, 09:21

boleh gak... da lama x swimming.. kalu ada buddy best gak nie.. kne ajak adik idan nie ngehngehnge......

jum am kiter lyn berenang
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Re: buddy 4 swimmg..

Post by am » 23 May 2011, 16:34

kene set masa... kt area kelana jaya xda kolam ke? am pun bukan mahir sangat dengan jalanraya nie.. selalu pusing2 sesat jahh..
find me more at multiply | blogspot | flickr

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: buddy 4 swimmg..

Post by span » 23 May 2011, 17:28

alamak kalo kelana jaya x tau la plak, tp kalo arear cyberjaya @ putra jaya saya tau la hehehe
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: buddy 4 swimmg..

Post by mizi » 24 May 2011, 00:55

aku kalu nak jd buddy aku tu kena YL pakai bikini..aku mo laa :lidah:
climb long trail
p11at

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: buddy 4 swimmg..

Post by span » 24 May 2011, 09:00

aku kalu nak jd buddy aku tu kena YL pakai bikini..aku mo laa :lidah:

alamak kalo cam tu bro saya pown mau hehehehe
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: buddy 4 swimmg..

Post by matsaiko » 24 May 2011, 13:22

mcm haram ngai...vavi hahahahah
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
aliph
Pendaki Gunung
Posts: 167
Joined: 16 Feb 2011, 15:28

Re: buddy 4 swimmg..

Post by aliph » 25 May 2011, 16:52

jangan ajak vavi berenang kat pool tu
satu bangunan nanti haram....wakakakakaka
9W2 VCR
MARES
'BeTtEr To LiGhT A MuTiArA HiTaM ThAn To CuRsE A DaRkNeSs'

User avatar
Fiftyhertz
Pendaki Gunung
Posts: 91
Joined: 24 Apr 2011, 09:45
Location: Ampang

Re: buddy 4 swimmg..

Post by Fiftyhertz » 26 May 2011, 01:36

uia jom. standard olympic pool. rm3 org luar, rm1 bg sesiapa ada student card
heal the world. make it better place.

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Re: buddy 4 swimmg..

Post by am » 26 May 2011, 16:15

uia jom. standard olympic pool. rm3 org luar, rm1 bg sesiapa ada student card
bile2... setting masa kasi roger je ngan am (kalau xda halangan le...)
find me more at multiply | blogspot | flickr

User avatar
Fiftyhertz
Pendaki Gunung
Posts: 91
Joined: 24 Apr 2011, 09:45
Location: Ampang

Re: buddy 4 swimmg..

Post by Fiftyhertz » 27 May 2011, 08:28

uia jom. standard olympic pool. rm3 org luar, rm1 bg sesiapa ada student card
bile2... setting masa kasi roger je ngan am (kalau xda halangan le...)
untuk makluman uia swimming pool lelaki:-
i. ditutup sepenuhnya pada hari ahad(ada petition utk buka hari ahad, tp pihak gomen uia tidak meluluskan)
ii. wajib memakai swimming cap dan suar tight(sebenarnya ada disewakan swimming cap, tapi memandangkan asyik habis elok bawak sendiri)
iii. dibuka waktu petang sehingga 7pm, dan dibuka semula dari 8pm-10pm. keadaan lampu waktu malam agak terang benderang
iv. org luar rm2 or rm3, x ingat dah sebab biasanya pakai student card yg dikenakan charge rm1.
v. quality swimming pool sangat puas hati dan mengikut spec olympic
vi. ada life guard yg merupakan juga kaunter cashier

en am, weekend saya semuanya sold out until early july. weekdays petang after 5pm ataupun malam boleh je. contact2 through hp ye hehe


p/s kalau group bapok turun, buat x tahu je sebab sangat aduss mengelikan lirikan lengoknya ketika berjalan :tembak:
heal the world. make it better place.

Post Reply