Karrimor Cougar 60-70

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
User avatar
faisall
Pendaki Sondol
Posts: 484
Joined: 02 Jul 2007, 16:25
Location: bandar uda utama
Contact:

Karrimor Cougar 60-70

Post by faisall » 26 Nov 2010, 16:15

Tumpang Tanya Skit..
Beg Karrimor Cougar 60-70
Adakah Untuk ladies ker Atau untuk lelaki Ia..

Dan selalunya berapa Price Dia kalu kat malysia..?
tanya sama itu hud hud

User avatar
fulltimesinner
Pendaki Gunung
Posts: 102
Joined: 23 May 2010, 06:22

Re: Karrimor Cougar 60-70

Post by fulltimesinner » 27 Nov 2010, 02:55

Tumpang Tanya Skit..
Beg Karrimor Cougar 60-70
Adakah Untuk ladies ker Atau untuk lelaki Ia..

Dan selalunya berapa Price Dia kalu kat malysia..?
1st of all, aku bukan expert, cuma aku pun tengah carik gak beg ni kat malaysia, so setakat yang dapat di carik kat internet memang ada Female type, jadi yang tak tulis apa-apa tu aku assume untuk male la. Problemnye kat malaysia ni takde orang jual kat kedai cuma kat tangan orang je. 2 3 minggu lepas gi cari kat tearproof pun dia cakap kontrak dah abis.

Pasal harga plak tak tentu ada yang jual rm800 ada rm850 (harga tak standard sbb kat tangan orang kot), kalu tak silap rm1k pun pernah nampak rasanya. Tapi yang paling murah pernah jumpa ada satu kedai kat sabah dia tulis dalam website dia rm500++ tapi kurang dari rm600 la. Ada try e-mail kedai tu dulu tapi sampai sekarang pun dia tak balas. Tak tau la kalu dia tak pernah update website dia dan tu harga lama. Ni link dia http://www.elitegears.com/webshaper/sto ... ctItem=580 .

Kita tunggu master karrimor a.k.a en.fendi :D
just a small time adventurer :D

yazid mansor
Pendaki Gunung
Posts: 25
Joined: 07 Jan 2011, 18:56

Re: Karrimor Cougar 60-70

Post by yazid mansor » 11 Jan 2011, 20:45

sy juga semakin mminati brand ni sbb otai2 lame ckp brend ni plg best..
tp dr segi hrga agak mhl..

khyrul
Pendaki Gunung
Posts: 16
Joined: 07 Sep 2010, 17:13

Re: Karrimor Cougar 60-70

Post by khyrul » 07 Mar 2011, 20:58

kat pertama complex blh dapat harga rm480 skrg...

User avatar
Hangar 18
Kerabat Gunung
Posts: 1356
Joined: 18 Jan 2006, 15:18
Location: Bkt Jalil
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70

Post by Hangar 18 » 08 Mar 2011, 11:44

tak yah beli le model ni. tak best.
kurang2 pun kena ambik jaguar, baru sedap pikul.

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: Karrimor Cougar 60-70

Post by orga » 08 Mar 2011, 12:43

pakai karrimor uk la..lg best dr karrimor baru..
ImageImageImage

Post Reply