Page 1 of 2

apa jenama ni?dari mana?

Posted: 05 May 2011, 09:12
by kungfu1panda
tolong~~~
kawanku dari kampung ku suruh ku bantu beli suitcase sebab dia nak pergi luar negara melancong...dia suruh ku cari the suitcase nama Antler..ku x pernah dengar lah...dari negara mana Antler ni?mahal ke?berapa harga nya?pening lah sekarang..

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 05 May 2011, 11:18
by atticustica
camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 06 May 2011, 00:28
by orga
camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..
tau la ko tuh register dah lama..nampak register user yg baru 2 post ko dah tunjuk handal sini eh..
dak2 gng tunjukkan bahasa yg baek lebe2 lg kepada mereka yg baru2 nk berjinak2 kt GO ni..
ngko dulu pon register GO trus pos kt kedai taw..semata2 nk berniaga..tp kami kt sini wat tak kisah sbb pikir ko dak baru register..macam lama2 paham la tuh..tp makin lama makin berdesing pulak..
jadi bila turn org laen pulak, wat la camne org kt sini layan dulu..
mana org tak tau jalan, tunjukkan la..jgn sampai org tu tak dtg2 lg pulak..dan org laen takut lak nk bertanya..
okeh..ni nasihat baek2..budi bahasa tu adat dak2 gunung..peace.

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 06 May 2011, 06:05
by keong
Hello kungfu1panda!
Ah...jenama Antler. I pun pernah dengar dan tengok tapi dah lupa kat mana. Kalau tak silap, brand ni dari UK, tapi mungkin made kat tempat lain.
Harga? Macam semua barang baik, mungkin agak tinggi kut. Tapi yang lebih merisaukan kalau ada replica atau fake kat Malaysia.

Hope that helps!

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 06 May 2011, 07:15
by Azman_202
tolong~~~
kawanku dari kampung ku suruh ku bantu beli suitcase sebab dia nak pergi luar negara melancong...dia suruh ku cari the suitcase nama Antler..ku x pernah dengar lah...dari negara mana Antler ni?mahal ke?berapa harga nya?pening lah sekarang..
Brand ni kalau tak silap aku dia wat luggage bag..seangkatan ngn Delsey , Samsonite etc....pernah gak tgk kat DDF dulu...durability dia leh tahan gak...aku tgk ada satu org ni dia test pijak beg tu kosong .... then dia wat bnd yg sama kat Delsey..heheh..akhirnya dia beli Antler..heheheh...apapun pilihan di tangan Anda :minum:

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 06 May 2011, 07:55
by biNGai
camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..
tau la ko tuh register dah lama..nampak register user yg baru 2 post ko dah tunjuk handal sini eh..
dak2 gng tunjukkan bahasa yg baek lebe2 lg kepada mereka yg baru2 nk berjinak2 kt GO ni..
ngko dulu pon register GO trus pos kt kedai taw..semata2 nk berniaga..tp kami kt sini wat tak kisah sbb pikir ko dak baru register..macam lama2 paham la tuh..tp makin lama makin berdesing pulak..
jadi bila turn org laen pulak, wat la camne org kt sini layan dulu..
mana org tak tau jalan, tunjukkan la..jgn sampai org tu tak dtg2 lg pulak..dan org laen takut lak nk bertanya..
okeh..ni nasihat baek2..budi bahasa tu adat dak2 gunung..peace.

dia skang byk koleksyen beg & barang2 olskul/rare la orga..tuh psal byk eksen..tambahan plak dia macho, muke kiut, rambut panjang, keje enjinyio, makin tambah eksen la dia..


ehh projek gaharu ko daa kuar brapa botol minyak pati orga? 1 botol RM25k kan? :pig:

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 06 May 2011, 08:51
by Manpahang
antler ni brand dr UK, siapa yg biasa main barang uk dia tahu la..
ni website dia http://www.antler.co.uk
boleh tengok pasal model dan harga sekali..
harap membantu..

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 06 May 2011, 10:25
by orga
camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..
tau la ko tuh register dah lama..nampak register user yg baru 2 post ko dah tunjuk handal sini eh..
dak2 gng tunjukkan bahasa yg baek lebe2 lg kepada mereka yg baru2 nk berjinak2 kt GO ni..
ngko dulu pon register GO trus pos kt kedai taw..semata2 nk berniaga..tp kami kt sini wat tak kisah sbb pikir ko dak baru register..macam lama2 paham la tuh..tp makin lama makin berdesing pulak..
jadi bila turn org laen pulak, wat la camne org kt sini layan dulu..
mana org tak tau jalan, tunjukkan la..jgn sampai org tu tak dtg2 lg pulak..dan org laen takut lak nk bertanya..
okeh..ni nasihat baek2..budi bahasa tu adat dak2 gunung..peace.

dia skang byk koleksyen beg & barang2 olskul/rare la orga..tuh psal byk eksen..tambahan plak dia macho, muke kiut, rambut panjang, keje enjinyio, makin tambah eksen la dia..


ehh projek gaharu ko daa kuar brapa botol minyak pati orga? 1 botol RM25k kan? :pig:
haha..aqu kasi komen membina tu ngai..takan tu pon nk sentap kot..tp biar org kate brg tak rare/olskool, janji ada gak la gambo trip yg bole up..hehe

itu ladang gaharu blom bole korek isik lg la ngai..pejam celik ada lg setahun sengah mao matang..aqu pon malas nk membaja..mao carik beg vintage dulu mao taruk baja dalam nk pikol..ekeke

erm..ramai pon mao kasi info..mekaseh, camtu la idup berjiran..aqu mao pindah ini topik ke thread pertanyaan la..sana lebe sesuai kena dgn topik..

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 06 May 2011, 18:47
by poncho
try tanya kat sini:

Cuir Group
Office Tel: 603 2288 8899 | Office Fax: 603 2288 8811
Email: admin@cuirboutique.com
No. 39, Jalan Maarof, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur.

klik sini untuk details.

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 06 May 2011, 19:37
by mizi
camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..
tau la ko tuh register dah lama..nampak register user yg baru 2 post ko dah tunjuk handal sini eh..
dak2 gng tunjukkan bahasa yg baek lebe2 lg kepada mereka yg baru2 nk berjinak2 kt GO ni..
ngko dulu pon register GO trus pos kt kedai taw..semata2 nk berniaga..tp kami kt sini wat tak kisah sbb pikir ko dak baru register..macam lama2 paham la tuh..tp makin lama makin berdesing pulak..
jadi bila turn org laen pulak, wat la camne org kt sini layan dulu..
mana org tak tau jalan, tunjukkan la..jgn sampai org tu tak dtg2 lg pulak..dan org laen takut lak nk bertanya..
okeh..ni nasihat baek2..budi bahasa tu adat dak2 gunung..peace.
kan dah kenaa...hahaha..sebotol rm 25 k.. kali ngan 10 botol =250k huhhh pokcik kayo..x yah jual beg pon x paa.. :lidah: :lidah:

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 07 May 2011, 05:16
by rembau
Keutamaan rebranding GO adalah kepada ilmiah dan perkongsian maklumat samada dari segi pendakian, maklumat terkini berbentuk log/gambar/laporan, perbincangan masalah dan cara pratis terbaik serta etc lain yang mmbantu ke arah peningkatan mutu pendakian sehingga ianya mencapai salahsatu sumbangan industri. Peniagaam didalam ni adalah antara medium sokongan memeriahkan GO dan ianya jugak amat digalakkan disini bagi melihat pendaki mempunyai platform berniaga dlm dunia kecil ini. Ini adalah antara tujuan awal dan kenapa kami bersetuju mewujudkan kembali GO setelah melihat banyak kes kecedaraan, hilang, kesan pada alam dan etc kalau tidak dikongsi secara bersama maka keadaan akan bertambah buruk. Perlu diingatkan kita kekurangan bahan rujukan berbentuk buku maka idea GO adalah mengabungkan pengiat dibawah platform natural dgn rasa saling menghormati. Memdidik adalah tujuan asal dan sebanyak mana yg baru maka sebesar itu le kewajipan kami @ warga GO cuba sesama memeriah yg baru agar keseinabugan ilmu diteruskan

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 07 May 2011, 20:53
by nazryst
dia skang byk koleksyen beg & barang2 olskul/rare la orga..tuh psal byk eksen..tambahan plak dia macho, muke kiut, rambut panjang, keje enjinyio, makin tambah eksen la dia..


ehh projek gaharu ko daa kuar brapa botol minyak pati orga? 1 botol RM25k kan? :pig:

wallla weyyyyy..... dalam diam ngaiii pun sensitipppp.... 25k tu solid molid ke ngaiii ... lepas tolak bajer.... masa nak nunggu semua... kono tanyo enjinyiooo niiiii....

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 19 May 2011, 11:02
by soulfly
camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..
ko tengok tuh..kungfu1panda dah lari...
kasar sangat bunyi tu der...

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 21 May 2011, 10:10
by am
Heeeheeeheee... KungFuPanda pun pandai merajuk. Kombinasi transformasi maklumat melalui jari hendaklah selari dengan kata hati. Erk apakah maksudnya ini? Huhu.. Hantam sajalah~

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 13 Jun 2011, 15:59
by crampizium
camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..
tau la ko tuh register dah lama..nampak register user yg baru 2 post ko dah tunjuk handal sini eh..
dak2 gng tunjukkan bahasa yg baek lebe2 lg kepada mereka yg baru2 nk berjinak2 kt GO ni..
ngko dulu pon register GO trus pos kt kedai taw..semata2 nk berniaga..tp kami kt sini wat tak kisah sbb pikir ko dak baru register..macam lama2 paham la tuh..tp makin lama makin berdesing pulak..
jadi bila turn org laen pulak, wat la camne org kt sini layan dulu..
mana org tak tau jalan, tunjukkan la..jgn sampai org tu tak dtg2 lg pulak..dan org laen takut lak nk bertanya..
okeh..ni nasihat baek2..budi bahasa tu adat dak2 gunung..peace.

Like !! :minum:

Re: apa jenama ni?dari mana?

Posted: 16 Jun 2011, 16:31
by kak ngah
antler ni tak silap saya ada buat beg untuk gitar juga.tak tau le company sama ke lelain

Amoxicillin Ok To Be In Sun Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:25
by Lesunlope
Canadian Pharmacies Online Chewable Viagra Pills For Sale Amoxil Medication For Migraines generic cialis overnight delivery Load Amoxicillin

Naltrexone Online Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:26
by Lesunlope
Generique Priligy Safe Suche Viagra Zu Kaufen Levitra Canadian Pharmacy viagra Candadapharmacy24

Amoxicillin Dose For Dog Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:27
by Lesunlope
Side Affects Of Amoxicillin In Dogs canadian pharmacy cialis Cialis Tadalafil Dosage Zithromax 150 Mg

Why Amoxicillin Before Surgery Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:27
by Lesunlope
Cialis 1 To 2 Days Shipping Prix Du Viagra Ou Autre Secure Generic Elocon 0.1% In Germany generic cialis overnight delivery Kamagra Brighton Propecia A 10 Dias Isotretinoin on line

Propecia Front Head Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:28
by Lesunlope
Legally Progesterone In Internet Out Of Date Amoxicillin Estrace Wirkstoff cialis generic Augmentin Free Amoxicillin

Amoxil 1 Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:28
by Lesunlope
Cialis Pharmacie Pas Chere Paris buy viagra online Propecia Vente Canada

Viagra Ohne Rezept Deutschland Kaufen Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:29
by Lesunlope
Levitra Generico Acquisto On Line Zenegra 100 Mg Tablets generic cialis overnight delivery Discount Buy Now Clobetasol

Cialis For Sale From Canada Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:30
by Lesunlope
Propecia Fiabilidad Stop Propecia Trop Cher cheapest cialis 20mg Viagra E Omeopatia Costo Viagra 50 Mg In Farmacia

Zithromax Family Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:30
by Lesunlope
Macrobid 100mg Nitrofurantoin. Sale Macrobid Antibiotic Australia. Legally Macrobid Cod Accepted Medicine Without Dr Approval Lincolnshire п»їcialis Provera On Line Omeprazole And Amoxicillin

discount free shipping cheapeast isotretinoin worldwide amex Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:31
by Lesunlope
Doxycycline Online Cheap priligy super force Acheter Kamagra Ligne Suisse Zithromax Excipients

Cialis Super Active For Sale Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:32
by Lesunlope
Buy Accutane Generic Viagra Orders Overnight Delivery Kamagra Canada Online online pharmacy Cytotec 200 Fausse Couche

Il Cialis Generico Funziona? Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:32
by Lesunlope
Propecia Medimecum Dutasteride Avolve cheap cialis online Apcalis

Viagra Vrai Acheter Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:33
by Lesunlope
Buy Clonodine Without Rx el priligy Free Shipping Doxycycline Priligy Sicher Kaufen Acheter Levitra 20mg Pharmacie

Sale isotretinoin cheap legally mastercard accepted Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:34
by Lesunlope
Acheter Du Xenical Moins Cher Cialis Generique Existe T Il bayer generic generic levitra 100mg Effet Secondaire Du Cialis Propecia Algarve Slimex Sibutramine

Liver Damage Propecia Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:34
by Lesunlope
Supplements With Amoxicillin cialis vs viagra Amoxicillin Order Online Uk Cialis En Suisse Pas Cher Recherche Cialis Pas Cher

Zithromax 4 Pills One Day Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:35
by Lesunlope
Achat Orlistat Levitra Rezeptfrei Kaufen Xenical Orlistat 120 Mg generic cialis Levitra Online Apotheke Cialis Bestellen Mit Rezept Overnight 4u Order Doxycycline Online

Cialis Pills Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:36
by Lesunlope
Pilules Cialis En Generique Ou Les Commander canadian cialis Viagra Generico In Svizzera Buy Propecia Japan

Viagra Free Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:36
by Lesunlope
Cheap Tamoxifen Uk Cialis Comprar En Farmacia cialis no prescription Sildenafil 150 Mg

Comprobar Con Propecia Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:37
by Lesunlope
Zithromax Half Life where to buy cialis online safely Canada Cildentifil For Sale

Zithromax Skin Reaction Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:37
by Lesunlope
Levitra Vs Viagra Vs Cialis Propecia Farmacopea cialis Viagra Delle Ande Retin A

Cialis Cuando Hace Efecto Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:38
by Lesunlope
Propecia Dosis 5 Alfa Reductasa Hydrea Propecia Does Hair Growth Improve Better With 5mg. Than With1mg prix de levitra en pharmacie Dove Acquistare Levitra Sicuro Priligy Cura Definitiva Viagra Online Bestellen In Deutschland

Xenical Sans Ordonance Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:39
by Lesunlope
Order Vendita Viagra Pfizer Kamagra Oral Jelly Ingredients viagra Acheter Lioresal

Levitra On Line Sale Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:39
by Lesunlope
Viagra Generique Quebec Cialis 20mg France buy priligy 30 mg Hydrochlorothiazide High Blood Pressure Free Shipping Donde Comprar Cialis Soft Clomid Calcul De Mois

Commande Viagra Fiable Lesunlope

Posted: 12 Sep 2019, 08:40
by Lesunlope
Buy Viagra Online Malaysia viagra Kamagra En Ligne Saint