Website2 favourite ttg mountaineering/backpacking

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
haziq
Pendaki Gunung
Posts: 43
Joined: 20 Dec 2010, 03:59

Website2 favourite ttg mountaineering/backpacking

Post by haziq » 26 May 2011, 18:59

Warga GO boleh kongsi tak agaknya kalau online, apa website2 yg best boleh sy layan utk menambahkan ilmu pengetahuan ttg mountaineering/backpacking sy yg serba cetek ni?

Setakat ni sy cuma reti visit website2 ni aje: Mungkin warga GO ada lagi byk online resource lain yg boleh dikongsi? Mintak tolong letakkan sekali description apa yg boleh kita belajar dr website2 tu. Terima Kasih.

"Sharing is caring"

User avatar
rainmaker
Pendaki Tegar
Posts: 282
Joined: 24 May 2010, 13:18
Location: Setapak, KL
Contact:

Re: Website2 favourite ttg mountaineering/backpacking

Post by rainmaker » 27 May 2011, 07:14

tq 4 sharing
You tell me we can start the rain, You tell me that we all can change, You tell me we can find something to wash the tears away.

ImageImageImage

User avatar
shah_1816
Pendaki Gunung
Posts: 146
Joined: 31 Jan 2011, 13:31

Re: Website2 favourite ttg mountaineering/backpacking

Post by shah_1816 » 27 May 2011, 08:28

good info..TQ for caring n sharing..

haziq
Pendaki Gunung
Posts: 43
Joined: 20 Dec 2010, 03:59

Re: Website2 favourite ttg mountaineering/backpacking

Post by haziq » 31 May 2011, 17:09

Nak tambah nasik:
  • http://www.backpackgeartest.org/ - ni tempat org buat comprehensive testing psl backpack gear. kalau nk tahu gear yg korang nk tu boleh tahan 6 bulan ke tak boleh la try carik kat sini, manalah tau ada..

Post Reply