Cadangan Adjusment Topik Pendaftaran Ahli Baru

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
User avatar
khairil
Pendaki Gunung
Posts: 114
Joined: 04 Jun 2010, 11:43
Location: putrajaya

Cadangan Adjusment Topik Pendaftaran Ahli Baru

Post by khairil » 06 Jun 2011, 14:32

Salam sejahtera.. kepada moderator..
saya nak bg sikit cadangan..
dalam topik pendaftaran ahli baru..
dilihat byk newbies masuk dan terus buka thread baru..
dan skrg dah mcm berterabur..

jadi cdgn saya kalau boleh pihak moderator buat 5 thread baru mengikut region iaitu:
1.warga GO utara (perlis/kedah/penang/perak)
2. warga GO tengah (selangor/wp kl/wp putrajaya)
3.warga GO selatan (n9/melaka/jhr)
4.warga GO pantai timur (kelantan/tganu/pahang)
5. warga GO sabah & sarawak

selain itu saya syorkan thread individu di lock atau tidak dibenarkan lg bukak thread baru..
jadi memana yg berminat tu just masukkan info diri mengikut region masing ja..
jadi lebih tersusun lah..sbb sy tgk lain2 forum mmg pentadbir kontrol mcm ni..

walau mcm mana pun ini cdgn jer.. terpulang pada pihak pentadbir..

Sekian, harap maklum
What a mountain do to men, it humbles you
------------------------------------------
Gunung Mu, Gunung Ku Jua

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Cadangan Adjusment Topik Pendaftaran Ahli Baru

Post by mizi » 06 Jun 2011, 18:36

Salam sejahtera.. kepada moderator..
saya nak bg sikit cadangan..
dalam topik pendaftaran ahli baru..
dilihat byk newbies masuk dan terus buka thread baru..
dan skrg dah mcm berterabur..

jadi cdgn saya kalau boleh pihak moderator buat 5 thread baru mengikut region iaitu:
1.warga GO utara (perlis/kedah/penang/perak)
2. warga GO tengah (selangor/wp kl/wp putrajaya)
3.warga GO selatan (n9/melaka/jhr)
4.warga GO pantai timur (kelantan/tganu/pahang)
5. warga GO sabah & sarawak

selain itu saya syorkan thread individu di lock atau tidak dibenarkan lg bukak thread baru..
jadi memana yg berminat tu just masukkan info diri mengikut region masing ja..
jadi lebih tersusun lah..sbb sy tgk lain2 forum mmg pentadbir kontrol mcm ni..

walau mcm mana pun ini cdgn jer.. terpulang pada pihak pentadbir..

Sekian, harap maklum
mod asyik masuk hutan jaaa..dia sibuk hahaha..pepon terpulang pada mod laaa..dia rajin dia buat..x rajin pon x pa :lidah:
climb long trail
p11at

Post Reply