nak cari ground sheet

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

nak cari ground sheet

Post by Denan » 06 Jun 2011, 17:34

a'kum, nak mtk bantuan kat sini... nak tanya kat mana/sapa2 yg jual ground sheet.
kalo boleh area puchong dan kawasan2 yg berdekatan dgn nya. :minum:

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: nak cari ground sheet

Post by matsaiko » 07 Jun 2011, 16:55

kat kedai hardware ada...kat kedai jual tikar getah pom ada
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: nak cari ground sheet

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 08 Jun 2011, 08:35

Kain Iklan yang gantong gantong kat tepi jalan pun banyak
Tengok tarikh dia kalau dah lepas kira OK la. Tolong bukak dan lipat.
Jadi Ground jeng jeng jeng

User avatar
khairil
Pendaki Gunung
Posts: 114
Joined: 04 Jun 2010, 11:43
Location: putrajaya

Re: nak cari ground sheet

Post by khairil » 08 Jun 2011, 09:39

semalam gua nampak kain rentang kat tepi jusco equine..
Program Menembak Gagak oleh MPSJ dari 10-12 Jun
rasanya 13 Jun gua nak tlg MPSJ turunkan banner tu dan simpan kat umah sendiri...hehehe
What a mountain do to men, it humbles you
------------------------------------------
Gunung Mu, Gunung Ku Jua

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: nak cari ground sheet

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 08 Jun 2011, 14:18

Tu yang MPSJ punya
Iklan haram tak daftar punya lagi banyak. Iklan Ah Long la
kalau tolong bukan kira tolong MPSJ la
Win Win Satuation la ha ha ha ha

User avatar
khairil
Pendaki Gunung
Posts: 114
Joined: 04 Jun 2010, 11:43
Location: putrajaya

Re: nak cari ground sheet

Post by khairil » 08 Jun 2011, 14:32

ada gak banner .."Ubat Spring Untuk Lelaki", Ada Sijil Kesihatan ...
tapi itu kecik plak..buat alas kasut ja tu..
What a mountain do to men, it humbles you
------------------------------------------
Gunung Mu, Gunung Ku Jua

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: nak cari ground sheet

Post by Denan » 08 Jun 2011, 16:46

Tu yang MPSJ punya
Iklan haram tak daftar punya lagi banyak. Iklan Ah Long la
kalau tolong bukan kira tolong MPSJ la
Win Win Satuation la ha ha ha ha
nak bukak iklan2 ni takot la bang kamal...
kang x pasal2 mpsj tangkap tuduh kita lak pasang iklan haram tu :keke:
Last edited by Denan on 08 Jun 2011, 16:49, edited 1 time in total.

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: nak cari ground sheet

Post by Denan » 08 Jun 2011, 16:48

semalam gua nampak kain rentang kat tepi jusco equine..
Program Menembak Gagak oleh MPSJ dari 10-12 Jun
rasanya 13 Jun gua nak tlg MPSJ turunkan banner tu dan simpan kat umah sendiri...hehehe
ok gak tu... bleh le join skali tlg kumpul2 gagak tu :kah:

Tokwan
Pendaki Gunung
Posts: 130
Joined: 17 Jun 2011, 14:06

Re: nak cari ground sheet

Post by Tokwan » 21 Jun 2011, 13:31

Tokwan selalu beli tarp dari kedai buat payung apsar malam atau khemah kebnduri tu...kat Kulim ada satu kedai...tak mahai sangat...siap jahit keliling lagi.

User avatar
sukahatiadam
Pendaki Gunung
Posts: 128
Joined: 08 Oct 2009, 12:59
Location: Sungai Sedim
Contact:

Re: nak cari ground sheet

Post by sukahatiadam » 08 Nov 2011, 20:13

Tokwan selalu beli tarp dari kedai buat payung apsar malam atau khemah kebnduri tu...kat Kulim ada satu kedai...tak mahai sangat...siap jahit keliling lagi.
kulim tang mana, bagi lokasi + nama kedai

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: nak cari ground sheet

Post by irmuaaz » 08 Nov 2011, 21:15

Gi jelah evergreen kat taman Midah. Groundsheet 8x8 kaki harga RM17.40. Takyah nak pening kepala
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

Tokwan
Pendaki Gunung
Posts: 130
Joined: 17 Jun 2011, 14:06

Re: nak cari ground sheet

Post by Tokwan » 08 Dec 2011, 13:08

Tokwan selalu beli tarp dari kedai buat payung apsar malam atau khemah kebnduri tu...kat Kulim ada satu kedai...tak mahai sangat...siap jahit keliling lagi.
kulim tang mana, bagi lokasi + nama kedai

Dekat Taxi stand dan bus station tu....kalau kiri ke CIMB bank, jgn amik kiri tu...kita terus, dekat kedai Bundle sityu ada kedai buat payung pasar malam.

User avatar
adventure inc
Pendaki Tegar
Posts: 222
Joined: 27 May 2009, 23:51
Location: penang hill, my

Re: nak cari ground sheet

Post by adventure inc » 09 Dec 2011, 12:19

Kain Iklan yang gantong gantong kat tepi jalan pun banyak
Tengok tarikh dia kalau dah lepas kira OK la. Tolong bukak dan lipat.
Jadi Ground jeng jeng jeng

sy pun guna stail ni abg kamal, pree, bleh tlg majlis perbandaran clear outdated nyer buntings
:: DOUBT :: FEAR :: EXCUSES ::
the mountain is not the only thing you conquer - never stop xploring

Post Reply