Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Denan » 24 Jun 2011, 16:51

A'kum... saya nak mintak bantuan dan pertanyaan kpd ahli2 GO

pada ahad lepas 19/6/2011 saya ke puncak bukit kutu (daytrip) dan lbh krg 20 minit perjalanan turun saya terserempak dgn seorang pendaki pompuan yg terpacak kat tgh trek sorang2...

jd kami bertanya kenapa duk sini sorang2? mana group awak? awak dr mana? dr kelab mana? nama sapa?...
jwpan dia duk sini sorang2 sbb x larat nak naik dah jd dia suruh group dia naik dulu & dia tunggu situ sampai diaorg turun... dia ckp dia dr bangi... nama SURIA... xde group mana2... semua campur2 & dia bgtau ada sorang dr group dia tu budak GO...

so kami tetanya2... kenapa leader dia tggl dia sorang2... mana sweeper? mana buddy? dan memuskilkan kami dia ditinggalkan tanpa bag... tanpa air (makna nye selai sepinggang le). bila kami tanya dia bgtau bag kawan dia dah bawak naik atas.

kami tanya dia nak naik atas ke... dia ckp x nak... memandang dia terpacak kat situ dah dkt sejam & risiko mcm2 jd kami sepakat ajak turun skali ngan group kami & tunggu group dia kat sungai bawah... leader kami meninggalkan tanda yg menandakan suria ikut kami turun (saya pun x tengok dia marking mcmana sbb sy masa tu dah kat trek bawah sket). memendekkan criter... sampai kat sungai kami bgtau dia kami nak mandi2 dulu & dia boleh tunggu group dia kat sini tp dia x nak... dia nak terus jalan ke parking kete (jambatan gantung). dah dia ckp mcm tu jd kitaorg x menghalang lah sbb dr sungai ke jambatan gantung dah x jauh.

bila dah selesai mandi2 group diaorg x sampai2 g... kami angkat bag terus gerak ke parking keta... sampai sana kami usha2 si suria td kot lepak2 kat area situ nak bgtau kami dah nak gerak balik tp x nampak lak... mungkin dia kat sungai bawah kot... so kami terus gerak balik.

JADI... jika salah sorang group si suria ahli GO (lupa tanya nama)... saya nak tanya mcmana budak tu? dah selamat balik ke... mintak maaf saya bertanya cuma nak tau status je... saya pun xtau keputusan kami bawak dia turun tu satu keputusan yg betul... jd kami mintak maaf jika group suria rasa kurang senang.

kalo ikut gambar saya ni group dia ada laki 4 org... pompuan 3 org dan sorang kanak2 umur lbh krg 3 tahun.

kat bawah ni gambar sy amik dr atas puncak bkt kutu.

Image

Image

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by matsaiko » 24 Jun 2011, 22:44

fuh tgk pada tajuk ko ingat mcm kisah seram jeee hehehehe
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

ajon
Pendaki Tegar
Posts: 267
Joined: 19 Dec 2005, 12:08
Location: kl
Contact:

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by ajon » 25 Jun 2011, 03:15

pelik gak kejadian ni..persoalanya..

sanggup dan berani dia tunggu sorang2.
sampai bawah dia terus balik..
kenapa dan sanggup kekawan dia tinggal kan dia tanpa teman..

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Denan » 25 Jun 2011, 22:28

fuh tgk pada tajuk ko ingat mcm kisah seram jeee hehehehe
tu le pasal... aku post kat sini sbb nak kongfem kan pompuan tu betul2 follow group tu...
1 g sbb kami tgk budak tu air muka dia lain mcm... aku takot... aku takot... eeiiii x nak pikir yg bkn2 lah

sedikit info... masa teserempak budak pompuan tu pakai baju belang (ingat2 lupa)... sluar hitam... pegang tongkat kayu...
freehair...

kalo ada geng2 GO yg kenal salah sorang group tu sila bg info...

harith
Pendaki Gunung
Posts: 14
Joined: 24 Apr 2011, 19:29
Contact:

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by harith » 26 Jun 2011, 22:20

wahhh ngeri gak dgr citer kene tgl dgn grop..aper la..xleh la buat mcm tu main tgl2 kan org plak..ishhh..kesian bdak tu kalau dia orang la..kalau bukan..alamakkk..lagi ngeri..
bro denan jom g sane lg skali?sbb aku & geng xpernah pegi lagi..ehehe kire bro tnjuk jalan laa... :p

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Denan » 26 Jun 2011, 22:42

wahhh ngeri gak dgr citer kene tgl dgn grop..aper la..xleh la buat mcm tu main tgl2 kan org plak..ishhh..kesian bdak tu kalau dia orang la..kalau bukan..alamakkk..lagi ngeri..
bro denan jom g sane lg skali?sbb aku & geng xpernah pegi lagi..ehehe kire bro tnjuk jalan laa... :p
sbelum puasa ni ingat nak g lg skali... budak opis ngajak... 1 g sbb sarung pisau aku tetinggal sana lak...balik2 tgh kemas brg tgk pisau xde sarung... tecicir lakkkk toooiiiinnggggg...!!! manatau kan kot2 ada kat sana g tu kalo xde org alih lah... :roll:

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Denan » 27 Jun 2011, 15:10

fuh tgk pada tajuk ko ingat mcm kisah seram jeee hehehehe
tu le pasal... aku post kat sini sbb nak kongfem kan pompuan tu betul2 follow group tu...
1 g sbb kami tgk budak tu air muka dia lain mcm... aku takot... aku takot... eeiiii x nak pikir yg bkn2 lah

sedikit info... masa teserempak budak pompuan tu pakai baju belang (ingat2 lupa)... sluar hitam... pegang tongkat kayu...
freehair...

kalo ada geng2 GO yg kenal salah sorang group tu sila bg info...
pembetulan... budak pompuan tu pakai tudung... tudung hitam.
baju kelabu atau hitam ada tulisan... x pasti tulisan apa tp member aku bgtau ada perkataan 'kuantan' kat ayat last.
kasut power.

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 27 Jun 2011, 15:43

Maaf
Macam pernah jumpa ayat yang sama beberapa tahun lalu.... lama tu.
Macam serupa juga.
Cuba yang kata budak GO tu memperkenalkan diri atau menyatakan situasi,
Saya juga teringin untuk tahu... sebab itu juga tempat saya........
Saya akan komen kemudian.

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Denan » 27 Jun 2011, 16:43

Maaf
Macam pernah jumpa ayat yang sama beberapa tahun lalu.... lama tu.
Macam serupa juga.
Cuba yang kata budak GO tu memperkenalkan diri atau menyatakan situasi,
Saya juga teringin untuk tahu... sebab itu juga tempat saya........
Saya akan komen kemudian.
alamak bang kamal... dah meremang bulu tengkuk saya nih...
kalo betul budak pompuan tu bkn ngan group (dlm gambar)... alahai :lol:
masa kami turun group tu yg last kat puncak sbb tu saya nak kongfem kan yg budak pompuan dtg ngan sapa.

bang kamal... yg kes serupa ni group abg kamal gak ke.

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Denan » 27 Jun 2011, 17:19

ha ni dia gambar terbaru baru dpt dari kawan saya... brader yg pakai buff merah ngan kanak2 pompuan (mungkin anak dia) tu yg salah seorang group yg saya makudkan... kalo ada sapa kenal brader nih sila bg info... tq

Image

Tokwan
Pendaki Gunung
Posts: 130
Joined: 17 Jun 2011, 14:06

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Tokwan » 28 Jun 2011, 14:20

Betui ka "orang"? jeng jeng jeng...haaaaaa tu dia!!!!!

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 28 Jun 2011, 16:20

Saya jumpa di Parking
Namanya Sara dan wataknya hampir sama menunggu team yang berada dipuncak.
Menumpang saya hingga KKB tapi di kona terakhir sebelum persimpangan KKB dia kata kat sini cukup. hari nak maghrib sy tinggalkan dia kat situ dan tak sempat fikir apa apa.

Malam tu baru saya fikir, kenapa kat situ, mana ada umah. Sy cari Komando Man yang jadi private sapu kat bustand KKB tu dan ajak dia ke sana malam tu.
Ha ha ha ha. Ada sorang pompuan berdiri kat sana. Tapi bukan dia pakaian nya kotor. Masa kami patah balik dia masih ada dan bila aku pandang cermin ha ha ha
Nampak pakaiannya terjurai jurai macam koyak rabak.............
Dalam keta tu bau hanyir sampai aku jual keta tu tau.
Lam tu rasanya tahun 2002 lagi.

User avatar
shah_1816
Pendaki Gunung
Posts: 146
Joined: 31 Jan 2011, 13:31

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by shah_1816 » 28 Jun 2011, 16:50

aduss..abg kamal dh bukak crita dah..tu dia...siap tau nama lg..nasib baik masa saya n kwn2 pegi bln 3 aritu x berjumpa dgn kejadian2 nih..kami cuma sesat jer(mungkin kami terikut trek lama kot)..nasib baik ade sorg org lame dlm team tu..ade la tmpt nk merujuk..alhamdulillah lg brape ratus meter kami jumpa balik trek yg bertagging..pergi balik totally trek lain2..huhuhu..

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Denan » 28 Jun 2011, 17:15

Saya jumpa di Parking
Namanya Sara dan wataknya hampir sama menunggu team yang berada dipuncak.
Menumpang saya hingga KKB tapi di kona terakhir sebelum persimpangan KKB dia kata kat sini cukup. hari nak maghrib sy tinggalkan dia kat situ dan tak sempat fikir apa apa.

Malam tu baru saya fikir, kenapa kat situ, mana ada umah. Sy cari Komando Man yang jadi private sapu kat bustand KKB tu dan ajak dia ke sana malam tu.
Ha ha ha ha. Ada sorang pompuan berdiri kat sana. Tapi bukan dia pakaian nya kotor. Masa kami patah balik dia masih ada dan bila aku pandang cermin ha ha ha
Nampak pakaiannya terjurai jurai macam koyak rabak.............
Dalam keta tu bau hanyir sampai aku jual keta tu tau.
Lam tu rasanya tahun 2002 lagi.
alahai bang... :lol:

User avatar
pakcik
Pendaki Gunung
Posts: 170
Joined: 08 Feb 2006, 23:33
Location: sini
Contact:

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by pakcik » 28 Jun 2011, 23:55

Wahahaha haru weiiii...tapi cam agak tak masuk akal dia nak terus balik bila sampai kat parking..takkan taknak tunggu team turun langsung kot..ayoooo..
Never Crack Under Pressure

Tokwan
Pendaki Gunung
Posts: 130
Joined: 17 Jun 2011, 14:06

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Tokwan » 29 Jun 2011, 08:00

Hehehehe....aku dah agak dah....hehehehe...hiiiiiiiiiiiiiiihhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...eh mana kain putih aku ni...?

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Denan » 29 Jun 2011, 08:54

Wahahaha haru weiiii...tapi cam agak tak masuk akal dia nak terus balik bila sampai kat parking..takkan taknak tunggu team turun langsung kot..ayoooo..
masa tu kami x rasa dia terus balik... kami sampai kat parking jambatan gantung tu dia xde area situ... jangkaan kami mungkin dia lepak kat sungai bawah... masa tu kami xde syak apa2 yg x kene

Tokwan
Pendaki Gunung
Posts: 130
Joined: 17 Jun 2011, 14:06

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Tokwan » 29 Jun 2011, 09:22

Dia tolong jaga kita tu...kira orait la.

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by span » 29 Jun 2011, 15:21

lates info, budak yang nama suria tu selamat sampai dengan selamat ke rumah dia, baru dapat info dari sahabat yang juin aktiviti tu, kenapa suria tu x naik puncak sbb dia kurang sihat dan x larat nak meneruskan perjalanan, , kenapa dia jalan sengsorang.... saya x dapat nak jawab la sbb saya tak der mase kejadian hehehe.....


anway segala spekulasi yang melanda di bkt kutu telah di selesaikan heheheheh. so bukan entiti tetapi ooorang biasaaaa baaaasikalll tuaaaa hehehehe....... ( jangan marah kengkawan gurau2 jew ) :minum: :minum:

terima kasih en denan kerana keperihatinan anda, semoga ramai kengkawan gunung yang saling tolong menolong dan mengambil berat sesama kiter... :minum: :minum:
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Freelance » 29 Jun 2011, 15:27

fuh suspens je citer ni.ahaks!!nak tau gak ending citer ni camner? adakah realiti atau fantasi? :evil:

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Denan » 29 Jun 2011, 15:49

lates info, budak yang nama suria tu selamat sampai dengan selamat ke rumah dia, baru dapat info dari sahabat yang juin aktiviti tu, kenapa suria tu x naik puncak sbb dia kurang sihat dan x larat nak meneruskan perjalanan, , kenapa dia jalan sengsorang.... saya x dapat nak jawab la sbb saya tak der mase kejadian hehehe.....


anway segala spekulasi yang melanda di bkt kutu telah di selesaikan heheheheh. so bukan entiti tetapi ooorang biasaaaa baaaasikalll tuaaaa hehehehe....... ( jangan marah kengkawan gurau2 jew ) :minum: :minum:

terima kasih en denan kerana keperihatinan anda, semoga ramai kengkawan gunung yang saling tolong menolong dan mengambil berat sesama kiter... :minum: :minum:
fuhhhh.... terjawab sudah persoalan slama nih :D
terima kasih jugak en. span tolong menyelesaikan spekulasi nih :minum:

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by span » 29 Jun 2011, 16:11

lates info, budak yang nama suria tu selamat sampai dengan selamat ke rumah dia, baru dapat info dari sahabat yang juin aktiviti tu, kenapa suria tu x naik puncak sbb dia kurang sihat dan x larat nak meneruskan perjalanan, , kenapa dia jalan sengsorang.... saya x dapat nak jawab la sbb saya tak der mase kejadian hehehe.....


anway segala spekulasi yang melanda di bkt kutu telah di selesaikan heheheheh. so bukan entiti tetapi ooorang biasaaaa baaaasikalll tuaaaa hehehehe....... ( jangan marah kengkawan gurau2 jew ) :minum: :minum:

terima kasih en denan kerana keperihatinan anda, semoga ramai kengkawan gunung yang saling tolong menolong dan mengambil berat sesama kiter... :minum: :minum:
fuhhhh.... terjawab sudah persoalan slama nih :D
terima kasih jugak en. span tolong menyelesaikan spekulasi nih :minum:

sama2 bro... :minum:
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by mizi » 29 Jun 2011, 22:59

kalu abam mizi..abam mizi tak tingaikan tawwww...errr macam2
climb long trail
p11at

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 01 Jul 2011, 15:47

OK Terima kasih Span
Aku bukan GO baru balik Persidangan Mahkamah Tinggi
Penting nak bukak pasal ni. Orang atau....
Sebab aku dah kena dan aku nak tahu apa kesudahannya

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Denan » 01 Jul 2011, 16:25

OK Terima kasih Span
Aku bukan GO baru balik Persidangan Mahkamah Tinggi
Penting nak bukak pasal ni. Orang atau....
Sebab aku dah kena dan aku nak tahu apa kesudahannya
sy sebenar nye risau gak... takut sama kes mcm abg kamal kene tu...
yg paling saya risau takut ikut blk sampai umah... kalo kita bujang xpe le... ni kat umah ada anak bini mcm2 boleh jadi...
kalo ilmu penuh di dada boleh le tepis2 ni ilmu yg ada pun ala kadar je... nak tepis utk diri sdiri pun x lepas :keke:

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 01 Jul 2011, 16:59

Nan
Kalau ikut balik umah tu namanya Badi.
Nak buang badi ni sangat payah.
Kena Masa diantara dan tempat diantara juga
Masanya antara siang dan malam atau antara pagi dan petang atai antara malam dan siang.
Dan tempatnya juga diantara, laut dan darat. antara dua sungai, antara dua daratan he h e he eh
Nak lagi nanti leh sembang bawah Fly he he he
Antara dua gunung tu aku tau :kah:

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by span » 01 Jul 2011, 17:18

OK Terima kasih Span
Aku bukan GO baru balik Persidangan Mahkamah Tinggi
Penting nak bukak pasal ni. Orang atau....
Sebab aku dah kena dan aku nak tahu apa kesudahannya

sama2 abg kamal,

psss: bile leh mengetea sesama sambil lyn satey ni abam kamal ngehhhh heheh
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by biNGai » 01 Jul 2011, 18:56

ko ade simpan no hp si suria tuh daus? bakkk sms sama aku bule? dia ada FB? suh dia add aku bule?
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by nazryst » 02 Jul 2011, 03:34

ngaiii... jangan lupa ambil alamat.... ni punya entiti very rare.....

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Denan » 04 Jul 2011, 08:51

Nan
Kalau ikut balik umah tu namanya Badi.
Nak buang badi ni sangat payah.
Kena Masa diantara dan tempat diantara juga
Masanya antara siang dan malam atau antara pagi dan petang atai antara malam dan siang.
Dan tempatnya juga diantara, laut dan darat. antara dua sungai, antara dua daratan he h e he eh
Nak lagi nanti leh sembang bawah Fly he he he
Antara dua gunung tu aku tau :kah:
benda2 camni nak kene tau jugak... insyaallah kalo ada rezki bleh le join trip ngan abg kamal...
leh sembang2 antara ground dan fly :keke:
antara dua gunung tu x yah abg kamal... saya pun tau :lidah:

User avatar
span
Pendaki Sondol
Posts: 415
Joined: 22 Aug 2008, 10:44
Location: atas batu
Contact:

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by span » 04 Jul 2011, 09:59

ko ade simpan no hp si suria tuh daus? bakkk sms sama aku bule? dia ada FB? suh dia add aku bule?
alamak mmm... nanti aku tanya member aku ekkk, hehehehe nak buat kelas tuk suria ke ngehhhhh.. :keke: :kah: :lidah:
-L@YAN JeW MeNtEL Tu BeB-

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by shahrul » 09 May 2012, 09:35

abg Nan, ini macam suria yg abg Mael cerita masa kat GBH aritu aje..?
tapi aritu dia ckp dia yg sweep si Suria nih..

atau mungkin nama sama tapi lain 'orang' kut :keke:
_________________
_________________

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Denan » 09 May 2012, 09:56

abg Nan, ini macam suria yg abg Mael cerita masa kat GBH aritu aje..?
tapi aritu dia ckp dia yg sweep si Suria nih..

atau mungkin nama sama tapi lain 'orang' kut :keke:
a'ah abg mael ngan 2 3 org sweep suria... aku tgk abg mael dah sweep apalagi aku belari turun le hehe... :mrgreen:

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by shahrul » 09 May 2012, 10:12

hehe.. kalo ikut cerita abg mael mmg mistik sket laa.. dari cara dia berjalan, cakap, minum dll..
betul ke dia ikut group abg baju merah tu?

bukit kutu oh bukit kutu... :w
_________________
_________________

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: Jumpa pendaki pompuan sorang2 kat trek bkt kutu

Post by Denan » 10 May 2012, 14:54

yap betul... dah disahkan benar oleh en. span... yg mistik2 tu aku tak tau sangat hehe... mintak simpang :lol:

Post Reply