beg replica

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
meorsyahmi
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 28 Oct 2012, 23:51

beg replica

Post by meorsyahmi » 05 Mar 2013, 13:05

Camne nk tau beg jws denali 60L ti ori ke x? Tgk kat mudah.my ade yg boleh jual rm300..boleh ke caye?

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: beg replica

Post by shahrul » 06 Mar 2013, 16:43

kasi URL iklan kat mudah tu.. baru kawan2 bole tlg verify..
_________________
_________________

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: beg replica

Post by shahrul » 06 Mar 2013, 16:56

>kalo rege dia bunyik too good to be true.. faham2 ajelah

btw refer viewtopic.php?f=33&t=3499
dalam tu dah dikupas camne nak kenal backpack imitation.. selamat membaca
_________________
_________________

meorsyahmi
Pendaki Gunung
Posts: 7
Joined: 28 Oct 2012, 23:51

Re: beg replica

Post by meorsyahmi » 12 Mar 2013, 21:34

huhu da tgk bag nye.. ori gred B kut.hahaha.. byk sgt cacat cela nya..bahaya betul dgn lambakkan beg yg di katakan ori..tp ori vietnam..

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: beg replica

Post by shahrul » 13 Mar 2013, 02:27

kalo ori punya bag dia takde gred ABC ke triple A..
hanya ori sahaja

biasa dengar gred triple A punya bag ni imitation punya barang aaa
_________________
_________________

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: beg replica

Post by Denan » 13 Mar 2013, 09:08

kalo ori punya bag dia takde gred ABC ke triple A..
hanya ori sahaja

biasa dengar gred triple A punya bag ni imitation punya barang aaa
betul.

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: beg replica

Post by seper4alif » 13 Mar 2013, 09:32

apa pon tak bleh..... JWS tuh kamu lupe kan je lah ek nak beli......


sharul... haa haa... barang ori ada imitatioan gred ABC tuh dah kira normal dah sekarang nih... pasal!! TELO AYAM yang ada gred ABC pon dah ada imitation ha ahaaaa
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: beg replica

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 14 Mar 2013, 09:17

Atan
Telo Ayam yang pandai pakai selipar ada ke

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: beg replica

Post by shahrul » 14 Mar 2013, 10:02

ayam ori banyak lagi kat pasar pudu.. bukan takat selipar, high heel 5 inci pun dia pandai pakai :lidah:
_________________
_________________

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: beg replica

Post by seper4alif » 14 Mar 2013, 10:04

haish... abang kamal klu dengar bab ayam berkokok dia... haahahaha



tuh dia.... customer tetap dah jawab kan haahhaa.. kruruk kruuuk kruuukkkk....
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: beg replica

Post by shahrul » 14 Mar 2013, 10:36

haha.. siot je
udah le sian tuan yang bertanya.. nak tau pasal beg aje dah masuk bab lain pulok :D
_________________
_________________

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: beg replica

Post by seper4alif » 14 Mar 2013, 10:53

ok ok back to the topic.......

meor... kamu orang mane chor? mane tahu sedare kee..... teman orang lambo kiri...

nak jawab soalan kamu nih payah... pasal nya macam nak tahu karipaf kedai wak labeb tuh sedap tak tanpa di lihat.... rasa apa tah lagi chor... heehehe

klu buleh carik je yang brand bebeno ada kat kedai atau pengedar.... klu atas kawan atau webside... 50-50 le jawapan nya.........

aku lebih suka pada tawaran yang di cadangkan oleh peniaga atau pengedar, terutama waranti yang di beri... tuh jaah..... klu pakai koyak tanggung sendiri... baik beli bag plastik mamak... rosak kalu mamak kasi baru heehehe

harap membantu ler yeerk...banyak lagi posting pasal bag ori atau tak kat dalam nih
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: beg replica

Post by seper4alif » 14 Mar 2013, 10:54

ok ok back to the topic.......

meor... kamu orang mane chor? mane tahu sedare kee..... teman orang lambo kiri...

nak jawab soalan kamu nih payah... pasal nya macam nak tahu karipaf kedai wak labeb tuh sedap tak tanpa di lihat.... rasa apa tah lagi chor... heehehe

klu buleh carik je yang brand bebeno ada kat kedai atau pengedar.... klu atas kawan atau webside... 50-50 le jawapan nya.........

aku lebih suka pada tawaran yang di cadangkan oleh peniaga atau pengedar, terutama waranti yang di beri... tuh jaah..... klu pakai koyak tanggung sendiri... baik beli bag plastik mamak... rosak kalu mamak kasi baru heehehe

harap membantu ler yeerk...banyak lagi posting pasal bag ori atau tak kat dalam nih
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: beg replica

Post by Denan » 14 Mar 2013, 11:58

haha.. siot je
udah le sian tuan yang bertanya.. nak tau pasal beg aje dah masuk bab lain pulok :D
:mrgreen: :keke:

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: beg replica

Post by Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 14 Mar 2013, 16:56

Itu la sebabnya mahu diadakan Base Camp.
Dapat jumpa bincang dan borak bab hutang gunung ni sampai pagi.
Mike udah bayo ke kat Is tokey Base camp tu.
Arip nanti kita long lak kat Base Camp dari beg sampai selipar, sepender....
ayam yang pandai pakai selipar dan ayam yang pandai pakai sepender jer

User avatar
shahrul
Senator Gunung
Posts: 819
Joined: 25 Apr 2011, 08:21
Location: streets of uptown

Re: beg replica

Post by shahrul » 14 Mar 2013, 17:01

satu cara lagik nak kenal beg tiruan ni kena compare dari segi jahitan dia
tengok kat logo, yg tiruan lebih kasar jahitannya


psst.. kambing sekor brp bang kamal? dapat sekor buat bbq masa basecamp best jugak nih
takde kambing rusa pun jadilaaa :hehe:
_________________
_________________

Post Reply