pintu masuk ke gunung bunga buah ditutup

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

pintu masuk ke gunung bunga buah ditutup

Post by Denan » 02 Sep 2013, 09:05

makluman... hari jumaat lepas 30/8/2013 aku dan group aku nak try ke gunung bunga buah... bila ke balai polis untuk buat report kami dimaklumkan pintu masuk dari kebun sayur belakang hotel seri malaysia ditutup dan tidak dibenarkan masuk oleh pihak pengurusan genting. Juga dari mana2 pintu masuk dari arah genting.

ada ke pintu masuk lain selain dari arah genting...? dari jalan sungai tua ke... atau nak kene sondol trek baru :mrgreen:

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: pintu masuk ke gunung bunga buah ditutup

Post by mizi » 16 Sep 2013, 22:41

Ikut blkg kedai runcit tu dah x bole ka..
climb long trail
p11at

MinahGunung
Pendaki Gunung
Posts: 26
Joined: 06 Jul 2011, 13:10

Re: pintu masuk ke gunung bunga buah ditutup

Post by MinahGunung » 17 Sep 2013, 13:13

Ikut dari pintu pagar kat roundabout kecik tuh selalunya ada jln tepi yg bebudak bukak sendirik..hehehehehe

User avatar
CarSharF
Pendaki Gunung
Posts: 44
Joined: 04 Dec 2005, 14:53
Location: Kuala Pilah, Negeri Sembilan.

Re: pintu masuk ke gunung bunga buah ditutup

Post by CarSharF » 18 Sep 2013, 18:26

kena buka jalan baru lah

User avatar
zedy
Pendaki Gunung
Posts: 5
Joined: 10 Mar 2012, 16:28

Re: pintu masuk ke gunung bunga buah ditutup

Post by zedy » 19 Sep 2013, 02:06

kot kebun sayur tuu boley masuk lagi.. p kot tepi tu..ada pekebun buka pagar..dpn tu mmg dh pagar dh ..

Denan
Pendaki Sondol
Posts: 411
Joined: 09 Feb 2011, 14:44
Location: USJ

Re: pintu masuk ke gunung bunga buah ditutup

Post by Denan » 19 Sep 2013, 10:02

kami x try g usha lak pagar tu... pihak balai bagitau dah x boleh masuk jd kami xnak ambik risiko menceroboh... kami tukar trip ke bukit kutu je.

Post Reply