Fungsi carian

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
__katak
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 27 Aug 2013, 13:23

Fungsi carian

Post by __katak » 05 Dec 2013, 16:57

Salam sejahtera,

Seperti tajuk, aku perasan... mana fungsi carian dalam forum ni? :shock:

Aku tak perasan kat mana lokasinya, atau memang takde. Eloklah diadakan kalau takde. Senang nak cari thread lama untuk tujuan rujukan barangkali.

Sekian terima kaseh!

Defcon
Webmaster Team
Posts: 308
Joined: 26 Dec 2006, 22:54
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: Fungsi carian

Post by Defcon » 05 Dec 2013, 19:00

Image

Terima kasih.
.::[x]:

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: Fungsi carian

Post by biNGai » 05 Dec 2013, 20:14

mana daa?? apsal ko pinskrin ade? apsal kt desktop aku tadak? ada silap mata ka karim?
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: Fungsi carian

Post by matsaiko » 05 Dec 2013, 22:19

aku pon tak nampak daa
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

Defcon
Webmaster Team
Posts: 308
Joined: 26 Dec 2006, 22:54
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: Fungsi carian

Post by Defcon » 06 Dec 2013, 10:40

Oh iyea ke... hahahah.. sat double check huhuhu
.::[x]:

Defcon
Webmaster Team
Posts: 308
Joined: 26 Dec 2006, 22:54
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: Fungsi carian

Post by Defcon » 06 Dec 2013, 14:16

Wokeh.. setel.. baru perasan versi baru phpBB ini banyak benda kena setting balik...huhuhuhu..jadi kalu ada yang black magic lagik nanti bagitaulah huhuhu
.::[x]:

__katak
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 27 Aug 2013, 13:23

Re: Fungsi carian

Post by __katak » 23 Dec 2013, 18:52

baru ada. ha. terima kaseh! :mrgreen:

Post Reply