Tempat lepak???

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
Post Reply
User avatar
KuKuBesi
Tokey KHK
Posts: 112
Joined: 05 Dec 2005, 09:06

Tempat lepak???

Post by KuKuBesi » 04 Sep 2006, 14:17

saje je dalam bincang berat kita layan bincang santai skit. just nak tau korang dengan geng2 or kroni2 korang selalu lepak minum2 tang mana?

ada sesetengah tu lepak teratai, ada gak kaki lepak lorong katak, tapi macam geng2 luar kl korang lepak mana? bebudak perak, bebudak kelantan bebudak johor.. mesti korang ada port kan.. heheeheh saje nak tau.

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Post by uglysister » 04 Sep 2006, 16:25

hehe lama tak lepak2..
salu geng2 area melawati / melati /keramat lepak DV je ar kat melawati.. tpt biasa

User avatar
KuKuBesi
Tokey KHK
Posts: 112
Joined: 05 Dec 2005, 09:06

Post by KuKuBesi » 04 Sep 2006, 17:04

pisha omar
citer arr skit ko lepak ngan geng2 mana.. bebudak opis ke.. budak sewkolah lama ke.. bebudak internet ke.. bebudak irc ke.. citer la detail skit..hehhehh

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Post by biNGai » 04 Sep 2006, 23:22

incik KukuBesi..saya nak melepak gak, tapi asal saya nak dtg lepak je kenkawan pakat daa nak balik..cianye saya :?:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Post by matsaiko » 05 Sep 2006, 09:49

nak wat lagu mana...organiser lambat lembab dah nak beranak 1 pon pangai still tak ubah kah kah kah :D
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
KuKuBesi
Tokey KHK
Posts: 112
Joined: 05 Dec 2005, 09:06

Post by KuKuBesi » 05 Sep 2006, 11:03

ngai
org dah habis 8 pinggan roti canai hang baru sampai.. yappada hahahaha

reen
lawa avatar.. muka yu ke tu... macho arr macam peranakan..

uglysister
Pemegang Amanah GO
Posts: 360
Joined: 05 Dec 2005, 07:37
Location: 18m Underwater
Contact:

Post by uglysister » 05 Sep 2006, 11:31

lepak ngn dak2 outdoor aa.. dulu pon penah kantoikan abg ngai tgh deting ngn mak usu.. masa dorang lom kawen.. wakakkaa i like..

Post Reply