XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Aktiviti selain dari mendaki gunung dan topik am

Moderator: matsaiko

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby kayrol » 23 Jan 2010, 00:31

Nak ajak semua kawan2 yang minat nak try aktiviti kayak XPDC.(Open Sea)

Tarikh Baru 20 hingga 21 Mac 2009 (sabtu dan Ahad)
Bila tu...pada 6 hingga 7 Mac 2010. (Sabtu dan Ahad)
Jarak 19.56 km.

Tentatif:
20 Mac 2010

8.30 pagi : Start kayuh
11.30 pagi : Rehat kejap kat Kuari Batu (Makan tgh)
12.30 pagi : Sambung kayuh balik
5.00 petang : Jangka sampai di Pulau Aman
6.00 ptg sampai malam : Rehat kat chalet dan sesi regangan badan.

21 Mac 2010

8.00 pagi : Start kayuh balik
1.00 tgh : Sampai kuari batu
2.30 tgh : Sambung kayuh ke Teluk Kumbar
5.30 ptg : Dijangka sampai ke teluk Kumbar

Sapa minat boleh contact atau sms saya.

Saya mencari hanya lebih kurang 30 orang sahaja. Sapa cepat dia boleh pergi.
Bayaran RM 60 (termasuk sewa kayak, life jacket, peralatan aktiviti, bot pengiring, makan, sewa chalet)
Deposit RM 30 diperlukan sebagai pengesahan sebelum 28 Februari 2010.
Ingat sapa cepat dia follow.
Berminat sahkan tempat anda segera dengan menghubungi atau sms kayrol di talian 0175612305.
Last edited by kayrol on 26 Jan 2010, 20:59, edited 1 time in total.

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby nadir » 24 Jan 2010, 01:04

hmmm bes gak nih kayrol..... sit on top ada? cockpit aku bute sket....hehehe
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby kayrol » 24 Jan 2010, 16:40

hmmm bes gak nih kayrol..... sit on top ada? cockpit aku bute sket....hehehe
sit on top ada....cockpit pun ada.....jom nadir ajak kawan2 lagi, kita kayuh kayak pulak

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby givency_KL » 25 Jan 2010, 09:41

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....tarikhnya bertindih dengan trip lain....best ni...dah lama tak layan kayak........wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby nadir » 25 Jan 2010, 10:34

ehhhhh.... ha ah laaa bertindan dengan trip endau.....

alaaaa baru ingat nak join.....
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby givency_KL » 25 Jan 2010, 11:00

ehhhhh.... ha ah laaa bertindan dengan trip endau.....

alaaaa baru ingat nak join.....

aku keciwa....
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby kayrol » 25 Jan 2010, 11:10

bertindan ka,....takpa-takpa, aku leh tukar tarikh lain, kalau ramai geng endau nak pi, nanti aku bagi cadangan tarikh lain...tunggu nanti aku up tarikhnya.......................
.........asal givency ngan nadir jadi pi.......

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby nadir » 26 Jan 2010, 00:22

kalau tukar tarikh insyaAllah saya boley ikut... kat penen aja, 2 hari pulak tuh....

bonda .. amacam? balik kayak tuh aku blanjer mee udang... alaaaa dalam 20 langkah jer dari pot simpan kayak kat teluk kumbar tuh..... hehehe jom jom
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
pulut_itam
Pendaki Gunung
Posts: 193
Joined: 30 Dec 2005, 10:06

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby pulut_itam » 26 Jan 2010, 09:57

Wahhh...minat..!! sekiranya takder hal aku nak joint...!!
Pulut a.k.a pitam

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby yonrawk » 26 Jan 2010, 12:02

fuhhhhhhhhh...... Pulau Aman.

Kenagan sengguh ini trip kayak pegi pulau nih.

Aku insyaallah kalau bonda pegi, nadir pegi.... aku pon nak pegi la.... yeaaahhh!!!
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby nadir » 26 Jan 2010, 12:17

yaaaa itu macam laaaaa....

rasanya dari teluk kumbar ke pulau aman dekat sket daripada tanjung bungah ke pulau aman...hehe

moh budak gunong main air pulakkkk
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby kayrol » 26 Jan 2010, 12:27

wah bagus-bagus ramai yg minat nak gi kayak ni...tarikh mungkin pada 20 hingga 21 Mac 2010.
mcm mana tarikh ni geng2 gunung sekelian....

nadir ...kalau nak me udang sedap kita pekena kat pulau aman lah, sana memang famous mee udang..

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby yonrawk » 26 Jan 2010, 12:28

Tuan.

Itu saya mau tanya la ... itu telok kumbar kalau berkayak ke pulau aman melalui penang bridge ke tidak ye?

Sebab sekarang ai dah lama la tak berkayak nih... kui kui kui :mrgreen:
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby kayrol » 26 Jan 2010, 15:12

telok kumbar ke pulau aman, tak lalu bawah bridge, nampak dari jauh jer, hehe

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby nadir » 26 Jan 2010, 15:18

huiiii nak lalu bawh penen bridge kaaaa... jauuuhhh woooo.... kalau nak sentuh pulau jerejak pun jauhhhh...
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby yonrawk » 26 Jan 2010, 15:26

telok kumbar ke pulau aman, tak lalu bawah bridge, nampak dari jauh jer, hehe
oooooo.... itu macam ka boss. Ok berita terima. tenggo kilo. :mrgreen:

Bukan ape..... aku part laluan ferri tu ngeri sikit wooo. Dah la banyak jelyfish... euuuww. Bau pon x syok :lol:
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby kayrol » 26 Jan 2010, 21:05

Yup... tarikh baru kayak 20 hingga 21 Mac 2010.
Jom pakat ramai2 kita turun kayak....


menu istimewa Mee Udang Pulau Aman menanti anda.

Hadiah saguhati istimewa menanti semua peserta
"sebuku belacan istimewa Pulau Aman"
:x :x :P

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby givency_KL » 29 Jan 2010, 10:53

bab meracun memang terbaik!!...siap dengan mee udang dengan belacan sebuku tu yang tak tahan...kakakkakak...tapi memang tertarik lagi dabooomm......sehingga ke saat aku respon ni, count me in....
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby nadir » 29 Jan 2010, 11:37

ida, itu belacan nak tenyeh kat ko nanti.... belated birthday present... ok tak? tenyeh satu badan , pastu aku blanjer makam mee udeng....

aku pun on jer.... count me ing..
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
adventure inc
Pendaki Tegar
Posts: 222
Joined: 27 May 2009, 23:51
Location: penang hill, my

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby adventure inc » 29 Jan 2010, 14:18

a'kum incik kayrol

gue pun nak join jugak... kira me in... nanti dah confirm, terus p bayaq... hang penang kat mana weii??
:: DOUBT :: FEAR :: EXCUSES ::
the mountain is not the only thing you conquer - never stop xploring

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby givency_KL » 29 Jan 2010, 17:28

nadir...agak2 la nak belated besday pun.........lebih 2 bulan dah tak relevant...moh kita jemput sapa2 lagi yang nak joint.....
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
pulut_itam
Pendaki Gunung
Posts: 193
Joined: 30 Dec 2005, 10:06

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby pulut_itam » 29 Jan 2010, 17:52

count me in too...... yerr!
Pulut a.k.a pitam

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby kayrol » 01 Feb 2010, 00:54

noted semua, maaf lambat reply, baru turun Chabang tadi petang.
itu ayat racun bukan sebarang ayat racun, hehe, saja nak bagi kawan2 geram....

givency, nadir, adventure, pulut hitam aku masuk dalam list korang semua,

...baru turun chabang petang tadi, alhamdulillah selamat semua.
satu tragedi tak disangka kawan kita dari grup lain, bukan grup aku, katanya tokey kedai eiger pertama compleks, jatuh dalam gaung kat campsite chabang, alhamdulillah selamat, nasib baik kepalanya tak terantuk batu dibawah, diselamatkan oleh beg dibelakang. Aku terpaksa turun untuk membantu menolak naik member tersebut. keadaan cemas seketika...

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby nadir » 01 Feb 2010, 09:31

halamak... yeke? yang mana satu ? nazrin tu ka? camana boleh jatuh plak....?

maap ot sket... :mrgreen:
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby kayrol » 01 Feb 2010, 11:16

nama tak tahu la pulak, tak sempat nak nyembang panjang lebar, masa sembang tika naik tu masing2 letih,...
dia nak mengelak atau mungkin nak melangkah tali fly grup kami, mungkin silap langkah, tanah licin terus tergelungsur, jatuh kepala dahulu kebawah tu. nasib baik beg dia lebih tinggi dari kepala...tu yg selamatkan dia tu...kalo tidak naya jugak kepalanya tu...

User avatar
sany ADALAH alger
Otai Gunung
Posts: 932
Joined: 18 Apr 2006, 09:38
Location: in the middle of jungle called KAY HELL
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby sany ADALAH alger » 02 Feb 2010, 10:06

perghh pekena udang lipan Pulau Aman best woooo!
CARPE DIEM!

User avatar
pulut_itam
Pendaki Gunung
Posts: 193
Joined: 30 Dec 2005, 10:06

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby pulut_itam » 02 Feb 2010, 12:56

nama tak tahu la pulak, tak sempat nak nyembang panjang lebar, masa sembang tika naik tu masing2 letih,...
dia nak mengelak atau mungkin nak melangkah tali fly grup kami, mungkin silap langkah, tanah licin terus tergelungsur, jatuh kepala dahulu kebawah tu. nasib baik beg dia lebih tinggi dari kepala...tu yg selamatkan dia tu...kalo tidak naya jugak kepalanya tu...
Alhamdulillah...nasib dia baik laa bro...!!
Pulut a.k.a pitam

User avatar
yonrawk
Pendaki Sondol
Posts: 456
Joined: 03 Nov 2006, 11:11
Location: JB

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby yonrawk » 03 Feb 2010, 17:23

nama tak tahu la pulak, tak sempat nak nyembang panjang lebar, masa sembang tika naik tu masing2 letih,...
dia nak mengelak atau mungkin nak melangkah tali fly grup kami, mungkin silap langkah, tanah licin terus tergelungsur, jatuh kepala dahulu kebawah tu. nasib baik beg dia lebih tinggi dari kepala...tu yg selamatkan dia tu...kalo tidak naya jugak kepalanya tu...
hooo yeke..... kalau aku datang melawat tokey tu kat kedai agak2 korang dapat diskaun tak???... ekekekeke

Ape2 pong alhamdullilah selamat.
He who makes beast out of himself, get rid of the pain of being a man~ Dr. Johnson (1709-1784)

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby givency_KL » 09 Feb 2010, 17:10

Line up sehingga tarikh ini :-

1) Ida a.ka Givency_KL
2) Stoned
3) Yon (kalo ko kensel last minit, aku bakar rumah ko)
4) Fara
5) Eppot (tengah racun)
6) Nadir (tolong kasi racun + bakar eppot)
7) Pulut_hitam (ada betul ka free ni)
8) Adventure
9)
10)

Sapa lagi weh....jom ler...
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
sany ADALAH alger
Otai Gunung
Posts: 932
Joined: 18 Apr 2006, 09:38
Location: in the middle of jungle called KAY HELL
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby sany ADALAH alger » 12 Feb 2010, 11:23

ape la susah susah kayuh kayak..naik jek feri dari jeti batu musang :mrgreen:

errrr klau den bujang mau den ikutnyeee
CARPE DIEM!

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby biNGai » 12 Feb 2010, 21:04

aku kalo ida layan aku cam boipren dia time xtvt kayak tuh kompom aku join..dont count me in yet!!
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
viceroy
Pendaki Gunung
Posts: 70
Joined: 29 Mar 2007, 12:36

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby viceroy » 13 Feb 2010, 14:57

cam nak join jer nih...kayrol aku ajak geng Manjung yg join hang gi chabang ituhari okeh ker..?!!

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby givency_KL » 17 Feb 2010, 11:42

apa masalah ko ni ngai....podaaaahhhhhhh.....

kerol...team aku tambah lagi 2 orang....kalo ada yang nak follow trip ni tapi tak mo kayak, boleh ka?
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby biNGai » 18 Feb 2010, 00:56

ida ;

tekan (1) SATU untuk vote aku merajuk 5 hari..tekan (2) DUA untuk vote aku merajuk 10 hari..tekan (3) TIGA untuk vote aku lagi hensem dari abg taff ko..
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

penJelaJahJuJur
Pendaki Gunung
Posts: 40
Joined: 27 Nov 2006, 01:40
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby penJelaJahJuJur » 18 Feb 2010, 01:56

o/

macam nak ikot je >__<
dari keyel ke penang tu nak kayuh ape tapi?

givency_KL
Pendaki Tegar
Posts: 238
Joined: 19 Feb 2008, 17:50
Location: Universal Studio, LA
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby givency_KL » 18 Feb 2010, 10:04

ngai ~ aku tekan 1 dan 2 sekaligus!!!!..... 8)

Kerol - ini line up dari KL setakat ini..

1) Ida a.ka. givency_KL
2) Stoned
3) Indera
4) Dee
5) Azix
6) Eppot
7) Din
.8) Zurek
9) Tengkujuh

Dari penang
1) Nadir
2) Azman

Tengkujuh ~ Dari KL harus la naik kete @ ketapi @ bus...pandai-pandai la adjust cam nak gi trip gunung...Dapat 1 kete 4@5 orang, kita dah leh konvoi ramai-ramai dari KL..

viceroy ~ ajak bebudak manjung reramai...kira2 cam kita repeat trip kayak selat dinding...kekekkekeke
Last edited by givency_KL on 18 Feb 2010, 17:19, edited 2 times in total.
WaLaUpuN SuDah MeNcApAi AwAn, JaNgAn LuPa rUmPuT HiJaU Di BuMi

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby biNGai » 18 Feb 2010, 10:33

1 + 2 = 3..

time kasih ida, aku daa tau lama daa :mrgreen:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
viceroy
Pendaki Gunung
Posts: 70
Joined: 29 Mar 2007, 12:36

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby viceroy » 18 Feb 2010, 15:52

mana tuan tanah ni ..senyap jer...kerol..ooo keroll...aku booking utk 4 seat ye..
1. viceroy
2. Din(roberto11)
3. manjung 1
4. manjung 2

ida... ripit jgn tak ripit...baguss nye plan..last minit..aku gak yg takbleh join :P

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby kayrol » 18 Feb 2010, 16:21

Line up sehingga tarikh ini :-

1) Ida a.ka Givency_KL
2) Stoned
3) Yon (kalo ko kensel last minit, aku bakar rumah ko)
4) Fara
5) Eppot (tengah racun)
6) Nadir (tolong kasi racun + bakar eppot)
7) Pulut_hitam (ada betul ka free ni)
8) Adventure
9)
10)

Sapa lagi weh....jom ler...

haha bagus-bagus tima kasih ida kerna tolong listkan peserta, sehingga saat ini kekosongan semakin penuh, mungkin nak dalam 5 ke 6 orang lagi,
Geng budak-budak USM ada tempah nak masuk 20 org, tu pun nak ramai lagi aku bagi 20 org jer, 2 dari dr haiwan penang, dan satu insan tak bernama (tak sempat tanya nama).

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: XPDC Kayak Teluk Kumbar - Pulau Aman

Postby kayrol » 18 Feb 2010, 16:28

sori rakan lama nak balas mesej korang..plan still onn.
pada geng2 KL dan Geng Manjung atau luar Penang lah katakan.

Korang mai sini aku kasi bilik kat tempat permulaan kayak tu Pusat Latihan Sukan Air. kiranya pada sebelah malam 19 hb Mac tu mesti mau ada penang dahlah, sebabnya mau kasi taklimat keselamatan terlebih dahulu and nak siap2 kayak dan cari sparring partner masing2.


Return to “Khemah”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron