Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng G.O?

Aktiviti selain dari mendaki gunung dan topik am

Moderator: matsaiko

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng G.O?

Postby irmuaaz » 25 Oct 2011, 23:16

Salam Kengkawan,
Saja nak tanya sapa yang ada kayak touring/fishing? Kot kot nak organise tour bersama boleh lah kita compile list dekat sini.
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 27 Oct 2011, 08:24

Kalau Geng GO yang ada Kayak rasanya nadir jer
Kalau Bot kecil Stone dan Saya ada sebuah.

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 27 Oct 2011, 09:32

Setakat ni saya tau baru Nadir dengan Tokwan yang ada kayak. Dua dua geng utara. Nadir sibuk lak skrg dengan kedai dengan nak kawin so tadak trip sampai hujung tahun ni. Tu mati kutu ni takdak geng.

Tapi musti ada lagi ni....
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

azhaar
Pendaki Gunung
Posts: 100
Joined: 16 Jul 2007, 16:19

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby azhaar » 27 Oct 2011, 12:56

Salam bro
Aku bukan kayak-person but interested to know more. Kat mana in KL bole aku cuba2 main kayak ni dan tanya lebih lanjut?

Tak pernah fishing pakai kayak ni. Rasa mcm tak sesuai aje kalau casting duduk sebab sama level dgn horizon. Or maybe tak cuba tak tau.

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 27 Oct 2011, 14:14

ooow kayak.... huh best nyer main air..... mesti gayat nyer lah....
eh kalu ada kayak, kenapa? ada terbau org sebut custing ah..... wow... gayat telinga den heehehe...

tapi mmg tak pernah dengar le kayak fishing.... cam leh ikut ikan masuk jeram jer klu strike..
nak nak dancer... kompom mandi hadas bersulam megabass beb
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 27 Oct 2011, 15:38

Salam azhar,
Seronok saya dengar ada orang berminat nak main kayak fishing. Boleh takde masalah kalau nak try kayak fishing. Saya ada dua kayak kalau nak gi boleh kita set time no problem. Casting memang first2 janggal sikit tapi lama lama biasa. Syok woo!!

Saya lokasi Sri Kembangan. Nak lepas stim selalu gi Batu Dam kat Gombak :)

p.s : gua casting memang gaya, tang nak dapat ikan je tak berapa gaya :kah:
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 27 Oct 2011, 16:29

hah?
dam batu gombak? heeem.... kayak? dalam tuh?
ooow tak pernah masuk ler plak... bleh masuk ker?
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

azhaar
Pendaki Gunung
Posts: 100
Joined: 16 Jul 2007, 16:19

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby azhaar » 27 Oct 2011, 18:01

salam muaaz

Terima kasih sudi jemput kami try test kayak fishing. Nanti saya PM untuk set.
Tapi tadi survey2 harga kayak mahalnya dalam RM4000. takde yang murah ke?

Saya lokasi Sg. Besi, dekat aje dgn puncak jalil.

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 27 Oct 2011, 20:12

aduh 4riban lak tuh... waaa mahal mahal.... tamau ah main kayak... beli biscut je lah
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

azhaar
Pendaki Gunung
Posts: 100
Joined: 16 Jul 2007, 16:19

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby azhaar » 28 Oct 2011, 15:47

gila mamat ni mancing ikan layar dari kayak
http://www.fishing.net.my/forum/topic.a ... C_ID=21453

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 29 Oct 2011, 04:38

salam muaaz

Terima kasih sudi jemput kami try test kayak fishing. Nanti saya PM untuk set.
Tapi tadi survey2 harga kayak mahalnya dalam RM4000. takde yang murah ke?

Saya lokasi Sg. Besi, dekat aje dgn puncak jalil.
Tgk kayak jugak. Ada kayak yang value for money macam FeelFree. Tak cecah 4 ribu top model sekali pun. Dia macam motor jugak. Tgk jugak nak model macm mana. Nak kayak panjang untuk touring atau kayak pendek sikit untuk main syok syok je. Harga yang realistik adalah antara 2-3 ribu untuk kayak 12 kaki. Dah sesuai dah kalau nak pergi touring. Kalau kayak kecik 10 kaki seribu lebih pun boleh dapat. Kalau beli dengan saya boleh la saya adjustkan ;) After sales saya jaga no worries.

Kelebihan buat trip dengan kayak adalah kita boleh bawak barang yang mungkin kita tak akan bawak bila trekking. Macam cooler box contohnya. Atau khemah besar sikit yang selesa. Kalau berkeluarga boleh bawak anak2 kecil sekali. Budak suka main air dan tak payah risau kalau diorang penat tak boleh jalan. Dan kalau kaki pancing boleh masuk lubuk2 kecik yang bot tak boleh masuk.

Alah orang beli mountain bike sampai 10 ribu pun ada. Barang pun tak boleh bawak. Kayak ni takdelah sampai harga camtu :)
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 29 Oct 2011, 21:36

hooow gile ah harga kayak.... mmmg tak termampu lah nak beli... monten bike lagi lah aku tak mampu... men beskal singer mak aku jer lee.....

tak de ke kayak yg buleh trening main sesuka sebelum beli.... kang tegulek kang malu jeer kami
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 29 Oct 2011, 22:49

Ada saya provide service test kayak sebelum decide nak beli. Kalau nak set appointment boleh contact saya. Tapi kayak rekreasi dan fishing sahaja. Kayak whitewater takda la. Skrg kayak sit on top stabil. Memang susah sangat nak tergolek. Janji sihat tubuh badan itu je.

Boleh juga easy payment 6 bulan atau 12 bulan dengan saya kalau berhajat nak beli kayak. Saya jual kayak cap Feelfree. Beli rucksack ribu2 boleh. Kayak ni apa lah sangat.
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 29 Oct 2011, 23:21

rucksack reribu lagi lah den tadok... sume brand dunlop... paling mahal pon high-top come with plastick bag...
aku pon ta tau.....

tapi aku minat ah kayak yang buleh pasang siap tuh.... 9 kg jer... pastuh leh bukak cover dua jadi kanu... peergh climax aku nengok yer... ala macam dalam gambar custing atas nih gak... feathercraft kayak caro weh heehhee
kat kedai mancing kat KJ ada jual rm4k
huu huu... seb baik aku tak pandai main kayak n takut air
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 30 Oct 2011, 00:59

Memang best casting dari kayak. Kayak folding ni kena hati2 sikit lah kalau nak masuk lubuk2 sempit ni. Pisau pun kena pegang baik2 jangan tertikam hull pulak. Naya jer.

Nak takut air buat apa, bukan tenggelam kalau pakai life jacket. Tak sempat pun nak takut bila khusyuk tgk rod :)
Image
Kapla air turun lepas hujan 3 hari tak berhenti. Nasib tak sampai kat kayak. Lokasi : Air Terjun Lasir Tasik Kenyir.
Last edited by irmuaaz on 30 Oct 2011, 01:12, edited 1 time in total.
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 30 Oct 2011, 01:03

Image
layan babe masuk lubuk yang bot biasa takeh masuk!!

Jom ah alif kita gi layan. Gua kayak ada spare!
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 30 Oct 2011, 09:05

lansir klu bah jgn wat pasal bang haahaha... balak penah tolak bot hous pok li atas nih haahaha......
insya'allah..... banyak plak barang nakkena beli sat g...... mmg nak rasa...... tapi klu berkayak sambil cust mcm tak selesa plak... nak padle nak joran lagi nak nak ternampak owling kat air... haahhaa padle tah kemana joran tah kemana nayeer jeee....

mesin klu benex 2oohengget akda hal lagih..... joran aje dah gamakatsu aduh.......mesen steez lagik... mati wooo leh cedera jantung klu jatuh haahahha
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 30 Oct 2011, 12:21

Tu best kayak fishing alif. Ada rod holder (4 batang lagi 2 depan, 2 belakang). Kalau kayak feelfree lagi satu best ada tempat parking paddle kat tepi. Tadak risau punya terlepas. Kalau terlepas pun paddle terapung. Jadi boleh casting dengan amat selesa sambil isap rokok hehe.
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

starfish
Pendaki Gunung
Posts: 17
Joined: 10 Feb 2006, 22:10

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby starfish » 30 Oct 2011, 12:28

Salam bro
Aku bukan kayak-person but interested to know more. Kat mana in KL bole aku cuba2 main kayak ni dan tanya lebih lanjut?

Tak pernah fishing pakai kayak ni. Rasa mcm tak sesuai aje kalau casting duduk sebab sama level dgn horizon. Or maybe tak cuba tak tau.

Suatu waktu dahulu pernah aku tengok di Taman Tasik Titiwangsa. Sekarang tak pasti pula.

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 30 Oct 2011, 12:32

Kat Tasik Titiwangsa boleh mancing yeh? Aku ingat takleh guard marah
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 31 Oct 2011, 01:38

wah buleh ke kat tt wangsa? huiyooo best tuh
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 31 Oct 2011, 13:55

Isy tak berani lah aku nak mancing kat TT wangsa. Kena marah ngan guard karang. Batu Dam la alif.
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

Lt.Cmdr. Kamal Ariffin
Kerabat Gunung
Posts: 1318
Joined: 12 Jan 2006, 11:43
Location: Gunung Bawah Laut
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby Lt.Cmdr. Kamal Ariffin » 31 Oct 2011, 15:06

Berminat gak dengan kayak ni. Maklum la sy cuma bekas Komander Laut yang biasa dengan Kapal dan Laut sahaja. Rasa rasa memang nak angkat sebuah dan dah survey jugak dengan Nadir tempoh hari.
Sebab sy kena cari kayak yang pendek untuk muat atas Pajero. Sebab nak angkut sana sini pakai lori susah jugak. Nanti sy contac kalau nak beli manalah tau kalau bekenan pulak.

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 31 Oct 2011, 15:30

Ha boleh abang. Roger je saya kalau nak pergi saya kayak ada sepasang. Saya pun dah lama teringin jugak nak kenal kenalan. Kalau kayak kecik ada 10 kaki punya. Tapi saya saran angkat 12 kaki lah stabil sikit. Tak teruk sangat kalau berombak. Dan kalau nak pergi touring tak de penat nak mengayuh. Abang bwk satay kita panggang kat dalam kira settle lah :)

p.s: beli kayak kat saya ada easy payment 12 bulan atau 6 bulan :)
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

User avatar
nadir
Ahli Kehormat GO
Posts: 1586
Joined: 05 Dec 2005, 16:30
Location: Penang Darul Mamak
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby nadir » 03 Nov 2011, 18:38

wah bes bes.... sembang kayak plak....

tahun depan boleh la buat trip kayak. sapa yang berminat boleh join.

kayak mahal? tak jugak, kene cari lah. ada secondhand punya kawan saya beli rm 500.00 je, tapi kena repair sket. yang baru jenis mission flow pun ada saya jual rm 3.8k siap paddle dan life jacket. ngan muazz pun bolehbeli, ada bayaran ansuran lagi

bila kita nak berkayak sekali muazz? boleh aku test layar aku yang tak tertest - test lagi...hahahahha
Ahmad Nadir Askandar
http://www.outdoordynamics.com.my - Buy outdoor gear online - free delivery !
Join us at FaceBook! - http://www.facebook.com/group.php?gid=340358030429

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 03 Nov 2011, 19:53

Pueh dah aku ajak hang nadir oooiii. Tapi takperlah aku bagi can pasal nak kawin sket lagi ni hehe. 18 19 hb aku nak ke Tasik Raban. Ada yang berminat nak join ke?
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 03 Nov 2011, 21:14

peeergh tasik raban woooo
layan pikok hooohooo
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 03 Nov 2011, 22:04

Yes tasik Raban, 3 hari 2 malam kita gerak jumaat awal pagi dan sampai sebelum pukul 12 tgh hari. Full board RM200. Campur sewa kayak. Kita duduk di atas pulau dalam chalet. Kalau nak camping boleh gak. Transport sendiri
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 04 Nov 2011, 01:03

peeergh 200 lak tuh huu huu....
tak pandai le bang.... leh nengok jer... barang nak beli tak mampu... kurang kurang kena stanby 500 dalam tangan
campur 200 lagi lansung tak berduit
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 04 Nov 2011, 02:00

Nak beli barang apa? Full board maknanya termasuk makanan breakfast lunch dinner kat chalet. Bwk badan je.
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

azhaar
Pendaki Gunung
Posts: 100
Joined: 16 Jul 2007, 16:19

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby azhaar » 04 Nov 2011, 09:17

Muaaz. Tukar la date bulan depan. 19 Nov ni aku dah booking bot mancing port kelang.

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 04 Nov 2011, 14:35

huh mancing tak di sediakan kan kan? ne tahu siap package steez ker heeheeheh
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 04 Nov 2011, 15:17

Untuk mancing ada tasik disediakan! Rod masing2 bawak lah. Azhar, bulan depan susah sikit lah. Nak kena standby pasal orang rumah dah dekat 9 bulan. Tapi nak pergi batu dam daytrip bolehla
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 04 Nov 2011, 15:36

ooow.... org rumah dah 8 bulan pon leh g mancing ek?
heem aku dari dulu nak dengar tentang sesapa saja yg buat benda nih (mancing) ketika bini sarat ataupon mengandung
alhamdulillah ada sorang haaa.....
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 04 Nov 2011, 16:59

Saya masa bulan 8 haritu siap orang rumah escort lagi. Dia siap naik kayak sendiri lagi. Kat tasik Raban gak. Dia suka tangkap gambar
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 04 Nov 2011, 17:14

peeergh... terbaik.......
untung ah... org rumah aku tak ske tangkap gamba... dia suka tangkap aku jer haahahaa.....
ada tak line joran baik nak jual... memurah ler bang....
1 pcs ker....

eh lagi satu... ada sesapa nak beli mega bass dog x rm65 siap pos kata la ek....
ape ape lah dari produck megabass sume aku ada
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 04 Nov 2011, 17:15

eh silap... kawan aku yg ada... aku takda pepe pon
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 04 Nov 2011, 18:04

ada tak line joran baik nak jual... memurah ler bang....
1 pcs ker....
Ini kena carik kat kedai pancing jelah belas belas je pun. karang kau mintak anak keli plak haru :mrgreen:
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby seper4alif » 04 Nov 2011, 19:17

erk!! ape soalan aku ek? adeh
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: Siapa ada kayak touring/fishin sendiri di kalangan geng

Postby irmuaaz » 04 Nov 2011, 20:59

Ini sembang macam nak ikut je alif. Konpem ke?
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my


Return to “Khemah”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron