hatyai??

Aktiviti selain dari mendaki gunung dan topik am

Moderator: matsaiko

User avatar
cokodokbasi
Pendaki Gunung
Posts: 24
Joined: 27 Jun 2011, 11:06
Location: kuching sarawak

hatyai??

Postby cokodokbasi » 10 Nov 2011, 11:46

sape pernah pegi hatyai eh?
blh x sharing skit2 apa tmpat bes kt sana?
hotel mna murah?
tket kereta api brapa?
apa yang best?
apa mslh kt sana?
bila masa sesuai nak pegi?

sharing2 yer... hehhehe :tembak: :tembak: :lidah:
senyum xperlu kata apa2

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: hatyai??

Postby biNGai » 10 Nov 2011, 11:47

danok pon bes gak..info mintak kt mizi..
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
matsaiko
Senator Gunung
Posts: 2786
Joined: 22 Dec 2005, 16:52
Location: GOMBAK Territory

Re: hatyai??

Postby matsaiko » 10 Nov 2011, 13:46

hatyai?danok? best tu? pompan ade? :lidah:
To Conquer Without Risk Is To Triumph Without Glory
www.azreenismail.com

User avatar
irmuaaz
Pendaki Hebat
Posts: 360
Joined: 18 May 2011, 00:49
Location: Seri Kembangan
Contact:

Re: hatyai??

Postby irmuaaz » 10 Nov 2011, 13:48

Isy hatyai ni orang carik benda yang specific nih... :keke:
Muaaz Mohamad Nor
Footsteps Travel and Outdoor Gear
www.footsteps.com.my
info@footsteps.com.my

User avatar
cokodokbasi
Pendaki Gunung
Posts: 24
Joined: 27 Jun 2011, 11:06
Location: kuching sarawak

Re: hatyai??

Postby cokodokbasi » 10 Nov 2011, 14:03

hhaha... mahu jalan2 jer.. xda nk cri bnda spesifik pom.. hahha
senyum xperlu kata apa2

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: hatyai??

Postby kayrol » 10 Nov 2011, 20:20

hatyai...famous sgt...

banyak mende boleh carik kat sini....
nak apa brg outdoor murah, pistol, pompuan, baju jersi murah, makan, semua adalah....

kalau nak hotel murah, cari Hat Yai Asia Hotel dalam RM 70, kalau Rama Hotel dlm RM 60.

Kalau tengah pekan Grand Plaza Hotel tapi harga dalam RM 100.

Sampai Hatyai boleh pergi pantai Samila yg ada ikan duyung tepi pantai tu.
Kalau malam boleh melawat pasar Floating market...
Klaau jalan-jalan kat tengah pekan ada banyak tempat massage...hati2 ada yg urut kaki ada yg urut batin......pilih mana yg berkenan hehe...

User avatar
cokodokbasi
Pendaki Gunung
Posts: 24
Joined: 27 Jun 2011, 11:06
Location: kuching sarawak

Re: hatyai??

Postby cokodokbasi » 11 Nov 2011, 23:39

hahha.. tq 4 information... nk g luaskan pemandangan jer... hahhaa
senyum xperlu kata apa2

User avatar
Manpahang
Pendaki Gunung
Posts: 34
Joined: 25 Jul 2010, 13:12

Re: hatyai??

Postby Manpahang » 12 Nov 2011, 00:54

tq gak info ni..eheh

atomic
Pendaki Gunung
Posts: 36
Joined: 21 Oct 2008, 11:00
Location: kedah
Contact:

Re: hatyai??

Postby atomic » 16 Nov 2011, 01:29

Jangan Lupa Singgah Di Pasar Pagi Kronget, Utk Pminat Bundle Bleh Dapat Barang Outdoor Sehelai Dua Lau Da Rezki Yang Murah Aritu..
Hari Sabtu pagi.. :D
====

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Re: hatyai??

Postby seper4alif » 16 Nov 2011, 08:42

huh menru menru chai eng menru menru....
me au me au chai eng men au men au... haahaha
khap kun krap..... nih kena tanya phob nih... pasal wilayah dia haahha
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

User avatar
Luarpintu
Pendaki Gunung
Posts: 67
Joined: 16 Mar 2009, 20:18

Re: hatyai??

Postby Luarpintu » 01 Dec 2011, 17:15

hatyai...famous sgt...

banyak mende boleh carik kat sini....
nak apa brg outdoor murah, pistol, pompuan, baju jersi murah, makan, semua adalah....

kalau nak hotel murah, cari Hat Yai Asia Hotel dalam RM 70, kalau Rama Hotel dlm RM 60.

Kalau tengah pekan Grand Plaza Hotel tapi harga dalam RM 100.

Sampai Hatyai boleh pergi pantai Samila yg ada ikan duyung tepi pantai tu.
Kalau malam boleh melawat pasar Floating market...
Klaau jalan-jalan kat tengah pekan ada banyak tempat massage...hati2 ada yg urut kaki ada yg urut batin......pilih mana yg berkenan hehe...
Thx 4 the info.Sgt berguna.Btw,urut batin tu bape ringgit? :oops: :kah:

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: hatyai??

Postby kayrol » 10 Dec 2011, 17:56

hatyai...famous sgt...

banyak mende boleh carik kat sini....
nak apa brg outdoor murah, pistol, pompuan, baju jersi murah, makan, semua adalah....

kalau nak hotel murah, cari Hat Yai Asia Hotel dalam RM 70, kalau Rama Hotel dlm RM 60.

Kalau tengah pekan Grand Plaza Hotel tapi harga dalam RM 100.

Sampai Hatyai boleh pergi pantai Samila yg ada ikan duyung tepi pantai tu.
Kalau malam boleh melawat pasar Floating market...
Klaau jalan-jalan kat tengah pekan ada banyak tempat massage...hati2 ada yg urut kaki ada yg urut batin......pilih mana yg berkenan hehe...
mau tau itu urut batin bape hinggit...hehe......aku pun tak biasa gii lagi.....ish bahaya, cari yg halal sudahlah....

Thx 4 the info.Sgt berguna.Btw,urut batin tu bape ringgit? :oops: :kah:

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: hatyai??

Postby kayrol » 10 Dec 2011, 17:59

kalau pergi hatyai masa hujung taun ni best sgt,
tambah-tambah time krismas atau sambut taun baru kat sana. memang happening sungguh, kalah dataran merdeka....tapi hotelnya susah dapat sikit...penuh.....kene book awal...

User avatar
cokodokbasi
Pendaki Gunung
Posts: 24
Joined: 27 Jun 2011, 11:06
Location: kuching sarawak

Re: hatyai??

Postby cokodokbasi » 10 Dec 2011, 22:40

tq2
senyum xperlu kata apa2

User avatar
Luarpintu
Pendaki Gunung
Posts: 67
Joined: 16 Mar 2009, 20:18

Re: hatyai??

Postby Luarpintu » 13 Dec 2011, 10:23

kalau amik pakej hotel + urut,dapat lg murah ke?

kayrol
Pendaki Tegar
Posts: 266
Joined: 20 Jan 2008, 21:33
Location: http://mytripadventure.blogspot.com/
Contact:

Re: hatyai??

Postby kayrol » 13 Dec 2011, 19:51

kalau amik pakej hotel + urut,dapat lg murah ke?
takdak murahnya bro.....lagi mahal adalah sebabnya kalau kita suruh org hotal urus biasanya RM 5 masuk poket depa sebagai komisen.....


Return to “Khemah”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron