PENDAFTARAN RASMI FUTSAL GUNUNG KE-5 2012 (telah di bukak)

Aktiviti selain dari mendaki gunung dan topik am

Moderator: matsaiko

User avatar
FazrulMyo
Pendaki Gunung
Posts: 4
Joined: 09 Jul 2011, 13:53
Location: Kota Damansara
Contact:

PENDAFTARAN RASMI FUTSAL GUNUNG KE-5 2012 (telah di bukak)

Postby FazrulMyo » 11 Jul 2012, 12:08

PENDAFTARAN RASMI FUTSAL GUNUNG KE-5 2012

Salam....dijemput semuaa warga gunung & Outdoor utk sertai trip ni...

Tajuk Trip : Futsal Liga Gunung ke-5 / 2012
Tarikh : 08 September 2012
Tempat : Extreme Park, Sunway
Masa : 8.30 pagi
Peraturan2 penting:

Spt biasa...thn ni terdapat jugak peraturan2 penting yg setiap pemain dan team kena ikut...semua ni utk melancarkan lg trip dan harap semua yg terlibat enjoyy...

1. Setiap pasukan harus disertai oleh 5 orang lelaki dan 3 orang wanita yg terdiri dr warga gunung/outdoor.. (jum 8 org per pasukan).Peserta yang xreti main futsal (kaki bangku le tu..) adalah di alu-alukan utk menyertai pertandingan ini

2. Penyertaan melalui pasukan sahaja diterima…penyertaan org perseorangan maleh nak dilayan…tp diberi peluang utk iklankan diri di ruangan yg disediakan utk mencari pasukan yg sesuai…bila dah cukup 8 org baru leh daftar utk masuk pertandingan.

3. Setiap pasukan perlu melantik sorang ketua pasukan utk memudahkan urusan..

4. Bayaran yg dikenakan RM35.00 seorang dan jumlah keseluruhan RM280.00 per pasukan. Bayaran hendaklah dibuat juga mengikut pasukan dan bukan org perseorangan. Ketua kumpulan bertanggungjawab utk kumpul semua yuran dr ahli dan bayar kpd pihak penganjur.
dan pendaftaran setiap team hendaklah disertai dgn yuran pendaftaran RM150..

5. Bayaran by team sile bank in ke a/c : MBB- YUSRI MOHD 1620 6740 5524 tq!!...dah bank in sile lak msg ke no ni..012- 6470246 tq sekali lagi

6. Nama pasukan mengikut kreativiti memasing asalkan tidak menyentuh sensitiviti perkauman, agama atau negara tercinta..cthnya : Otromen Taro, Pawaroot, Chap Ayam dll. Banner atau bendera pasukan dibenarkan ttp atas bajet sendiri.

7. Ketepatan masa adalah penting..be punctual!!!!!!..lambat..potong markah..

8. Setiap pasukan digalakkan utk sediakan jersi memasing atau vest ke, ape2 yg sesuai utk mengelakan kecelaruan gender atau ahli kumpulan.. :p

9. Penyertaan dibuka utk 12 team sahaja..sape cepat die dapat main futsal..lambat kalu..jd pom2 boy n girl ja la

10. Setiap pemain dan pasukan diharapkan dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik warga gunung. Kalah menang adat bertanding, yg penting semua heppii…

SEBARANGAN KEMUSYKILAN?KEKELIRUAN BOLEH LAR HUBUNGI:
Lapore Mohd
Fazrul Nizam
Cik Zamz
Boiy Nadz

sape yang ada FB boleh lah pergi ke Link ini
https://www.facebook.com/groups/1897931 ... p_activity
Best regards,
FAZRUL a.k.a -Yo-
ALLSPORTS EQUIPMENT SDN BHD (635524-A)
(THE CLIMBING WALL SPECIALIST SAFETY & RESCUE EQUIPMENT)
Authorized Sole Distributor :- PETZL & BEAL
No. 32, Jalan PJU 3/43,
Sunway Damansara Technology Park,
47810 Petaling Jaya, Selangor, MALAYSIA.
Tel. : +603-7885 9975
Fax : +603-7885 9976
HP : +6012-334 8103
Email : fazrul@petzl.com.my
Website : www.petzl.com.my
Facebook : alsports@petzl.com.my

Return to “Khemah”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron