apa jenama ni?dari mana?

Nak mintak tolong? atau nak tanya sesuatu? ada cadangan? poskan disini. Terima kasih
kungfu1panda
Pendaki Gunung
Posts: 2
Joined: 28 Apr 2011, 19:42

apa jenama ni?dari mana?

Post by kungfu1panda » 05 May 2011, 09:12

tolong~~~
kawanku dari kampung ku suruh ku bantu beli suitcase sebab dia nak pergi luar negara melancong...dia suruh ku cari the suitcase nama Antler..ku x pernah dengar lah...dari negara mana Antler ni?mahal ke?berapa harga nya?pening lah sekarang..

atticustica
Pendaki Gunung
Posts: 192
Joined: 24 Feb 2010, 17:25
Location: Puchong
Contact:

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by atticustica » 05 May 2011, 11:18

camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by orga » 06 May 2011, 00:28

camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..
tau la ko tuh register dah lama..nampak register user yg baru 2 post ko dah tunjuk handal sini eh..
dak2 gng tunjukkan bahasa yg baek lebe2 lg kepada mereka yg baru2 nk berjinak2 kt GO ni..
ngko dulu pon register GO trus pos kt kedai taw..semata2 nk berniaga..tp kami kt sini wat tak kisah sbb pikir ko dak baru register..macam lama2 paham la tuh..tp makin lama makin berdesing pulak..
jadi bila turn org laen pulak, wat la camne org kt sini layan dulu..
mana org tak tau jalan, tunjukkan la..jgn sampai org tu tak dtg2 lg pulak..dan org laen takut lak nk bertanya..
okeh..ni nasihat baek2..budi bahasa tu adat dak2 gunung..peace.
ImageImageImage

keong
Pendaki Gunung
Posts: 25
Joined: 10 Jul 2008, 14:22
Location: Petaling Jaya
Contact:

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by keong » 06 May 2011, 06:05

Hello kungfu1panda!
Ah...jenama Antler. I pun pernah dengar dan tengok tapi dah lupa kat mana. Kalau tak silap, brand ni dari UK, tapi mungkin made kat tempat lain.
Harga? Macam semua barang baik, mungkin agak tinggi kut. Tapi yang lebih merisaukan kalau ada replica atau fake kat Malaysia.

Hope that helps!

Azman_202
Pendaki Gunung
Posts: 88
Joined: 30 Apr 2010, 11:26

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by Azman_202 » 06 May 2011, 07:15

tolong~~~
kawanku dari kampung ku suruh ku bantu beli suitcase sebab dia nak pergi luar negara melancong...dia suruh ku cari the suitcase nama Antler..ku x pernah dengar lah...dari negara mana Antler ni?mahal ke?berapa harga nya?pening lah sekarang..
Brand ni kalau tak silap aku dia wat luggage bag..seangkatan ngn Delsey , Samsonite etc....pernah gak tgk kat DDF dulu...durability dia leh tahan gak...aku tgk ada satu org ni dia test pijak beg tu kosong .... then dia wat bnd yg sama kat Delsey..heheh..akhirnya dia beli Antler..heheheh...apapun pilihan di tangan Anda :minum:

User avatar
biNGai
Kerabat Gunung
Posts: 3216
Joined: 19 Dec 2005, 13:18

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by biNGai » 06 May 2011, 07:55

camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..
tau la ko tuh register dah lama..nampak register user yg baru 2 post ko dah tunjuk handal sini eh..
dak2 gng tunjukkan bahasa yg baek lebe2 lg kepada mereka yg baru2 nk berjinak2 kt GO ni..
ngko dulu pon register GO trus pos kt kedai taw..semata2 nk berniaga..tp kami kt sini wat tak kisah sbb pikir ko dak baru register..macam lama2 paham la tuh..tp makin lama makin berdesing pulak..
jadi bila turn org laen pulak, wat la camne org kt sini layan dulu..
mana org tak tau jalan, tunjukkan la..jgn sampai org tu tak dtg2 lg pulak..dan org laen takut lak nk bertanya..
okeh..ni nasihat baek2..budi bahasa tu adat dak2 gunung..peace.

dia skang byk koleksyen beg & barang2 olskul/rare la orga..tuh psal byk eksen..tambahan plak dia macho, muke kiut, rambut panjang, keje enjinyio, makin tambah eksen la dia..


ehh projek gaharu ko daa kuar brapa botol minyak pati orga? 1 botol RM25k kan? :pig:
M.A.L.A.S - Copyright © 2003-2009. All rights reserved.
"Demi langit beserta seluruh binaannya, Demi bumi serta yang ada di hamparannya, Demi jiwa dan seluruh penyempurnaannya.."

User avatar
Manpahang
Pendaki Gunung
Posts: 34
Joined: 25 Jul 2010, 13:12

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by Manpahang » 06 May 2011, 08:51

antler ni brand dr UK, siapa yg biasa main barang uk dia tahu la..
ni website dia http://www.antler.co.uk
boleh tengok pasal model dan harga sekali..
harap membantu..

User avatar
orga
Senator Gunung
Posts: 2088
Joined: 05 Dec 2005, 22:09
Location: n9 & melaka
Contact:

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by orga » 06 May 2011, 10:25

camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..
tau la ko tuh register dah lama..nampak register user yg baru 2 post ko dah tunjuk handal sini eh..
dak2 gng tunjukkan bahasa yg baek lebe2 lg kepada mereka yg baru2 nk berjinak2 kt GO ni..
ngko dulu pon register GO trus pos kt kedai taw..semata2 nk berniaga..tp kami kt sini wat tak kisah sbb pikir ko dak baru register..macam lama2 paham la tuh..tp makin lama makin berdesing pulak..
jadi bila turn org laen pulak, wat la camne org kt sini layan dulu..
mana org tak tau jalan, tunjukkan la..jgn sampai org tu tak dtg2 lg pulak..dan org laen takut lak nk bertanya..
okeh..ni nasihat baek2..budi bahasa tu adat dak2 gunung..peace.

dia skang byk koleksyen beg & barang2 olskul/rare la orga..tuh psal byk eksen..tambahan plak dia macho, muke kiut, rambut panjang, keje enjinyio, makin tambah eksen la dia..


ehh projek gaharu ko daa kuar brapa botol minyak pati orga? 1 botol RM25k kan? :pig:
haha..aqu kasi komen membina tu ngai..takan tu pon nk sentap kot..tp biar org kate brg tak rare/olskool, janji ada gak la gambo trip yg bole up..hehe

itu ladang gaharu blom bole korek isik lg la ngai..pejam celik ada lg setahun sengah mao matang..aqu pon malas nk membaja..mao carik beg vintage dulu mao taruk baja dalam nk pikol..ekeke

erm..ramai pon mao kasi info..mekaseh, camtu la idup berjiran..aqu mao pindah ini topik ke thread pertanyaan la..sana lebe sesuai kena dgn topik..
ImageImageImage

User avatar
poncho
Senator Gunung
Posts: 1890
Joined: 05 Dec 2005, 15:59
Location: southern
Contact:

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by poncho » 06 May 2011, 18:47

try tanya kat sini:

Cuir Group
Office Tel: 603 2288 8899 | Office Fax: 603 2288 8811
Email: admin@cuirboutique.com
No. 39, Jalan Maarof, Bangsar, 59100 Kuala Lumpur.

klik sini untuk details.
if a tree falls in the woods... do all the other trees laugh at it?

Image Mounthopper

User avatar
mizi
Kerabat Gunung
Posts: 1308
Joined: 17 Jul 2006, 15:22
Location: perlis
Contact:

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by mizi » 06 May 2011, 19:37

camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..
tau la ko tuh register dah lama..nampak register user yg baru 2 post ko dah tunjuk handal sini eh..
dak2 gng tunjukkan bahasa yg baek lebe2 lg kepada mereka yg baru2 nk berjinak2 kt GO ni..
ngko dulu pon register GO trus pos kt kedai taw..semata2 nk berniaga..tp kami kt sini wat tak kisah sbb pikir ko dak baru register..macam lama2 paham la tuh..tp makin lama makin berdesing pulak..
jadi bila turn org laen pulak, wat la camne org kt sini layan dulu..
mana org tak tau jalan, tunjukkan la..jgn sampai org tu tak dtg2 lg pulak..dan org laen takut lak nk bertanya..
okeh..ni nasihat baek2..budi bahasa tu adat dak2 gunung..peace.
kan dah kenaa...hahaha..sebotol rm 25 k.. kali ngan 10 botol =250k huhhh pokcik kayo..x yah jual beg pon x paa.. :lidah: :lidah:
climb long trail
p11at

User avatar
rembau
Pemegang Amanah GO
Posts: 1394
Joined: 06 Dec 2005, 08:41

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by rembau » 07 May 2011, 05:16

Keutamaan rebranding GO adalah kepada ilmiah dan perkongsian maklumat samada dari segi pendakian, maklumat terkini berbentuk log/gambar/laporan, perbincangan masalah dan cara pratis terbaik serta etc lain yang mmbantu ke arah peningkatan mutu pendakian sehingga ianya mencapai salahsatu sumbangan industri. Peniagaam didalam ni adalah antara medium sokongan memeriahkan GO dan ianya jugak amat digalakkan disini bagi melihat pendaki mempunyai platform berniaga dlm dunia kecil ini. Ini adalah antara tujuan awal dan kenapa kami bersetuju mewujudkan kembali GO setelah melihat banyak kes kecedaraan, hilang, kesan pada alam dan etc kalau tidak dikongsi secara bersama maka keadaan akan bertambah buruk. Perlu diingatkan kita kekurangan bahan rujukan berbentuk buku maka idea GO adalah mengabungkan pengiat dibawah platform natural dgn rasa saling menghormati. Memdidik adalah tujuan asal dan sebanyak mana yg baru maka sebesar itu le kewajipan kami @ warga GO cuba sesama memeriah yg baru agar keseinabugan ilmu diteruskan
Dan Kami jadikan di bumi gunung-ganang yang menetapnya, supaya bumi itu tidak menggegar mereka; dan Kami jadikan di celah-celahnya jalan-jalan laluan, supaya mereka mendapat petunjuk.(Surah Al-Anbiyaa':31)

nazryst
Pendaki Terlampau
Posts: 650
Joined: 16 Feb 2006, 12:17
Location: Natural Geography
Contact:

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by nazryst » 07 May 2011, 20:53

dia skang byk koleksyen beg & barang2 olskul/rare la orga..tuh psal byk eksen..tambahan plak dia macho, muke kiut, rambut panjang, keje enjinyio, makin tambah eksen la dia..


ehh projek gaharu ko daa kuar brapa botol minyak pati orga? 1 botol RM25k kan? :pig:

wallla weyyyyy..... dalam diam ngaiii pun sensitipppp.... 25k tu solid molid ke ngaiii ... lepas tolak bajer.... masa nak nunggu semua... kono tanyo enjinyiooo niiiii....

User avatar
soulfly
Kerabat Gunung
Posts: 1147
Joined: 18 Mar 2008, 15:57
Location: SENTUL

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by soulfly » 19 May 2011, 11:02

camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..
ko tengok tuh..kungfu1panda dah lari...
kasar sangat bunyi tu der...
lama sangat...

User avatar
am
Pendaki Sondol
Posts: 459
Joined: 12 Dec 2005, 19:41
Location: Somban, NSDK
Contact:

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by am » 21 May 2011, 10:10

Heeeheeeheee... KungFuPanda pun pandai merajuk. Kombinasi transformasi maklumat melalui jari hendaklah selari dengan kata hati. Erk apakah maksudnya ini? Huhu.. Hantam sajalah~
find me more at multiply | blogspot | flickr

User avatar
crampizium
Pendaki Gunung
Posts: 143
Joined: 21 Nov 2006, 15:19
Location: Depan Laptop
Contact:

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by crampizium » 13 Jun 2011, 15:59

camne ko post kt dalam forum ni?? guna posmen ke? tenet kan ada... cari je dalam tenet..
tau la ko tuh register dah lama..nampak register user yg baru 2 post ko dah tunjuk handal sini eh..
dak2 gng tunjukkan bahasa yg baek lebe2 lg kepada mereka yg baru2 nk berjinak2 kt GO ni..
ngko dulu pon register GO trus pos kt kedai taw..semata2 nk berniaga..tp kami kt sini wat tak kisah sbb pikir ko dak baru register..macam lama2 paham la tuh..tp makin lama makin berdesing pulak..
jadi bila turn org laen pulak, wat la camne org kt sini layan dulu..
mana org tak tau jalan, tunjukkan la..jgn sampai org tu tak dtg2 lg pulak..dan org laen takut lak nk bertanya..
okeh..ni nasihat baek2..budi bahasa tu adat dak2 gunung..peace.

Like !! :minum:

kak ngah
Pendaki Gunung
Posts: 29
Joined: 02 Dec 2010, 17:12

Re: apa jenama ni?dari mana?

Post by kak ngah » 16 Jun 2011, 16:31

antler ni tak silap saya ada buat beg untuk gitar juga.tak tau le company sama ke lelain

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Amoxicillin Ok To Be In Sun Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:25

Canadian Pharmacies Online Chewable Viagra Pills For Sale Amoxil Medication For Migraines generic cialis overnight delivery Load Amoxicillin
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Naltrexone Online Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:26

Generique Priligy Safe Suche Viagra Zu Kaufen Levitra Canadian Pharmacy viagra Candadapharmacy24
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Amoxicillin Dose For Dog Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:27

Side Affects Of Amoxicillin In Dogs canadian pharmacy cialis Cialis Tadalafil Dosage Zithromax 150 Mg
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Why Amoxicillin Before Surgery Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:27

Cialis 1 To 2 Days Shipping Prix Du Viagra Ou Autre Secure Generic Elocon 0.1% In Germany generic cialis overnight delivery Kamagra Brighton Propecia A 10 Dias Isotretinoin on line
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Propecia Front Head Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:28

Legally Progesterone In Internet Out Of Date Amoxicillin Estrace Wirkstoff cialis generic Augmentin Free Amoxicillin
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Amoxil 1 Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:28

Cialis Pharmacie Pas Chere Paris buy viagra online Propecia Vente Canada
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Viagra Ohne Rezept Deutschland Kaufen Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:29

Levitra Generico Acquisto On Line Zenegra 100 Mg Tablets generic cialis overnight delivery Discount Buy Now Clobetasol
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Cialis For Sale From Canada Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:30

Propecia Fiabilidad Stop Propecia Trop Cher cheapest cialis 20mg Viagra E Omeopatia Costo Viagra 50 Mg In Farmacia
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Zithromax Family Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:30

Macrobid 100mg Nitrofurantoin. Sale Macrobid Antibiotic Australia. Legally Macrobid Cod Accepted Medicine Without Dr Approval Lincolnshire п»їcialis Provera On Line Omeprazole And Amoxicillin
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

discount free shipping cheapeast isotretinoin worldwide amex Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:31

Doxycycline Online Cheap priligy super force Acheter Kamagra Ligne Suisse Zithromax Excipients
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Cialis Super Active For Sale Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:32

Buy Accutane Generic Viagra Orders Overnight Delivery Kamagra Canada Online online pharmacy Cytotec 200 Fausse Couche
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Il Cialis Generico Funziona? Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:32

Propecia Medimecum Dutasteride Avolve cheap cialis online Apcalis
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Viagra Vrai Acheter Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:33

Buy Clonodine Without Rx el priligy Free Shipping Doxycycline Priligy Sicher Kaufen Acheter Levitra 20mg Pharmacie
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Sale isotretinoin cheap legally mastercard accepted Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:34

Acheter Du Xenical Moins Cher Cialis Generique Existe T Il bayer generic generic levitra 100mg Effet Secondaire Du Cialis Propecia Algarve Slimex Sibutramine
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Liver Damage Propecia Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:34

Supplements With Amoxicillin cialis vs viagra Amoxicillin Order Online Uk Cialis En Suisse Pas Cher Recherche Cialis Pas Cher
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Zithromax 4 Pills One Day Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:35

Achat Orlistat Levitra Rezeptfrei Kaufen Xenical Orlistat 120 Mg generic cialis Levitra Online Apotheke Cialis Bestellen Mit Rezept Overnight 4u Order Doxycycline Online
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Cialis Pills Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:36

Pilules Cialis En Generique Ou Les Commander canadian cialis Viagra Generico In Svizzera Buy Propecia Japan
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Viagra Free Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:36

Cheap Tamoxifen Uk Cialis Comprar En Farmacia cialis no prescription Sildenafil 150 Mg
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Comprobar Con Propecia Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:37

Zithromax Half Life where to buy cialis online safely Canada Cildentifil For Sale
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Zithromax Skin Reaction Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:37

Levitra Vs Viagra Vs Cialis Propecia Farmacopea cialis Viagra Delle Ande Retin A
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Cialis Cuando Hace Efecto Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:38

Propecia Dosis 5 Alfa Reductasa Hydrea Propecia Does Hair Growth Improve Better With 5mg. Than With1mg prix de levitra en pharmacie Dove Acquistare Levitra Sicuro Priligy Cura Definitiva Viagra Online Bestellen In Deutschland
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Xenical Sans Ordonance Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:39

Order Vendita Viagra Pfizer Kamagra Oral Jelly Ingredients viagra Acheter Lioresal
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Levitra On Line Sale Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:39

Viagra Generique Quebec Cialis 20mg France buy priligy 30 mg Hydrochlorothiazide High Blood Pressure Free Shipping Donde Comprar Cialis Soft Clomid Calcul De Mois
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Lesunlope
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 24 Aug 2019, 02:39

Commande Viagra Fiable Lesunlope

Post by Lesunlope » 12 Sep 2019, 08:40

Buy Viagra Online Malaysia viagra Kamagra En Ligne Saint
Cialis Was Beachten levitra vs viagra vs cialis Levitra 20 Mg Prezzo Farmacia

Post Reply