CANCEL-Trans Inas pada 25 November - 28 November 2006

Aktiviti Gunung • Khas untuk aktiviti gunung sahaja

Moderator: nadir

User avatar
seper4alif
Kerabat Gunung
Posts: 2100
Joined: 01 Jun 2006, 09:42
Location: gelanggang TokMeor
Contact:

Post by seper4alif »

apexx wrote:Geng,

releks laa..kak lily nk gantung beg, biar kan laa die..kasi support..heheh..nk cari jodoh plak kan kak lily??.. :)
uik pexx. lama tak nampak, mana tercampak??
seper4alif
:::masuk tempat orang bawak otak bukan pisau:::
Image ImageImage

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

apexx wrote:releks laa..kak lily nk gantung beg, biar kan laa die..kasi support..heheh..nk cari jodoh plak kan kak lily??.. :)
ye ke..............berita baik ni :)
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

User avatar
anakin
Pendaki Gunung
Posts: 10
Joined: 08 Sep 2006, 14:41
Location: semban
Contact:

Post by anakin »

amacam..?
jadik ke prog ni..

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

anakin wrote:amacam..?
jadik ke prog ni..
tu le.............hari yg dirancang makin dekat
x paham tul........... :roll:
cian kat lily...........
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

Pengumuman... saya terpaksa batalkan trip INAS sebab tak mencukupi quota... tak cukup peserta.. Harap Maaf.. insyallah kalo panjang umur ada rezeki akan ditangguhkan pada tarikh yang lain..bila saya tak pasti... harap maaf....

mukapecah8
Pendaki Gunung
Posts: 28
Joined: 22 May 2006, 11:11

Post by mukapecah8 »

jadi lily....dah inas tak jadi..replace dengan mana? harap2 aku berkesempatan

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

Betul tu...
Dah alang2 ditunda tu, ada baiknya buat CNY tahun depan jer.
Tapi buat ke CUS lar.. Best sikit kan Lily... :) :D
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

frostice wrote:Betul tu...
Dah alang2 ditunda tu, ada baiknya buat CNY tahun depan jer.
Tapi buat ke CUS lar.. Best sikit kan Lily... :) :D
Nak jugak saya g CUS ya.. korang racun ler mcamana... tak g nya... :!: :!:

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

Freelance wrote:Nak jugak saya g CUS ya.. korang racun ler mcamana... tak g nya... :!: :!:
Usaha Tangga Kejayaan
Tanpa Usaha, Tiada Tangga.. :)
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

User avatar
belakangpokok
Pendaki Gunung
Posts: 119
Joined: 06 Nov 2006, 20:10
Location: Perak
Contact:

Post by belakangpokok »

Assalamualaikum...orang tua boleh join ke? :lol:

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

belakangpokok wrote:Assalamualaikum...orang tua boleh join ke? :lol:

Tua ni subjektif.. tua mcm dah pencen ke?
atau tua mcm dah ada 8 cucu?
kalau tua tp mcm uncle yg gi trans tt mmg ok lg. :)
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

Freelance wrote:Nak jugak saya g CUS ya.. korang racun ler mcamana... tak g nya... :!: :!:
pergh.........payah tul nak racun eh :evil:
insyaALLAH nak kena wat solat hajat camni
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

User avatar
mammukk
Pendaki Gunung
Posts: 55
Joined: 08 Nov 2006, 03:58
Location: ofF rODe
Contact:

Post by mammukk »

Tua ni subjektif.. tua mcm dah pencen ke?
atau tua mcm dah ada 8 cucu?
kalau tua tp mcm
[b]uncle yg gi trans tt mmg ok lg. [/b]


Uncle yang treking xpkai kaki ayam..tinggi2 putih2..Masa tu aku jumpa time diorang nak P Tran TT..jumpa kat sebelum g Kem Batu Besar.masa aku turun korbu gayung .X silap aku brother ni geng OGKL@ X-packers..Kalo yang tu memang kaki gunung sejati laa...Tabik Spring la gua kat dia... :) :) :)


"take the challenge, get the experience, enjoy the environment" [/color]

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

mammukk wrote:Tua ni subjektif.. tua mcm dah pencen ke?
atau tua mcm dah ada 8 cucu?
kalau tua tp mcm
[b]uncle yg gi trans tt mmg ok lg. [/b]


Uncle yang treking xpkai kaki ayam..tinggi2 putih2..Masa tu aku jumpa time diorang nak P Tran TT..jumpa kat sebelum g Kem Batu Besar.masa aku turun korbu gayung .X silap aku brother ni geng OGKL@ X-packers..Kalo yang tu memang kaki gunung sejati laa...Tabik Spring la gua kat dia... :) :) :)


"take the challenge, get the experience, enjoy the environment" [/color]


ni uncle lain lah..uncle dari port klang... walaupun dah bercucu still berkeluarga..tapi sokongan family tu yang penting....area 50 above..but he's still maintain..walaupun slow tapi maintain... walaupun umur dah 50 above tapi semangat gng dia masih kental...caya lah uncle... G7 dlm genggaman ya uncle...:idea:

Freelance
Senator Gunung
Posts: 1355
Joined: 06 Dec 2005, 13:16
Location: Kuala Lumpur

Post by Freelance »

akademiks wrote:
Freelance wrote:Nak jugak saya g CUS ya.. korang racun ler mcamana... tak g nya... :!: :!:
pergh.........payah tul nak racun eh :evil:
insyaALLAH nak kena wat solat hajat camni
aah korang watlah solat hajat..supaya aqu cepat kahwin..tu lagi bagus...hehehe :D :D :!:

akademiks
Pendaki Terlampau
Posts: 617
Joined: 08 Jul 2006, 10:08
Location: tpt yg mendamaikan

Post by akademiks »

Freelance wrote:aah korang watlah solat hajat..supaya aqu cepat kahwin..tu lagi bagus...hehehe :D :D :!:
looooo............ini yg dia nak :)
x kisah la janji masuk dlm pakej
Sedarlah wahai manusia........dunia adalah sementara.Hargailah apa yg telah dicipta olehNYA

frostice
Pendaki Terlampau
Posts: 701
Joined: 09 Jan 2006, 10:43
Location: Middle Earth
Contact:

Post by frostice »

akademiks wrote:
Freelance wrote:aah korang watlah solat hajat..supaya aqu cepat kahwin..tu lagi bagus...hehehe :D :D :!:
looooo............ini yg dia nak :)
x kisah la janji masuk dlm pakej
Bolehhh.... No problem punyer, tapi kena gi la dulu ke CUS.
Baru leh tolong...
~Ain't No Mountain Too High~
KP Hiker's Club

Post Reply